Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие: Re: последния диск,който си купи?
Публикувано на: 10 Апр 2008 08:30

За вас няма ли Wizard Shop ?

Последно купувах дискове миналата година в Прага: NIN - The Downward Spiral и The Fragile от musicland-а.

Макя..

И Year Zero имам, него си заръчах от Wizard.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 09:22

Aз имам 3-4 диска, но нямам спомени да съм ги купувал :lol:

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 10 Апр 2008 11:57

Бтв, Гипо, какво ти е мнението за Табула Раса? :)

Че се чудя да я пробвам ли, да не я ли пробвам..

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 12:46

Към двата поста, които бяха насочени към мен :):
LEX ICON - кой War? Warcaft 3 или WoW? :) В момента играя WoW с едни приятели, с които години на ред играхме Lineage 2(съответно не го продавам). Warcraft3 е още по-малко за продаване :P. Макар, че не я играя, смятам това за една от най-великите игри и имам желанието да си я запазя на оригиналните дискове :).

The Chameleon - мнението ми за Табула Раса - НЕВЕРОЯТЕН гейм плей. Играта е толкова динамична, че в моменти се отплесваш в гринд, вместо да си правиш куестите, само и само да се кефиш на изтребването на извънземни. Единствената игра, чийто гринд е фън(макар, че гринда не е необходим). Имам играта от ден първи на излизането и, а играта още тогава имаше по-малко бъгове, отколкото имат 4 годишните WoW и Lineage 2 в момента. А малкото проблемни неща ги оправят с едни огроооомни пачове. Графиката... ох графиката... определено тя би могла да докара до оргазъм някой заклен фен на добрата графика :lol: ! То не са мъглявини, динамични сенки... Lightnings... но за съжаление колкото е хубава, толкова е и тежка. За да си направиш кефа с играта ти трябва наистина мощна машина. Лека полека преминавам към лошите неща - явно в стремежа си да започнат да взимат парите на хората по-бързо, производителите пуснаха играта незавършена. Под незавършена имам предвид - малко content. До този момент 80% от енд-гейма на играта е чат, другите 20% са странно ПвП. Защо странно? Има два начина за пвп - 1. дуел 2. влизаш в пвп клан, обявявате си взаимно война с друг клан и започвате да се меляте в продължение на няколко дни. След изтичането на тези дни играта изчислява кой клан е победител и статистиката се аддва на сайта в ранглиста(която показва най-силните кланове). Няма място, на което да не можете да се биете - по градовете, по поляните... навсякъде. Но това става само, ако си в клан, на който му се прави пвп и ако си намерите друг клан, на който също му се прави пвп. Няма нерегламентирано пвп/ганк. Говори се, че ще има трети тип ПвП в близко бъдеще, което щяло да носи и награди... На практика крафта липсва... разглобяваш едни предмети, от тях взимаш чарколяк и ъпгрейдваш други предмети, но нямаш възможност да създадеш предмет. Тази игра трябваше да излезе поне 6 месеца по-късно с читав крафт, повече опции за пвп и някакъв енд-гейм. Заради тези пропуски играта губи много от играчите си, които стигат макс лвл(и повече нямат какво да правят) и както обявиха производителите и разпространителите на ТР - играта е финансово разочарование. Ами те са си виновни, играта има ОГРОМЕН потенциал, но най-вероятно ще я зарежат, защото заради изброените по-горе неща, хората трудно ще се върнат към ТР.
Аз от своя страна се кефех на играта максимално. Извънземните райдват/сийджват базите и играчите се обединяват в отбраняването(или в превземането обратно) на тези бази. Много екшън, много нещо. Една от малкото игри, в които мелетата имат голям шанс срещу рейндж героите. Също така една от малкото, в които дори AoE героите са напълно способни и в ПвП. Играех "spy" - dps/dd меле с огромни възможности като mind control, ослепяване на противниците, разни кърсове... страхотен герой. А, забравих да кажа, че това е май единствената игра, в която дори ТАНКЪТ е сила в ПвПто и е напълно конкурентноспособен в ПвЕ.
Отидох да играя WoW, само защото доста на брой близки приятели започнаха да я играят(а с тях е фън каквото ще да играеш). Ако трябва да избирам между двете... бих избрал игра с геймплея и графиката на ТР и с контента на УоУ :).

