[ROFL!]Music Idol.

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Re: [ROFL!]Music Idol.

Мнение от Kamelot »

Till Lindemann написа:ЕВАЛАТА НА ТОМАТА
Reaching aural nirvana...
човeк
В момента играе: Heroin Hero

Мнение от човeк »

Деница рулираше бе!!!
Изображение
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Нямам против Тома нищо. Само да не тръбеше толкова много за тоя хеви метъл наляво и надясно, че на доста явна поза заприличва.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

denik написа:Нямам против Тома нищо. Само да не тръбеше толкова много за тоя хеви метъл наляво и надясно, че на доста явна поза заприличва.

Мамка мууу ... Комшията СПЕЧЕЛИИИИИ ... Баси колко алкохол ни чакааааааааааа ...

p.s Деник, не го познаваш ... Не е поза това си е Томата на 100 % ... трябваше да го видиш онзи ден как пиеше бира във влака със старите кучета точно както едно време ... без да се големее и да се прави на звезда ...

пс кво се бъгва тага size деева
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

айде почвам анализа
Ясен определено талантливо момче, обаче очевидно не му прилягаше тая работа, за него са тихите, затъмнани е опушени пиано барчета, където може да си пее без много емоции
Деница остана твърде много.не я харесвам от началото.на мнение съм, че преди нея във вс едно отношение са Елена, Пламена, дори и Шанел.освен това мисля, че се беше взела твърде на серозно-уж щеше да сваля килограми, за 5 месеца не е свалила и кило сигурно, за 5 месеща хората могат да свалят 40 килограма, тя не е свалила и 4
Нора тва е истинска звезда, абсолютно мястото й беше на финала, виждам бляскави концерти
Тома е музикалният идол на България
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

-Stormrаge- написа:
denik написа:Нямам против Тома нищо. Само да не тръбеше толкова много за тоя хеви метъл наляво и надясно, че на доста явна поза заприличва.

Мамка мууу ... Комшията е СПЕЧЕЛИИИИИ ... Баси колко алкохол ни чакааааааааааа ...

p.s Деник, не го познаваш ... Не е поза това си е Томата на 100 % ... трябваше да го видиш онзи ден как пиеше бира във влака със старите кучета точно както едно време ... без да се големее и да се прави на звезда ...

Еми не знам човек, ама на всеки концерт слушам за хеви метъла - не че не обичам тази музика - напротив. Просто си мисля, че леко преувеличава с имиджа си на метъл/рокаджия.
А това, че все още си е земен човек, както казваш, ми дава поводи само да се радвам и да се надявам да остане такъв ;)

----
Till, възоснова на твоите думи, ще дам своето мнение, където на места може и да ти опонирам - не го приемай навътре ;)

Till Lindemann написа:Ясен определено талантливо момче, обаче очевидно не му прилягаше тая работа, за него са тихите, затъмнани е опушени пиано барчета, където може да си пее без много емоции
Не, според мен човека не стрда от липса на емоции. Според мен бе най-артистичния през всичкото това време. Дори не знам що го оплюха на мюзикълите, като се представи много добре. Моето мнение (което, естествено не искам да налагам) е че просто блендата му е лееко обикновена. Не е нещо уникално. Иначе е адски симпатичен :)
Till Lindemann написа:Деница остана твърде много.не я харесвам от началото.на мнение съм, че преди нея във вс едно отношение са Елена, Пламена, дори и Шанел.освен това мисля, че се беше взела твърде на серозно-уж щеше да сваля килограми, за 5 месеца не е свалила и кило сигурно, за 5 месеща хората могат да свалят 40 килограма, тя не е свалила и 4
Бих ти дал очилата си, за да погледнеш отново. Не знам погледна ли кадрите от най-първия кастинг по градовете и после направи ли сравнение с моментното й състояние? В сравнение с Шанел и Пламена тя има най-оригинален глас и според мен заслужено остана. Шанел има много да учи и не се съмнявам, че ще бъде една от следващите ни звезди. А на Пламена връзката с оня китеник там й изигра лоша шега.
Till Lindemann написа:Нора тва е истинска звезда, абсолютно мястото й беше на финала, виждам бляскави концерти
И аз съм на това мнение![/quote]
Till Lindemann написа:Тома е музикалният идол на България
Това ме прави адски щастлив, но по-горе описах единственото нещо, което ми направи леко негативно впечатление в него.
Аватар
Till.Lindemann

не, деник, не съм казал, че деница няма глас, момичето пее добре
издразни ме това, че може би от думите на Есил, че само гений като нея(деница)може да пренебрегне килограмите, и просто жената не свали килограми
едва ли не разчита само на гласа си а обръща вида настрана, това не е работа, и невена беше леко пълна, обаче оправи положението
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

