Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: q3
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol.
Публикувано на: 02 Юни 2008 22:35

Till Lindemann написа:
ЕВАЛАТА НА ТОМАТА

Профил

Публикувано на: 02 Юни 2008 22:37

Деница рулираше бе!!!

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 02 Юни 2008 22:40

Нямам против Тома нищо. Само да не тръбеше толкова много за тоя хеви метъл наляво и надясно, че на доста явна поза заприличва.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2008 22:48

denik написа:
Нямам против Тома нищо. Само да не тръбеше толкова много за тоя хеви метъл наляво и надясно, че на доста явна поза заприличва.

Мамка мууу ... Комшията СПЕЧЕЛИИИИИ ... Баси колко алкохол ни чакааааааааааа ...

p.s Деник, не го познаваш ... Не е поза това си е Томата на 100 % ... трябваше да го видиш онзи ден как пиеше бира във влака със старите кучета точно както едно време ... без да се големее и да се прави на звезда ...

пс кво се бъгва тага size деева

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2008 22:49

айде почвам анализа
Ясен определено талантливо момче, обаче очевидно не му прилягаше тая работа, за него са тихите, затъмнани е опушени пиано барчета, където може да си пее без много емоции
Деница остана твърде много.не я харесвам от началото.на мнение съм, че преди нея във вс едно отношение са Елена, Пламена, дори и Шанел.освен това мисля, че се беше взела твърде на серозно-уж щеше да сваля килограми, за 5 месеца не е свалила и кило сигурно, за 5 месеща хората могат да свалят 40 килограма, тя не е свалила и 4
Нора тва е истинска звезда, абсолютно мястото й беше на финала, виждам бляскави концерти
Тома е музикалният идол на България

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2008 22:51

-Stormrаge- написа:
denik написа:

Мамка мууу ... Комшията е СПЕЧЕЛИИИИИ ... Баси колко алкохол ни чакааааааааааа ...

p.s Деник, не го познаваш ... Не е поза това си е Томата на 100 % ... трябваше да го видиш онзи ден как пиеше бира във влака със старите кучета точно както едно време ... без да се големее и да се прави на звезда ...

Еми не знам човек, ама на всеки концерт слушам за хеви метъла - не че не обичам тази музика - напротив. Просто си мисля, че леко преувеличава с имиджа си на метъл/рокаджия.
А това, че все още си е земен човек, както казваш, ми дава поводи само да се радвам и да се надявам да остане такъв ;)

----
Till, възоснова на твоите думи, ще дам своето мнение, където на места може и да ти опонирам - не го приемай навътре ;)

Till Lindemann написа:
Ясен определено талантливо момче, обаче очевидно не му прилягаше тая работа, за него са тихите, затъмнани е опушени пиано барчета, където може да си пее без много емоции
Не, според мен човека не стрда от липса на емоции. Според мен бе най-артистичния през всичкото това време. Дори не знам що го оплюха на мюзикълите, като се представи много добре. Моето мнение (което, естествено не искам да налагам) е че просто блендата му е лееко обикновена. Не е нещо уникално. Иначе е адски симпатичен :)
Till Lindemann написа:
Деница остана твърде много.не я харесвам от началото.на мнение съм, че преди нея във вс едно отношение са Елена, Пламена, дори и Шанел.освен това мисля, че се беше взела твърде на серозно-уж щеше да сваля килограми, за 5 месеца не е свалила и кило сигурно, за 5 месеща хората могат да свалят 40 килограма, тя не е свалила и 4
Бих ти дал очилата си, за да погледнеш отново. Не знам погледна ли кадрите от най-първия кастинг по градовете и после направи ли сравнение с моментното й състояние? В сравнение с Шанел и Пламена тя има най-оригинален глас и според мен заслужено остана. Шанел има много да учи и не се съмнявам, че ще бъде една от следващите ни звезди. А на Пламена връзката с оня китеник там й изигра лоша шега.
Till Lindemann написа:
Нора тва е истинска звезда, абсолютно мястото й беше на финала, виждам бляскави концерти
И аз съм на това мнение![/quote]
Till Lindemann написа:
Тома е музикалният идол на България
Това ме прави адски щастлив, но по-горе описах единственото нещо, което ми направи леко негативно впечатление в него.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2008 23:22

не, деник, не съм казал, че деница няма глас, момичето пее добре
издразни ме това, че може би от думите на Есил, че само гений като нея(деница)може да пренебрегне килограмите, и просто жената не свали килограми
едва ли не разчита само на гласа си а обръща вида настрана, това не е работа, и невена беше леко пълна, обаче оправи положението

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2008 23:24

Деница е свалила 8 килограма от началото досега, не са много, но все пак са нещо.
Лично мое мнение е, че Деница беше по-добра от Нора и заслужваше тя да е на второ място. Нора има глас, но щом стане въпрос да пее тихичко и никаква я няма. Какво като Деница е дебела, то и големите Диви не са кой знае колко слаби, но пък са най-великите певици.
За разлика от Невена обаче, Тома няма да прокопса толкова много. България си има достатъчно рок изпълнители а той просто не може да се приспособи към друг стил.
Честно казано като се замисля единствения финалист, който не ми допадаше това беше Нора. Ето за това прасе вече мога да кажа, че не свали нито един килограм от самото начало, обаче е видно, че цицоманията е на почит в България. Особено ми хареса как я бяха облякли когато пя песента на Сертаб, видя се че няма само цици а и на всичкото отгоре корема й дори беше подчертан.
Като цяло тази година беше по-слабо от миналата.
Лично мое мнение.