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 13:15

Мхм.. мерси за обяснението. :D

Значи.. ще взема да я поизчакам няколко месеца ( както правя и с Хелгейта впрочем , ама май на него ще му трябват повече от няколко месеца.. :lol: ) и , ако не са се отказали ще е лудница. :) Гледам , че имат 4-5 Сървъра, при това на Лоу и ми стана ясно , че не се играе от маса народ.. :/

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 13:31

Ъм... Последните бяха... Do Not Cover на Габана, преди 2-3 месеца... После сбарах Хора от народа на Хиподил, Пазете си децата на Контрол и Златни БГ рок балади на смешни цени и си ги взех и трите. Прекрасни покупки, обичам си ги. ^.^ Иначе се намират много хубави дискове у нас - Робърт Плант и Джими Пейдж, Блекмор'с найт, S&M на Металика (него буквално си го откраднах XD), Load (някога и Reload, но го дадох на някой и така и не си го получих...), St. Anger на Металика пак, AC/DC, Masters Of Metal компилация - все от нашите... Иначе джаз и други ралти доволно - Луис Армстронг, Фил Колинс, Арита Франклин, Найджъл Кенеди, Род Стюарт... Бая работи имаме, но не са мои. ^^ Иначе съм хвърлила око на половината колекция на леля - особено Esperanza на Manu Chao.. Тъй де, тя така или иначе не го слуша. ^^

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 13:39

Единствения оригинален диск с музика който съм си купувал е Limp Bizkit - Chocolate starfish някъде 4-5 клас беше,когато беше модерно да слушаш лимп бизкит и мишо шамара :lol: Иначе оригинални дискове като цяло съм си купувал уаркрафт 3 + тфт които ги в последствие ги продадох,уоу и гилд уарс (2 пъти,първия път го продадох,и са на скоро видех че струва 30 кинта и реших да си го зема да поцъкам :lol: )

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 14:13

Бтв, и аз имам оригиналки УоУ ( батълчеста - уоу ; експанжъна ; 2 дебели , големи книжки с мноого полезна информация вътре , и още бонуси 8) ) ; Гилд Уорс - първия, още , ехее ; Диабло 2 + Експанжъна му ; Споменах вече за Хелгейт ; УоУ преди година пак си го бях зел, ахах :Д ; Ииии съм хвърлил око над Дисайпълс 3 , само да излезе. :D

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 15:02

Кът заговорихте за УоУ стях да питам!Има ли начин да платиш в долари а не в евро :С Преди беше в долари а сега искат евро -.-

Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 15:27

Музика на дискове нямам :> (просто не търпя аудио формата и нямам на кавко да го слушам). Виж имам доста касетки...Хиподил - Всичко без Хора от народа и Тъ пест. Biohazard, Rammstein, и забравих :Д ма иам и други..май. За видео игра, преди 4-5 години дадох на един 3 кинта да ми запише Morrowind и първият expension.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 17:46

Chernobyl написа:
Кът заговорихте за УоУ стях да питам!Има ли начин да платиш в долари а не в евро :С Преди беше в долари а сега искат евро -.-

Mу ха ха ха, заминаха ли ти схемичките? :P

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 18:19

Ако не се лъжа последния ми музикален диск трябва да е Hit Mania 2002.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 19:43

За неопорочените, неопетнените и непочернените, които са също и неразбрали -
DARKTHRONE - UNDER A FUNERAL MOON /1993/

Взех си го от SMF за 24 лв.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 21:33

На ТАТУ преди около 5-6 години.

Профил

Публикувано на: 10 Апр 2008 22:18

Nocturno написа:
DARKTHRONE - UNDER A FUNERAL MOON /1993/

ЗЛОСТ.

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 11 Апр 2008 17:30

Ааа ся се сетих, че преди някви месеци си взех "Булгарно"... but it's not the same... :cry:

@Gipo
За War III ставаше дума, щото си търся напоследък, пък 40 кинта все още ми свидят :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2008 17:40

Сборен албум на хитове,на AC/DC

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2008 20:18

Последно си купих една плоча на Майкъл Джексън за 50ст на разпродажба.
Пък иначе диск май никога не съм си купувала ( :? ), все си взимам празни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2008 15:35

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com