Деница е свалила 8 килограма от началото досега, не са много, но все пак са нещо.
Лично мое мнение е, че Деница беше по-добра от Нора и заслужваше тя да е на второ място. Нора има глас, но щом стане въпрос да пее тихичко и никаква я няма. Какво като Деница е дебела, то и големите Диви не са кой знае колко слаби, но пък са най-великите певици.
За разлика от Невена обаче, Тома няма да прокопса толкова много. България си има достатъчно рок изпълнители а той просто не може да се приспособи към друг стил.
Честно казано като се замисля единствения финалист, който не ми допадаше това беше Нора. Ето за това прасе вече мога да кажа, че не свали нито един килограм от самото начало, обаче е видно, че цицоманията е на почит в България. Особено ми хареса как я бяха облякли когато пя песента на Сертаб, видя се че няма само цици а и на всичкото отгоре корема й дори беше подчертан.
Като цяло тази година беше по-слабо от миналата.
Лично мое мнение.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Няма ли да кажете нещо за промиване на мозъци ? Изменен вот , нагласен финал ? 88-ми кадър ?

П.П. Хитрушо , нема да ти оспорвам личното мнение , само знай че не си у ред :P
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Hitrusha написа:Деница е свалила 8 килограма от началото досега, не са много, но все пак са нещо.
Лично мое мнение е, че Деница беше по-добра от Нора и заслужваше тя да е на второ място. Нора има глас, но щом стане въпрос да пее тихичко и никаква я няма. Какво като Деница е дебела, то и големите Диви не са кой знае колко слаби, но пък са най-великите певици.
За разлика от Невена обаче, Тома няма да прокопса толкова много. България си има достатъчно рок изпълнители а той просто не може да се приспособи към друг стил.
Честно казано като се замисля единствения финалист, който не ми допадаше това беше Нора. Ето за това прасе вече мога да кажа, че не свали нито един килограм от самото начало, обаче е видно, че цицоманията е на почит в България. Особено ми хареса как я бяха облякли когато пя песента на Сертаб, видя се че няма само цици а и на всичкото отгоре корема й дори беше подчертан.
Като цяло тази година беше по-слабо от миналата.
Лично мое мнение.

Женска завист :roll:

Лично мое мнение.
Аватар
Till.Lindemann

само да питам-ти ли и брои свалените килограми, на око, или четеш списания
и освен това-ти намираш ли невена за прокопсала защото аз не
а тома си е звезда, може да пее всичко и ще успее тва си е
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

На кое по-точно да завидя на Нора ? :shock:
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Нора може да е пълна, ама за сметка на това има много по-хубаво излъчване от Деница, която ми беше почти противна, и то не зарад килограмите си...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Squiz написа:Нора може да е пълна, ама за сметка на това има много по-хубаво излъчване от Деница, която ми беше почти противна, и то не зарад килограмите си...

Абсолютно същото, но обратно :)

Не понасям Нора, супер противна ми е. Има някакъв супер злобен поглед, от рода на много гладна змия, която ще те изяде. Просто толкова злоба не бях виждал в едно лице...

Честито на Тома! Сега си искам колата -.-
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Браво на момчето. Моята фаворитека Ана си тръгна рано. :(
Това на аватара не съм аз :/
човeк

Мнение от човeк »

Не ви четем глупостите, но искам да си натреса мнението. Та Деница беше най-добрата, просто от гледна точка на гласови данни (не че другите не ставаха, но просто тя пееше по-хубаво от тях)!
Изображение
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

На мен Ясен и Иваило ми харесваха най-много :wink:
Пука ми, че ми дреме
човeк

Мнение от човeк »

Тоя Иваило не си спомням кой е ама май лапаше. :roll: Както и да е, тая тема е тъпа щото и мюзик айдъл е тъп и повече няма да пиша тук . :D
Изображение
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

В интерес на истината и аз по средата на предаването си мислех и псувах. Ох т'ва колко е нагласено, ама другото колко е нагласено, после се оказа ,че това реално не ме е*е. 1 не пускам смс-и. 2 кефех се на почти всичките айдъли, просто ме радваха с пеенето си. => ми е през "айдъла" кой гласи и кой не гласи.
Ура, че Тома спечели. ;) Дано стане нещо от него, а не като Маринчо от Стар Академи.
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Световната конспирация... Вместо да търсите адския заговор, си намерете нещо да правите... Просто не пускайте смс-и и готово. Другите да се ядосват, че като балами са пускали смси с надеждата да спечелят автомобил със "спирачки и скоростен лост :lol: ". И четиримата от финалистите ще се реализират доста по-добре от миналогодишните (почти съм убеден) и в даден момент може някой друг, а не победителя да стане голяма звезда, но естествено нищо не се знае. Примомнете си историята с Кели Кларксън (тей беше, ако не се лъжа)

А за Невена и аз не съм съгласен, че е успяла. Всичко на всичко съм чул 2 нейни песни (а доста често гледам разни бг музикални телевизии), като едната е адския мтв-стайл комерс, а баладката верно, че е по-хубава, но за 1 година мисля, че е твърде малко. Невена направи албум, хубаво - това беше част от наградата й. Но да сте си го купили/изтеглили? А да познавате някой друг, който да го е направил?
Публикувай отговор