Автор |
Съобщение |
v3n0m
|
|
|
|
Заглавие: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 18:01
Здравейте. Имам един проблем-компютъра гръмна,а сега пиша от компютърна зала Тоест 2-3 седмици нема да видя PC.И тука ми е проблема-героя ми в Близард остава на произвола на съдбата за 2-3 седмици.Та търся некой пич с малко познание,свободно време и мерак да поиграе с героя ми няколко седмици докато всичко се оправи.Има ли ли такива?Моля пишете. Героя ми е:55 lvl tauren shaman /elemental/ realm:Magtheridon Ето повече инфо: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=KravabgЗа въпроси моля пишете тук или в темата.Мерси за вниманието дано се появи някой доброволец Мерси
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 18:26
Да не повярва човек.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 19:21
пхахахахахахха горкия ти таурен ще бъде самичък в света на уаркрафт няколко седмици... Слушай сега - това е игра, не е действителност. Героят ти няма чувства и няма да се чувства самотен. Сега спокойно си оправи компа.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 21:30
v3n0m написа: Здравейте. Имам един проблем-компютъра гръмна,а сега пиша от компютърна зала Тоест 2-3 седмици нема да видя PC.И тука ми е проблема-героя ми в Близард остава на произвола на съдбата за 2-3 седмици.Та търся некой пич с малко познание,свободно време и мерак да поиграе с героя ми няколко седмици докато всичко се оправи.Има ли ли такива?Моля пишете. Героя ми е:55 lvl tauren shaman /elemental/ realm:Magtheridon Ето повече инфо: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=KravabgЗа въпроси моля пишете тук или в темата.Мерси за вниманието дано се появи някой доброволец Мерси Пич, пусни си vacancy mode или там както се казва от акаунта си в сайта и няма да ти отюита времето.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 22:11
Кара Бен Немзи написа: Пич, пусни си vacancy mode или там както се казва от акаунта си в сайта и няма да ти отюита времето. АХ,ако знаех за това >:( сега щях да имам 2 месеца >:(
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 22:41
Chernobyl написа: АХ,ако знаех за това >:( сега щях да имам 2 месеца >:(
OWN3D
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 22:51
Батка, не знам за WoW, ама се замисли за секс-туризъм...
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 02:06
Сега очаквам отговор: "ама това го няма в замундата"
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 13:53
Икам да попитам къде е тази опция за ваканция на акаута?
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 17:52
На сайта на играта, в настройките на акаунта
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
v3n0m
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 18:48
Не за героя,а за парите ме грижа така като гледам и vacancy опцията е вариант
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 21:19
v3n0m написа: Не за героя,а за парите ме грижа така като гледам и vacancy опцията е вариант Как може през главата да ти мине идеята да повериш акаунта си, за който си хвърлил сума ти си пари в ръцете на някой непознат? Още на следващият ден ще бъде обявен за продажба
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 21:21
Кара Бен Немзи написа: Как може през главата да ти мине идеята да повериш акаунта си, за който си хвърлил сума ти си пари в ръцете на някой непознат? Още на следващият ден ще бъде обявен за продажба Прекалено си наивен, лол. На теб как може да ти мине през главата идеята, че някой ще се регне в ПЦМ форума и с първите си постове ще предлага Близз Акаунт на УоУ ?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 21:31
Кара Бен Немзи написа: Как може през главата да ти мине идеята да повериш акаунта си, за който си хвърлил сума ти си пари в ръцете на някой непознат? Още на следващият ден ще бъде обявен за продажба Без отговор на тайния въпрос,цд кей-я на акаунта и снимка от паспорта нищо не могат да ти направят...Тва да не ти е акаунт в хедофф ПП. Авторе по добре го ролни на енхансмент,първо че е по добро за дигане според мен,2ро че екипировката ти е по-подходяща.Ще ти е много по лесно
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 21:55
Jorix написа: Без отговор на тайния въпрос,цд кей-я на акаунта и снимка от паспорта нищо не могат да ти направят...Тва да не ти е акаунт в хедофф
Не го знаех. И все пак съм сигурен, че могат да направят доста пакости
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 22:56
Аз мога да пробвам - така или иначе исках да видя какво е в Близард на високите левели.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 10 Апр 2008 14:30
Notorious™ написа: На сайта на играта, в настройките на акаунта Мне човек няма такова нещо ;С
|
|
|
|
|
v3n0m
|
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 10 Апр 2008 16:39
The Chameleon написа: Прекалено си наивен, лол. На теб как може да ти мине през главата идеята, че някой ще се регне в ПЦМ форума и с първите си постове ще предлага Близз Акаунт на УоУ ? Акаунта не се предлага,не искам пари,а някой който ми го развие понеже немам възможност в момента и приятелите не искат (понеже играят в wowscape.com и точно в момента има бъг за бесмъртие и се възползват от него,докато не го махнат скоро).А и не разбирам какво общо има кога съм се регнал с акаунта ми в близ? Акаунта го дадох вече.Може да триете или там каквото правите тука
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|