Сега, мисля, че поста ми ще бъде предвиден от повечето форумци.. но все пак ще го напиша. :Д
" Бихте ли емигрирали след завършване на висшото си образование и къде? " Да! Дори може и да не съм завършил магистратура още, но отивам в ЯПОНИЯ.
Но отговора ми е много субективен.. той си е за мен.
Мечтите си не мога да ги реализирам тук, защото са в Япония. :Д Да се реализирам там.. зависи, предполагам, че да.

Ако натрупам капитал и прочие.. това няма да стане за година, две.

А е безсмислено да се правят планове за много години напред.. не се знае дали ще съм жив тогава дори...

( 2012 :Д ) Иначе.. може и да ми се връща в родината ( крайно възможно е ) , може и да искам да си остана " някъде там " .. То.. дори е малко безсмислено да правя планове за Япония сега, 5 години преди да е дошъл момента, така да се каже.. ама като ми доставя мечтаенето такова удоволствие, как да се спра!
За едни смисъла на съществуването е да сбъднат мечтите си, да постигнат нещо - място, работа, богатство, поколение.. Общо взето , всичко е безсмислено, но това не бива да ни разочарова и отказва от живота.

Обърнах края на философия, ала не съм сигурен, че адаша е имал това в предвид, тъй че спирам.
Както повечето са се досетили, може би, вече..
~The Chameleon.