Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д)
Re: Изневяра ли е свирката?
абе то секса с презерватив си е секс ама свирката с презерватив не е свирка голяма е излагация , от което някой може да каже че щом свирката с презерватив не е свирка значи не е и изневяра.

Живей заедно,умри сам.

-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Да ви таковам темата, току-така се четат 13 страници...
Изобщо ще си замълча по разискваните в последните няколко страници въпроси (визирам войната между Хами и Хитруша (go, Chami, go!), простотията между Гипо, Wanted и Хитруша (мамка му, ти си навсякъде ^^) и другите такива). Заставам зад всяка дума на No. Майната им на Ейнджъл Фейсо, Вермик и другите, дето се обадиха по мой адрес. Личен опит няма да споделям, че ще взема да ви разбия представите за това доколко съм attention whore, по-мъдрият мълчи. (: Ще се огранича само с това да кажа, че съм изневерявала само веднъж (не, Влад, не се броиш
), при едноседмична връзка и извънредни обстоятелства - и не, не съм правила свирка, става въпрос за целувка. (; А целувката е изневяра, защото съдържа чувства. И според мен, и свирката, и целувката с език са много, много висша проява на чувства и интимност - нещо блещехте за сливане на умове, души, сърца и такива работи - съгласна съм. Цялото е изневяра. Не съм съгласна с Трупо, защото съм свикнала да приемам като изневяра... ъ, "око да види, ръка да пипне". Но някой да присъства във фантазиите ти постоянно - броя го за прелюбодеяние.
Темата не е мъртва.
Sorrow expert е песен. Любима на една стара приятелка. Няма да влизам в подробности защо го пише там, пък и не помня много добре. ;р
Изобщо ще си замълча по разискваните в последните няколко страници въпроси (визирам войната между Хами и Хитруша (go, Chami, go!), простотията между Гипо, Wanted и Хитруша (мамка му, ти си навсякъде ^^) и другите такива). Заставам зад всяка дума на No. Майната им на Ейнджъл Фейсо, Вермик и другите, дето се обадиха по мой адрес. Личен опит няма да споделям, че ще взема да ви разбия представите за това доколко съм attention whore, по-мъдрият мълчи. (: Ще се огранича само с това да кажа, че съм изневерявала само веднъж (не, Влад, не се броиш
Темата не е мъртва.
Sorrow expert е песен. Любима на една стара приятелка. Няма да влизам в подробности защо го пише там, пък и не помня много добре. ;р
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Усещам някаква женска злоба от твоя страна по мой адрес, или се лъжа ?
Колкото и да ме мразиш с едно нещо ще съм над теб винаги : От време на време слагам тапи на 3-те си дупки
И все пак говорим за свирката дали е изневяра
Малко офтопик ще подходя сега ама няма начин. Значи, ти си първата жена, която виждам да я хранят толкова много в един форум и тя продължава да се бута в този форум.Напомняш ми за мен преди известно време, колкото повече го търсех, толкова повече ме обиждаше и ме отблъскваше...само дето аз го обичах де
Ти обичаш целия форум, ли ?
Колкото и да ме мразиш с едно нещо ще съм над теб винаги : От време на време слагам тапи на 3-те си дупки
Малко офтопик ще подходя сега ама няма начин. Значи, ти си първата жена, която виждам да я хранят толкова много в един форум и тя продължава да се бута в този форум.Напомняш ми за мен преди известно време, колкото повече го търсех, толкова повече ме обиждаше и ме отблъскваше...само дето аз го обичах де
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
- Гиро мекицата
АХХАХАХАХ АРЕ НА БАС НА ПО 1БУРКАН С ЛЮТЕНИЦА ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ 3-4 СТРАНИЦИ ШЕ СА ПО АДРЕС НА Принцесата-войн
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Недей, Гиро, всички си знаем. :ДГиро мекицата написа:АХХАХАХАХ АРЕ НА БАС НА ПО 1БУРКАН С ЛЮТЕНИЦА ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ 3-4 СТРАНИЦИ ШЕ СА ПО АДРЕС НА Принцесата-войн
Хитра, нито след от женска злоба! Аз не съм жена. (; Какви тапи на трите дупки? Аз съм девствена.
П.П.: Абе, Хитруша, познаваш ли Иво Сиромахов?
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Именно, дееба, ПРАВА СИ!!! (съжалявам за псувнятаФантагеро написа:Викаш, то и секса с презерватив не е секс, а ?
Добре, шегата настрана, в тая тема наистина дискусийка стана.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Гиро мекицата написа:АХХАХАХАХ АРЕ НА БАС НА ПО 1БУРКАН С ЛЮТЕНИЦА ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ 3-4 СТРАНИЦИ ШЕ СА ПО АДРЕС НА Принцесата-войн
Ок
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Ъъъъ, не знам какво е
Ама как си ги обичала повечето форумци ? Защото това "Аз съм девствена" никак не звучи достоверно след приказките, които думаш по форума, сещаш ли се ?
