Къде да емигрирам?

Нещата от живота
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: Къде да емигрирам?

Мнение от VALEN7INVS »

Steamz0r написа:Тялото не е всичко, богохулници! Тръгнали да ми сравняват жените телом. :disbelief:
Ами ти бе, невернико? Какво мислиш - че ятаганът няма да се стовари върху теб? Че не те чакат пламъците на Джехеннема? Недей ти на мен да обясняваш по какво да сравнявам жените, аз си зная. Ти за себе си и за своята участ мисли.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

Хасмо пеле на виличка бе! :lol:

Мацката на зеления фон наистина е страшна. Но все пак, едното е картинка от магазин за къси полички, а другото - Декстоп Ангел.

Няма място за сравнение. 8)
Chikushou, ore gozen sobou!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Мен ако питаш, едно нещо си е Невито, друго нещо... ташак. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

И си напълно прав, френде! Един ден и аз ще намеря моята Неви. :D ( предполагам )
~Mist

Мнение от ~Mist »

Steamz0r написа:И си напълно прав, френде! Един ден и аз ще намеря моята Неви. :D ( предполагам )
Ще си намериш оная работа в гащите.

ПС: Бъзикам се.
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

Ахах, ти се засегна и реши да ме гризнеш, не важиш. :D

ЕДИТ : Да ми ползваш малък шрифт, хептен се губи теорията за годините ти. Чий ли втори профил си. :>
~Mist

Мнение от ~Mist »

Ми че се засегна бе. Как няма. Нищо не съм ти направил и ти тръгна да обиждаш ;р
Това, че не съм написал едно, не значи съм сигурност нищо.
С клишета "не важиш" само ми доказваш колко глупав си в действителност.
Не съм целял да те "гризвам", просто да се хвана за думата, не съм целял оригиналност, исках да видиш, че веднага отвръщам внимание на лапета.

ЕДИТ-а ти се губи целия пост.

П.П: Разликата ни в годините едва ли е много малка.
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

Да, да.. и един мармот. ;) Квото и да кажеш не можеш да ме убедиш, че си по-голям и от 16 дори. :lol:

Та ти първи използва " важенето " в другата тема, колко глупав съм бил в действителност! :lol:

И се обясняваш за гризването, ахх... :ДД Мерси, че ми обърна внимание, БАТЕ! АХахах... :ДД
~Mist

Мнение от ~Mist »

Не е истина колко си зле. Чак си се кефиш :shock:
Явно си водиш журнал за това кой какво е казал. Жалка работа. Ха, ха, ха.
Жалка работа, "баце". :D
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

Tsim написа:Не е истина колко си зле. Чак си се кефиш :shock:
Явно си водиш журнал за това кой какво е казал. Жалка работа. Ха, ха, ха.
Жалка работа, "баце". :D
АХАХАХА... Ти да нямаш СКЛЕРОЗА бе ? :ДДДДДДД Не помниш собствените си думи от преди 5 минути. :lol:

Не бе, жал ми става като си помисля, че някой форумен френд ползва този акаунт и аз се отнасям така към него без да знам кой е наистина. :( Чувствай се свободен да ми пратиш едно ЛС. :)
~Mist

Мнение от ~Mist »

Аз да не съм като теб да си водя записки какво казвам наляво-надясно.
Какви склерози бе. Статута ти е "скрит". Ясно ми е каква си гнидка вече. После казвай кой какви акаунти полза. Смешник. Пиши на ЛС, ако ти стиска, но за мен си такъв.
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Disturbed написа:Трупо да ме извинява, но е с първобитна представа за "успял в живота" ;) Това ли е твоята цел? Да имаш поколение? Искрено те съжалявам тогава.
Не бе нужно, но благодаря за жалбата ти по мен. :oops:

Виж сега,
никъде не говорим за успехи в живота, не знам къде го виде това.

Но дори така да бе, аз пак ти казвам, че
освен кръвта, която ще те наследи, друго от теб няма да остане.