Профил

Публикувано на: 02 Юни 2008 23:30

Няма ли да кажете нещо за промиване на мозъци ? Изменен вот , нагласен финал ? 88-ми кадър ?

П.П. Хитрушо , нема да ти оспорвам личното мнение , само знай че не си у ред :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2008 23:36

Hitrusha написа:
Деница е свалила 8 килограма от началото досега, не са много, но все пак са нещо.
Лично мое мнение е, че Деница беше по-добра от Нора и заслужваше тя да е на второ място. Нора има глас, но щом стане въпрос да пее тихичко и никаква я няма. Какво като Деница е дебела, то и големите Диви не са кой знае колко слаби, но пък са най-великите певици.
За разлика от Невена обаче, Тома няма да прокопса толкова много. България си има достатъчно рок изпълнители а той просто не може да се приспособи към друг стил.
Честно казано като се замисля единствения финалист, който не ми допадаше това беше Нора. Ето за това прасе вече мога да кажа, че не свали нито един килограм от самото начало, обаче е видно, че цицоманията е на почит в България. Особено ми хареса как я бяха облякли когато пя песента на Сертаб, видя се че няма само цици а и на всичкото отгоре корема й дори беше подчертан.
Като цяло тази година беше по-слабо от миналата.
Лично мое мнение.

Женска завист :roll:

Лично мое мнение.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2008 23:37

само да питам-ти ли и брои свалените килограми, на око, или четеш списания
и освен това-ти намираш ли невена за прокопсала защото аз не
а тома си е звезда, може да пее всичко и ще успее тва си е

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2008 23:37

На кое по-точно да завидя на Нора ? :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 02 Юни 2008 23:52

Нора може да е пълна, ама за сметка на това има много по-хубаво излъчване от Деница, която ми беше почти противна, и то не зарад килограмите си...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2008 23:56

Squiz написа:
Нора може да е пълна, ама за сметка на това има много по-хубаво излъчване от Деница, която ми беше почти противна, и то не зарад килограмите си...

Абсолютно същото, но обратно :)

Не понасям Нора, супер противна ми е. Има някакъв супер злобен поглед, от рода на много гладна змия, която ще те изяде. Просто толкова злоба не бях виждал в едно лице...

Честито на Тома! Сега си искам колата -.-

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 00:38

Браво на момчето. Моята фаворитека Ана си тръгна рано. :(

Профил

Публикувано на: 03 Юни 2008 07:29

Не ви четем глупостите, но искам да си натреса мнението. Та Деница беше най-добрата, просто от гледна точка на гласови данни (не че другите не ставаха, но просто тя пееше по-хубаво от тях)!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 07:42

На мен Ясен и Иваило ми харесваха най-много :wink:

Профил Skype WWW

Публикувано на: 03 Юни 2008 08:03

Тоя Иваило не си спомням кой е ама май лапаше. :roll: Както и да е, тая тема е тъпа щото и мюзик айдъл е тъп и повече няма да пиша тук . :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 08:07

В интерес на истината и аз по средата на предаването си мислех и псувах. Ох т'ва колко е нагласено, ама другото колко е нагласено, после се оказа ,че това реално не ме е*е. 1 не пускам смс-и. 2 кефех се на почти всичките айдъли, просто ме радваха с пеенето си. => ми е през "айдъла" кой гласи и кой не гласи.
Ура, че Тома спечели. ;) Дано стане нещо от него, а не като Маринчо от Стар Академи.

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 08:28

Световната конспирация... Вместо да търсите адския заговор, си намерете нещо да правите... Просто не пускайте смс-и и готово. Другите да се ядосват, че като балами са пускали смси с надеждата да спечелят автомобил със "спирачки и скоростен лост :lol: ". И четиримата от финалистите ще се реализират доста по-добре от миналогодишните (почти съм убеден) и в даден момент може някой друг, а не победителя да стане голяма звезда, но естествено нищо не се знае. Примомнете си историята с Кели Кларксън (тей беше, ако не се лъжа)

А за Невена и аз не съм съгласен, че е успяла. Всичко на всичко съм чул 2 нейни песни (а доста често гледам разни бг музикални телевизии), като едната е адския мтв-стайл комерс, а баладката верно, че е по-хубава, но за 1 година мисля, че е твърде малко. Невена направи албум, хубаво - това беше част от наградата й. Но да сте си го купили/изтеглили? А да познавате някой друг, който да го е направил?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com