Продавам!!!
-
Атацикем Ориг!
Re: Продавам!!!
Vicious, смешко недодялан отдалече е ясно че като не разбра защо е добра офертата реши да псуваш понеже не може да напишеш 1 аргумент против това. По-добре като не разбираш не пиши, ама като гледам колко мнения имаш май точно това правиш постоянно
По оферта е да си продаваш акаунта в некои чуждестранен сайт.Там цените са доста по високи.Аз тука,преди като исках да си продавам играта,не можах да и взема 100 лева за 1 70 + още няколко по 40 лвл като твоя.А сега цените са паднали даже.А в чужбина гледам 70тка под 200 долара няма.Та ако бях на твое място бих си платил още 2 месеца (приеми го като инвестиция) и бих качил героя 70 лвл + да му вземя некои сносни итема (за 2 месеца толко) и тогава цената драстично ще се дигне
Атацикем Ориг! написа:Vicious, смешко недодялан отдалече е ясно че като не разбра защо е добра офертата реши да псуваш понеже не може да напишеш 1 аргумент против това. По-добре като не разбираш не пиши, ама като гледам колко мнения имаш май точно това правиш постоянно
Гиро, айде брат по-леко... Ти не че не направи 1000 мнения за 2 месеца...
Айде ти като толкова разбираш, макар, че съм сигурен че дириш внимание 'щото на <инсерт родителско лице тук> не му дреме и не ти е обръщало внимание като малък. Обясни ми защо тази оферта е добра ;p
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Kalokasa написа:тойа па пари иска за акаунт да продава
алооо каде искаш пари ти бе като акаунт да регистрираш е бесзплатно в драгонфире или кеате отиваш на уеб сите-а и там цакаш регистер
http://dragonfire-bg.net/ и е бес пари
Ти наистина ли си толкова малоумен или само се правиш?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Ми според мен не се прави яко малумно сьщество си е ! Ама видял е че тука се спами и си е казал я дай и аз малко на кой ще навредя . Не разбирам от WoW признавам си ноо я оставете човека на мира ! На който не му изнася да ходи някаде другаде да си спами ........
Реално погледнато PC Mania наистина освен място за игри е място и за бизнес. 
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
GrayFoxBG пич не че ти давам много акъл, но както сам каза 300 теми, в които само се псуват. Как реши, че твоята тема за продажба на игра ще мине без спам и пр, то тука това е традиция
в data.bg шанса за продажба се увеличава с + 60 % и ще останеш доволен. Тук само можеш да си обереш псувните (както аз може би след малко
) и пак да отидеш в data.bg
. Aйде успех с бизнеса 
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
-
GrayFoxBG
- Обратна връзка:
Брат аз съм поснтал ей това същото на 10 различни места. Няма начин скоро да не го продам. Датата е едно от тях. Аз знаех че тук ще се спами. Въобще не съм си и помислял че няма. Просто съм помолил пък те като не разбират от приказка... Аз си знам че не съм почнал аз ами някое друго говедо и това е. От тук който се интересува ще си намери начин да ме намери без да чете тука мненията. Аз само правя опит да си свърша работата като хората и прибягвам до отчайващите мерки без да са ми нужни
.
Who dares, wins!
- Тъп трол (баннат)
"А в чужбина гледам 70тка под 200 долара няма"
С cheat програмата която използват много users и 80 ниво може да се стигне за 2 месеца
С cheat програмата която използват много users и 80 ниво може да се стигне за 2 месеца
-
Атацикем Ориг!
elfbg, явно понятие си нямаш от играта, но това става като се играе на някакви пиратски сървъри
- Тъп трол (баннат)
И какво лошо има да играеш в приратски сървър,по-бързо се дига ниво
-
GrayFoxBG
- Обратна връзка:
Не са измамници. Просто хората знаят как да дигат. Щом нааб като мен успява да дигне 40 (което не е много) левел за 1 месец, един добър и про играч може да дигне двойно повече ест.
Who dares, wins!