Препоръчайте ми MMORPG, което да...
Препоръчайте ми MMORPG, което да...
Препоръчайте ми MMORPG, което да върви на такъв компир:
FX6200 128 RAM, 1 GB RAM, 2.0 GHz.
Кабал Онлайн отпада, защото за пореден път създателите ос*аха играта - работи 2-3 мин. и ме изфърли без ник'во обяснение. Тъй че давайте предложения различни от Кабал и от тъпото МУ Онлайн.
Благодаря!
FX6200 128 RAM, 1 GB RAM, 2.0 GHz.
Кабал Онлайн отпада, защото за пореден път създателите ос*аха играта - работи 2-3 мин. и ме изфърли без ник'во обяснение. Тъй че давайте предложения различни от Кабал и от тъпото МУ Онлайн.
Благодаря!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да...
На практика всичко можеш дa играеш, може би без Age of conan.
Иначе oт безплатните:
Rohan:Blood Feud
Perfect world
Requiem: Bloodymare
Иначе oт безплатните:
Perfect world
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
И без Tabula Rasa и Lineage 2(с Kamael стана много по-тежка от преди).
Виж този сайт, цъкни ето тук http://mmorpg.com/gamelist.cfm/show/all ... sOrder/asc, ще ти покаже повечето от съществуващите активни ммо'та по дата на излизане.
Виж този сайт, цъкни ето тук http://mmorpg.com/gamelist.cfm/show/all ... sOrder/asc, ще ти покаже повечето от съществуващите активни ммо'та по дата на излизане.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
L2 на праитка ще може да го гирае без проблем. Имам приятел със 768 рам играе на макс графика без проблеми.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Мерси на всички, ще ги пробвам сега тея игри. А перфектният свят го играх или по-точно опитах се - на минимална графика така сечеше, че ти е бедна фантазията. ProStreet не сечеше толкова, колкото сечеше Пърфект Уърлд.Zoidberg написа:На практика всичко можеш дa играеш, може би без Age of conan.
Иначе oт безплатните:
Perfect world
Камаел ли ?Zoidberg написа:L2 на праитка ще може да го гирае без проблем. Имам приятел със 768 рам играе на макс графика без проблеми.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Май забравих да спомена, че WOW & Lineage не мога да ги трая. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Също така не спомена, дали търсиш платено или безплатно ммо 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Гиро мекицата
WoW е най-доброто 
Да, ако възможният избор е между WoW и... WoW.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Безплатно, мноу ясно.Gipo написа:Също така не спомена, дали търсиш платено или безплатно ммо
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Mytho- много зарибяващо 
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
На т'ва Mytho к'ъв му е сайта? Гугъла намира нек'ви голф игрища и сайтове на нек'ви вестници... 
http://www.mythos.com/
Иначе Perfect World и Rohan: Blood Feud.
На второ място може да видиш Return of Warrior и Requiem: Bloodmare.
Иначе Perfect World и Rohan: Blood Feud.
На второ място може да видиш Return of Warrior и Requiem: Bloodmare.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Хаха камаел го играя на радеон 9000 64 мб и 512 рамGipo написа:И без Tabula Rasa и Lineage 2(с Kamael стана много по-тежка от преди).
А тва Perfect world има ли го някъде от БГ да го дръпна?
http://zamunda.net/details.php?id=103364
Ама е старичка версия и ще има да се ъпдейтва известно време.
Ама е старичка версия и ще има да се ъпдейтва известно време.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- Кирилицата
- В момента играе: GTA 4
Пробвай SilkRoad Online. Най-добрата безплатна MMORPG. Единствения проблем е, че сървърите постояно са пълни и трудно се влиза.
Maple Story 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Време е и баце Никсън да си каже мнението...
Така,за средно силен комп като твоя има доста ММО-та.Silkroad не бих ти го препоръчал,пък и по мои спомени сървърите са доста претоварени и куестовете-еднообразни.Иначе е прилично,де,просто е най-обикновено ММО с малко повечко играчи.
Rohan Online е добро,доста добро,но изключително нестабилно.Изхвърля ме на рандъм принцип на всеки половин-един час игра.Не ми допадна и ловенето на риба,но пък екшънът е много по-изпипан от повечето други безплатни ММОРПГ-та.
Maple Story е добро,единствено ако искаш да играеш нещо напълно неангажиращо и детско.Геймплеят не е лош,НО за да можеш да биеш чудовищата за куестовете(т.е. да гриндиш),трябва да гриндиш с по-слаби и то доста време,поради бавния левълъп.Така цялото удоволствие се убива.
Perfect World и Requiem са многообещаващи ММО-та,които ще пробвам в най-скоро време.Mythos май че е в затворена бета,но те съветвам да го играеш,щом достигне отворена бета.
Cabal Online си е напълно обикновено ММОРПГ,единствено повечкото играчи и хайп го открояват от останалите.Както и гейската ингейм песен,разбира се.
Lunia е аркадно ММОРПГ,базирано на отделни stage-ове,в които влизате ти и още няколко човека.Има си и сюжет,мамка му!
Много е добро,но има един неприятен бъг-като вървиш,някой път се озоваваш незнайно как няколко метра по-назад.
То такъв бъг има и в Tales of Pirates.
Наскоро играх Elf Online и Wonderland.Абсолютна лигава лагава убитащина,мен ако питате.
Ами това е,надявам се да съм помогнал.
Така,за средно силен комп като твоя има доста ММО-та.Silkroad не бих ти го препоръчал,пък и по мои спомени сървърите са доста претоварени и куестовете-еднообразни.Иначе е прилично,де,просто е най-обикновено ММО с малко повечко играчи.
Rohan Online е добро,доста добро,но изключително нестабилно.Изхвърля ме на рандъм принцип на всеки половин-един час игра.Не ми допадна и ловенето на риба,но пък екшънът е много по-изпипан от повечето други безплатни ММОРПГ-та.
Maple Story е добро,единствено ако искаш да играеш нещо напълно неангажиращо и детско.Геймплеят не е лош,НО за да можеш да биеш чудовищата за куестовете(т.е. да гриндиш),трябва да гриндиш с по-слаби и то доста време,поради бавния левълъп.Така цялото удоволствие се убива.
Perfect World и Requiem са многообещаващи ММО-та,които ще пробвам в най-скоро време.Mythos май че е в затворена бета,но те съветвам да го играеш,щом достигне отворена бета.
Cabal Online си е напълно обикновено ММОРПГ,единствено повечкото играчи и хайп го открояват от останалите.Както и гейската ингейм песен,разбира се.
Lunia е аркадно ММОРПГ,базирано на отделни stage-ове,в които влизате ти и още няколко човека.Има си и сюжет,мамка му!
Наскоро играх Elf Online и Wonderland.Абсолютна лигава лагава убитащина,мен ако питате.
Ами това е,надявам се да съм помогнал.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
^Тъп си ве!
УоУ си е УоУ!НАй-доброто!
УоУ си е УоУ!НАй-доброто!