Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Продавам!!!
Публикувано на: 28 Апр 2008 08:13

Vicious, смешко недодялан отдалече е ясно че като не разбра защо е добра офертата реши да псуваш понеже не може да напишеш 1 аргумент против това. По-добре като не разбираш не пиши, ама като гледам колко мнения имаш май точно това правиш постоянно

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2008 08:35

По оферта е да си продаваш акаунта в некои чуждестранен сайт.Там цените са доста по високи.Аз тука,преди като исках да си продавам играта,не можах да и взема 100 лева за 1 70 + още няколко по 40 лвл като твоя.А сега цените са паднали даже.А в чужбина гледам 70тка под 200 долара няма.Та ако бях на твое място бих си платил още 2 месеца (приеми го като инвестиция) и бих качил героя 70 лвл + да му вземя некои сносни итема (за 2 месеца толко) и тогава цената драстично ще се дигне

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 12:24

Атацикем Ориг! написа:
Vicious, смешко недодялан отдалече е ясно че като не разбра защо е добра офертата реши да псуваш понеже не може да напишеш 1 аргумент против това. По-добре като не разбираш не пиши, ама като гледам колко мнения имаш май точно това правиш постоянно

Гиро, айде брат по-леко... Ти не че не направи 1000 мнения за 2 месеца... ;)
Айде ти като толкова разбираш, макар, че съм сигурен че дириш внимание 'щото на <инсерт родителско лице тук> не му дреме и не ти е обръщало внимание като малък. Обясни ми защо тази оферта е добра ;p

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 13:03

Kalokasa написа:
тойа па пари иска за акаунт да продава
алооо каде искаш пари ти бе като акаунт да регистрираш е бесзплатно в драгонфире или кеате отиваш на уеб сите-а и там цакаш регистер
http://dragonfire-bg.net/ и е бес пари

Ти наистина ли си толкова малоумен или само се правиш?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 29 Апр 2008 14:57

Ми според мен не се прави яко малумно сьщество си е ! Ама видял е че тука се спами и си е казал я дай и аз малко на кой ще навредя . Не разбирам от WoW признавам си ноо я оставете човека на мира ! На който не му изнася да ходи някаде другаде да си спами ........

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 16:08

Реално погледнато PC Mania наистина освен място за игри е място и за бизнес. 8)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 16:58

GrayFoxBG пич не че ти давам много акъл, но както сам каза 300 теми, в които само се псуват. Как реши, че твоята тема за продажба на игра ще мине без спам и пр, то тука това е традиция :lol: в data.bg шанса за продажба се увеличава с + 60 % и ще останеш доволен. Тук само можеш да си обереш псувните (както аз може би след малко :lol: ) и пак да отидеш в data.bg ;). Aйде успех с бизнеса ;)

Профил ICQ

Публикувано на: 29 Апр 2008 18:10

Брат аз съм поснтал ей това същото на 10 различни места. Няма начин скоро да не го продам. Датата е едно от тях. Аз знаех че тук ще се спами. Въобще не съм си и помислял че няма. Просто съм помолил пък те като не разбират от приказка... Аз си знам че не съм почнал аз ами някое друго говедо и това е. От тук който се интересува ще си намери начин да ме намери без да чете тука мненията. Аз само правя опит да си свърша работата като хората и прибягвам до отчайващите мерки без да са ми нужни :).

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 19:23

"А в чужбина гледам 70тка под 200 долара няма"

С cheat програмата която използват много users и 80 ниво може да се стигне за 2 месеца :?

Профил

Публикувано на: 29 Апр 2008 20:49

elfbg, явно понятие си нямаш от играта, но това става като се играе на някакви пиратски сървъри

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 21:24

И какво лошо има да играеш в приратски сървър,по-бързо се дига ниво

Профил

Публикувано на: 29 Апр 2008 23:13

Не са измамници. Просто хората знаят как да дигат. Щом нааб като мен успява да дигне 40 (което не е много) левел за 1 месец, един добър и про играч може да дигне двойно повече ест.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com