И едно последно питане : Как ти е бил предишния ник във форума? Имам предвид преди да си направиш тази регистрация.
П.П. Пише се воИн.
†Soul Hunter†
Аз давам 2 буркана с лютеница за голи снимки
Ама как си ги обичала повечето форумци ? Защото това "Аз съм девствена" никак не звучи достоверно след приказките, които думаш по форума, сещаш ли се ?
И едно последно питане : Как ти е бил предишния ник във форума? Имам предвид преди да си направиш тази регистрация.
П.П. Пише се воИн.
†Soul Hunter†
Аз давам 2 буркана с лютеница за голи снимки
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
МИ КО ЧАКАШ БЕ ДЕЕБА!!!!!@1!!!11!1Vermic написа:Аз даже ще дам голи нейни снимки!
Мале, голям спам от мене днеска. Ще настигам Хами!!!!! (тва с добри чувства го казах, приятелю
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Vermic
- Обратна връзка:
Фантагеро
Беше една героиня от дестки сериал
Доста ме кефеше като бях малък 
†Soul Hunter† снимките са си за мен![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Беше една героиня от дестки сериал
†Soul Hunter† снимките са си за мен
АХ ТИ, ИЗВРАТЕНО КОПЕЛЕ ТАКОВА!!!!!!!1111111!!!!!!!!!%&^%&%!&$!!$!!@Vermic написа:†Soul Hunter† снимките са си за мен
САДИСТ!
Довечера админа ще размахва пръчката (за банове бе, вие ко си помислихте
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Да бе, присетих се и мисля да го намеря да го гледам.Vermic написа:Фантагеро
Беше една героиня от дестки сериалДоста ме кефеше като бях малък
†Soul Hunter† снимките са си за мен
Деба, дайте снимки де
Дианке, трябва ли да го познавам ?
-
Vermic
- Обратна връзка:
Абе истината е че нямам нейни снимки
Всичко беше една спекулация
България е продадена съжелявам!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
" Сега си нямаш attention whore за хранене. "
Употребата ътеншън хор към теб беше напълно грешна, но си замълчах, когато Ейнджъл Фейсо те нарече така ( това е едно от нещата, с които щях да те пвнд-а, ЕФ ;р ). Ътеншън хор е човек ( предполагам не само момиче ) , който иска да привлече вниманието на другите.. а защо е хор, може само да гадая. :Д " look at me, i'm an attention whore ! " скорошен пример за форума : Оня дето се хвалеше, че има нова катана ( да му я заврем у гъзо ). Нищо неам против момчето, дори щех самият Аз да му честитя, ма да не се беше фукал толкова тъпо и мазно " пукнете се от яд, бла бла бла " , аве яя..
Та, мисълта ми беше - ти никога не си била attention whore, поне аз нямам помен за подобно нещо.
EDIT : Хитрушо, войн е не по-малко вярно от воин.![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Употребата ътеншън хор към теб беше напълно грешна, но си замълчах, когато Ейнджъл Фейсо те нарече така ( това е едно от нещата, с които щях да те пвнд-а, ЕФ ;р ). Ътеншън хор е човек ( предполагам не само момиче ) , който иска да привлече вниманието на другите.. а защо е хор, може само да гадая. :Д " look at me, i'm an attention whore ! " скорошен пример за форума : Оня дето се хвалеше, че има нова катана ( да му я заврем у гъзо ). Нищо неам против момчето, дори щех самият Аз да му честитя, ма да не се беше фукал толкова тъпо и мазно " пукнете се от яд, бла бла бла " , аве яя..
Та, мисълта ми беше - ти никога не си била attention whore, поне аз нямам помен за подобно нещо.
EDIT : Хитрушо, войн е не по-малко вярно от воин.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Офффффтопик: Не беше ли ФантагИро?
Тарабас много ме кефеше, супер пич беше.
По темата - няма ли да спамим още?
Тарабас много ме кефеше, супер пич беше.
По темата - няма ли да спамим още?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Хахахахахахаах, не знам защо, но това ме пукна от смях...Vermic написа:Кой е казал че спираме?
По темата: Ей сега забелязах, че не ме пише сред "потребителите, разглеждащи този форум"...
Шок и ужас.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
а сега кой ще донесе тирбушон и и тапите се махнаха сори не се сдържахФантагеро написа:Усещам някаква женска злоба от твоя страна по мой адрес, или се лъжа ?
майка му деба от незнам колко месеца цикля на тея теми по география не съм излизал от 5-7 дни от нас само уча вече почвам да си говоря с цветята
Живей заедно,умри сам.

Хайде стига де, дайте да разискваме сексуалната тема
Иначе като гледах детското се казваше Фантагеро, сега като погледнах в нета е Фантагиро
Ама това няма никакво значение 
Бтв, никога не съм наричала Диана ътеншън хор.
Е, надявам се поне в носа и ушите да е ОК
Иначе като гледах детското се казваше Фантагеро, сега като погледнах в нета е Фантагиро
Бтв, никога не съм наричала Диана ътеншън хор.
Е, надявам се поне в носа и ушите да е ОК