Автор |
Съобщение |
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 08 Май 2008 18:46
Може ли линк от замунда, за програмата с която мога да си пусна 2 скайпа едновременно Или поне ми кажете как се казва Благодаря Ви предварително
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 08 Май 2008 19:17
Програмата се казва Уиндоус
Правиш нов юзър с парола 321 примерно. На шорткъта на десктопа на първия юзер даваш "рън ас", въвеждаш квото трябва и имаш 2 юзера...
Правиш твоя юзър без парола и при рес уина се логва автоматично в него, ако не - трябва да се настрои но съм забравил как става....
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
GamBi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 12 Май 2008 21:28
___________________________________ Не отлагай днешната работа за утре, като можеш да я отложиш за другиден! За да преуспяваш в живота трябва да си инат! www.seir.bg
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 13 Май 2008 09:23
Аз го знам тъи: Отиваш control panel->User accounts->там правиш нов юзер на лимитед и задължително му слагаш парола щото иначе нестава номера. После отиваш в директорията на скаип->десен бутон върху скаип -> run as цъкаш там 2рото избираш юзера дека си направил пишеш паролата и готово
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 13 Май 2008 09:35
Kamelot написа: Аз го знам тъи: Отиваш control panel->User accounts->там правиш нов юзер на лимитед и задължително му слагаш парола щото иначе нестава номера. После отиваш в директорията на скаип->десен бутон върху скаип -> run as цъкаш там 2рото избираш юзера дека си направил пишеш паролата и готово А Радо му каза да си ебе майката, така ли?
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 13 Май 2008 09:39
Абе пук ти +1 пост пп.+2
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Arathorn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 17 Май 2008 08:48
Пич, теглиш си SkypeLauncher от Датата!!!
___________________________________ One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 17 Май 2008 10:02
Обясниха му вече най-лесния начин. Не разбирам защо продължавате да се правите на разбирачи...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Arathorn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 20 Май 2008 16:36
Дабе страхотно обяснение! Аз ако трябваше да го направя ще се хвърля от някъде! Първо незнам си що, второ променяш това там, трето ресваш, четвърто незнам си кво. SkypeLauncher-a си е 650кб файл, който го теглиш и ти се явява на десктопа. Натискаш го два пъти и те се отваря скайп, и пак и пак можеш да си отвориш 20 скайпа. Това е най-лесния вариянт!!!
___________________________________ One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 20 Май 2008 18:14
А пази ли настройките на скаповете след като са затворени...
Не съм запознат как седят нещата трябва да си призная и почетох в нета и моето решение беше единственото, което намерих (на първо четене, щот ми писна сестра ми да ми изключва акаунта).
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 20 Май 2008 21:19
Skype Launcher е тъп и излишен софтуер... няма смисъл от него при положение, че номера става с най-обикновени настройки на уиндоус...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 20 Май 2008 21:34
Сетих се как се фиксва работата при логона в такъв случай...
старт-рън control userpasswords2 . От там махате човката най-горе на "юзерр мъст бла бла", после изкача поле за въвеждане на основния акаунт, който искате да се логва автоматично при рестарт, пишете квото пишете и сте готови...
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 22 Май 2008 08:35
bOtLik3 написа: Обясниха му вече най-лесния начин. Не разбирам защо продължавате да се правите на разбирачи... За "постове", простутия.. каквото ти хрумне не си ли им свикнал
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Arathorn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 24 Май 2008 01:03
The.Rampage.Rado написа: А пази ли настройките на скаповете след като са затворени...
Не съм запознат как седят нещата трябва да си призная и почетох в нета и моето решение беше единственото, което намерих (на първо четене, щот ми писна сестра ми да ми изключва акаунта). Запазва!!! А ти Боотлайк си типичният тъп пример за безкрайната тъпа българска Бай Ганьовщина!!! Защо да е лесно, като може да се направи трудно!!! Аман и защо после ни била лайняна държавата, заради ей такива кат теб!!!
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 24 Май 2008 11:45
Arathorn, тъпо лайно такова, не разбирам какъв ти е проблема... Искаш да се правиш на големия разбирач ли? Еми, не си, много съжалявам. Върви си търси пиратски Warcraft, с който да играеш в Battlenet, и си го заври в дебелия пъпчат задник. ПС: прочети "Бай Ганьо", много ще ти помогне да разбереш смисъла на изразите, свързани с него
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 24 Май 2008 13:08
Араторн има сериозни комплекси...
|
|
|
|
|
Arathorn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 24 Май 2008 21:25
Да вие всичките сте гениални тука няма що! Обзалагам се, че 95% не знаят кой е българският химн, нито знаят на кого е "Борба" и да не продължавам. Мн ме кефи така като хората почнат като малките деца от детската градина да се псуват. По голяма тъпотия от това няма. Пораснете малко.
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 24 Май 2008 21:36
Порасни ти.И когато се научиш че с пиратски War НЕ СЕ ИГРАЕ ВATTLE.NET тогава можеш да се върнеш
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 24 Май 2008 21:41
Arathorn написа: Дабе страхотно обяснение! Аз ако трябваше да го направя ще се хвърля от някъде! Първо незнам си що, второ променяш това там, трето ресваш, четвърто незнам си кво. SkypeLauncher-a си е 650кб файл, който го теглиш и ти се явява на десктопа. Натискаш го два пъти и те се отваря скайп, и пак и пак можеш да си отвориш 20 скайпа. Това е най-лесния вариянт!!! Добре.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Arathorn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма за 2 скайпа Публикувано на: 24 Май 2008 21:45
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|