Да ви таковам темата, току-така се четат 13 страници...
Изобщо ще си замълча по разискваните в последните няколко страници въпроси (визирам войната между Хами и Хитруша (go, Chami, go!), простотията между Гипо, Wanted и Хитруша (мамка му, ти си навсякъде ^^) и другите такива). Заставам зад всяка дума на
No. Майната им на Ейнджъл Фейсо, Вермик и другите, дето се обадиха по мой адрес. Личен опит няма да споделям, че ще взема да ви разбия представите за това доколко съм attention whore, по-мъдрият мълчи. (: Ще се огранича само с това да кажа, че съм изневерявала само веднъж (не, Влад, не се броиш

), при едноседмична връзка и извънредни обстоятелства - и не, не съм правила свирка, става въпрос за целувка. (; А целувката е изневяра, защото съдържа чувства. И според мен, и свирката, и целувката с език са много, много висша проява на чувства и интимност - нещо блещехте за сливане на умове, души, сърца и такива работи - съгласна съм. Цялото е изневяра. Не съм съгласна с Трупо, защото съм свикнала да приемам като изневяра... ъ, "око да види, ръка да пипне". Но някой да присъства във фантазиите ти постоянно - броя го за прелюбодеяние.
Темата не е мъртва.
Sorrow expert е песен. Любима на една стара приятелка. Няма да влизам в подробности защо го пише там, пък и не помня много добре. ;р