Дори да си космонавт, супер учен или некф известен артист - всичко това ще бъде безмилостно изтрито от съзнанието на бъдните поколения.

Единственото, на което можеш да разчиташ, е да създадеш добри деца, и те от своя страна също, и така.

А другото за "успехи в живота" са прогресистки бълнувания, празни мечтания, писане върху вода, ловене на вятър с шепи.

Сега чуй важното, ако можеш.

Проблемът е, че когато държиш на важните неща, тогава другите ти идват като бонус от небето.

:D :D :D

Поздрави на Гипо и сите по постинга,
дееба, бегам да легам
Нема таа, нема онаа.
Аватар
Lord Keran

Мнение от Lord Keran »

Vargg написа:
Steamz0r написа:Тялото не е всичко, богохулници! Тръгнали да ми сравняват жените телом. :disbelief:
Ами ти бе, невернико? Какво мислиш - че ятаганът няма да се стовари върху теб? Че не те чакат пламъците на Джехеннема? Недей ти на мен да обясняваш по какво да сравнявам жените, аз си зная. Ти за себе си и за своята участ мисли.
Другари,почитането на богове противоречи на партийната линия!Мисля че сме достатъчно зрели сталиници за да не се плашим със кохорите адови и некакви там несъществуващи създания...
Sentinel
В момента играе: World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Мнение от Sentinel »

No написа:Тук съм роден, тук живея и тук ще умра. Чуждите страни и чудесата им са много привлекателни, но единствено като туристически дестинации. Обичам родината си и след като тя ми е дала всичко, което всъщност представлявам, смятам за редно аз също да дам всичко за нея..
Сто процента съм съгласен. :!:
Global Strike Task Force
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

Richard B. Riddick написа:Сто процента съм съгласен. :!:
Надявам се да си 100% съгласен и като те пенсионират с 120 лв пенсия, които ще ти стигнат за хляб и кисело мляко, но не и за отопление през зимата.
Или когато се окаже че детето ти е болно, лечение има, но то не се покрива от здравната каса, защото парите от нея са източени.
Или като те пребият и ограбят, а полицията не направи нищо.
Глупак.
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Bartelby написа:
Richard B. Riddick написа:Сто процента съм съгласен. :!:
Надявам се да си 100% съгласен и като те пенсионират с 120 лв пенсия, които ще ти стигнат за хляб и кисело мляко, но не и за отопление през зимата. Или когато се окаже че детето ти е болно, лечение има, но то не се покрива от здравната каса, защото парите от нея са леко източени. Или като те пребият и ограбят, а полицията не направи нищо.
Глупак.
I second this.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Sentinel
В момента играе: World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Мнение от Sentinel »

Хайде точно на глупак да не се обиждаме. То така като всички компетентни бягат, едва ли ще остане някой да оправи нещата тука. За туй съм решил да не емигрирам за постоянно.
Global Strike Task Force
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Bartelby написа: Надявам се да си 100% съгласен и като те пенсионират с 120 лв пенсия, които ще ти стигнат за хляб и кисело мляко, но не и за отопление през зимата. Или когато се окаже че детето ти е болно, лечение има, но то не се покрива от здравната каса, защото парите от нея са леко източени. Или като те пребият и ограбят, а полицията не направи нищо.
Глупак.
+1
Общо взето почвам съвсем първично да деля форумците на две крайности: трезвомислещи и напълно заблудени. Напълно се учудвам, че разнообразието на мислене тук е потъпкано с времето от медиите и пропагандата. Уви.

P.S. В момента правя персонални проучвания дали има Бог. Ще ви уведомя специално с окончателно становище след като експериментът мине. Дано да има! :D
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Като подхвърляния с приятели сме си мислели да учим в Германия, Англия .. но обичам България .. :)
Бих учил там, за да се върна и да си намеря добре платена работа .. но не бих се преместил, поне засега, да живея постоянно там .. където и да е това там :D
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Fuck the USA!Отивам у япония,да си купя Мицубиши.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Публикувай отговор