Аз го знам тъи: Отиваш control panel->User accounts->там правиш нов юзер на лимитед и задължително му слагаш парола щото иначе нестава номера. После отиваш в директорията на скаип->десен бутон върху скаип -> run as цъкаш там 2рото избираш юзера дека си направил пишеш паролата и готово
Kamelot написа:Аз го знам тъи: Отиваш control panel->User accounts->там правиш нов юзер на лимитед и задължително му слагаш парола щото иначе нестава номера. После отиваш в директорията на скаип->десен бутон върху скаип -> run as цъкаш там 2рото избираш юзера дека си направил пишеш паролата и готово
А Радо му каза да си ебе майката, така ли?
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Дабе страхотно обяснение! Аз ако трябваше да го направя ще се хвърля от някъде! Първо незнам си що, второ променяш това там, трето ресваш, четвърто незнам си кво. SkypeLauncher-a си е 650кб файл, който го теглиш и ти се явява на десктопа. Натискаш го два пъти и те се отваря скайп, и пак и пак можеш да си отвориш 20 скайпа. Това е най-лесния вариянт!!!
One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
А пази ли настройките на скаповете след като са затворени...
Не съм запознат как седят нещата трябва да си призная и почетох в нета и моето решение беше единственото, което намерих (на първо четене, щот ми писна сестра ми да ми изключва акаунта).
KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Сетих се как се фиксва работата при логона в такъв случай...
старт-рън control userpasswords2 . От там махате човката най-горе на "юзерр мъст бла бла", после изкача поле за въвеждане на основния акаунт, който искате да се логва автоматично при рестарт, пишете квото пишете и сте готови...
KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
The.Rampage.Rado написа:А пази ли настройките на скаповете след като са затворени...
Не съм запознат как седят нещата трябва да си призная и почетох в нета и моето решение беше единственото, което намерих (на първо четене, щот ми писна сестра ми да ми изключва акаунта).
Запазва!!! А ти Боотлайк си типичният тъп пример за безкрайната тъпа българска Бай Ганьовщина!!! Защо да е лесно, като може да се направи трудно!!! Аман и защо после ни била лайняна държавата, заради ей такива кат теб!!!
One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
Arathorn, тъпо лайно такова, не разбирам какъв ти е проблема... Искаш да се правиш на големия разбирач ли? Еми, не си, много съжалявам. Върви си търси пиратски Warcraft, с който да играеш в Battlenet, и си го заври в дебелия пъпчат задник.
ПС: прочети "Бай Ганьо", много ще ти помогне да разбереш смисъла на изразите, свързани с него
Да вие всичките сте гениални тука няма що! Обзалагам се, че 95% не знаят кой е българският химн, нито знаят на кого е "Борба" и да не продължавам. Мн ме кефи така като хората почнат като малките деца от детската градина да се псуват. По голяма тъпотия от това няма. Пораснете малко.
Arathorn написа:Дабе страхотно обяснение! Аз ако трябваше да го направя ще се хвърля от някъде! Първо незнам си що, второ променяш това там, трето ресваш, четвърто незнам си кво. SkypeLauncher-a си е 650кб файл, който го теглиш и ти се явява на десктопа. Натискаш го два пъти и те се отваря скайп, и пак и пак можеш да си отвориш 20 скайпа. Това е най-лесния вариянт!!!