Автор |
Съобщение |
v3n0m
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11123_1208005649.jpg) |
|
|
Заглавие: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 18:01
Здравейте. Имам един проблем-компютъра гръмна,а сега пиша от компютърна зала ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif) Тоест 2-3 седмици нема да видя PC.И тука ми е проблема-героя ми в Близард остава на произвола на съдбата ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) за 2-3 седмици.Та търся некой пич с малко познание,свободно време и мерак да поиграе с героя ми няколко седмици докато всичко се оправи.Има ли ли такива?Моля пишете. Героя ми е:55 lvl tauren shaman /elemental/ realm:Magtheridon Ето повече инфо: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=KravabgЗа въпроси моля пишете тук или в темата.Мерси за вниманието дано се появи някой доброволец ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif) Мерси ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 18:26
Да не повярва човек.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Image19.gif) |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 19:21
пхахахахахахха горкия ти таурен ще бъде самичък в света на уаркрафт няколко седмици... Слушай сега - това е игра, не е действителност. Героят ти няма чувства и няма да се чувства самотен. Сега спокойно си оправи компа.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6442_1364900675.jpg) |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 21:30
v3n0m написа: Здравейте. Имам един проблем-компютъра гръмна,а сега пиша от компютърна зала ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif) Тоест 2-3 седмици нема да видя PC.И тука ми е проблема-героя ми в Близард остава на произвола на съдбата ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) за 2-3 седмици.Та търся некой пич с малко познание,свободно време и мерак да поиграе с героя ми няколко седмици докато всичко се оправи.Има ли ли такива?Моля пишете. Героя ми е:55 lvl tauren shaman /elemental/ realm:Magtheridon Ето повече инфо: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=KravabgЗа въпроси моля пишете тук или в темата.Мерси за вниманието дано се появи някой доброволец ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif) Мерси ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Пич, пусни си vacancy mode или там както се казва от акаунта си в сайта и няма да ти отюита времето.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Chernobyl
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11257_1218641601.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 22:11
Кара Бен Немзи написа: Пич, пусни си vacancy mode или там както се казва от акаунта си в сайта и няма да ти отюита времето. АХ,ако знаех за това >:( сега щях да имам 2 месеца >:(
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 22:41
Chernobyl написа: АХ,ако знаех за това >:( сега щях да имам 2 месеца >:(
OWN3D ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Undead Dude
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2533_1315219585.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 08 Апр 2008 22:51
Батка, не знам за WoW, ама се замисли за секс-туризъм...
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rensing
|
![Аватар](http://funnyasduck.net/wp-content/uploads/2012/10/funny-emo-llama-alpacca-hair-style-pics-150x150.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 02:06
Сега очаквам отговор: "ама това го няма в замундата" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Chernobyl
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 13:53
Икам да попитам къде е тази опция за ваканция на акаута?
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Edwin Odesseiron
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9252_1233408054.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 17:52
На сайта на играта, в настройките на акаунта
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
v3n0m
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 18:48
Не за героя,а за парите ме грижа ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) така като гледам и vacancy опцията е вариант ![:icq12:](./images/smilies/icq-ikoni_28.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 21:19
v3n0m написа: Не за героя,а за парите ме грижа ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) така като гледам и vacancy опцията е вариант ![:icq12:](./images/smilies/icq-ikoni_28.gif) Как може през главата да ти мине идеята да повериш акаунта си, за който си хвърлил сума ти си пари в ръцете на някой непознат? Още на следващият ден ще бъде обявен за продажба ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 21:21
Кара Бен Немзи написа: Как може през главата да ти мине идеята да повериш акаунта си, за който си хвърлил сума ти си пари в ръцете на някой непознат? Още на следващият ден ще бъде обявен за продажба ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Прекалено си наивен, лол. На теб как може да ти мине през главата идеята, че някой ще се регне в ПЦМ форума и с първите си постове ще предлага Близз Акаунт на УоУ ? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Proud.gif) |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 21:31
Кара Бен Немзи написа: Как може през главата да ти мине идеята да повериш акаунта си, за който си хвърлил сума ти си пари в ръцете на някой непознат? Още на следващият ден ще бъде обявен за продажба ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Без отговор на тайния въпрос,цд кей-я на акаунта и снимка от паспорта нищо не могат да ти направят...Тва да не ти е акаунт в хедофф ПП. Авторе по добре го ролни на енхансмент,първо че е по добро за дигане според мен,2ро че екипировката ти е по-подходяща.Ще ти е много по лесно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 21:55
Jorix написа: Без отговор на тайния въпрос,цд кей-я на акаунта и снимка от паспорта нищо не могат да ти направят...Тва да не ти е акаунт в хедофф
Не го знаех. И все пак съм сигурен, че могат да направят доста пакости ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DukeNukem
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3821_1241979696.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 09 Апр 2008 22:56
Аз мога да пробвам - така или иначе исках да видя какво е в Близард на високите левели. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Chernobyl
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 10 Апр 2008 14:30
Notorious™ написа: На сайта на играта, в настройките на акаунта Мне човек няма такова нещо ;С
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
v3n0m
|
|
|
Заглавие: Re: [help]Blizzard Hero малко помощ Публикувано на: 10 Апр 2008 16:39
The Chameleon написа: Прекалено си наивен, лол. На теб как може да ти мине през главата идеята, че някой ще се регне в ПЦМ форума и с първите си постове ще предлага Близз Акаунт на УоУ ? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Акаунта не се предлага,не искам пари,а някой който ми го развие понеже немам възможност в момента и приятелите не искат (понеже играят в wowscape.com и точно в момента има бъг за бесмъртие и се възползват от него,докато не го махнат скоро).А и не разбирам какво общо има кога съм се регнал с акаунта ми в близ? ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif) Акаунта го дадох вече.Може да триете или там каквото правите тука ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|