Jorix написа:
Ми тряят ти оригинални кейове.То винаги е било така само че преди ти трябваше и крак,са мое и без крак
Само да те поправя, че, доколкото знам, с кракнато .ехе никога не те е пускало в батъл.нет. За целта се ползваха разни имиджи на оригиналните дискове (последният беше много шик, понеже беше само няколко МВ-та и беше само СД-чека май
). С 1.21б това вече не ти трябва и можеш да играеш влезеш в играта и без диск (т.е. е махнат СД-чека), което означава, че и с напълно пиратски версии пак можеш да си пуснеш играта (само че за целта, понеже не можеш да подкараш ъпдейта чрез връзка към батъл.нет поради простата причина, че не можеш да подкараш самия Уор3 (без да кракваш, което пък ако го направиш, няма да те пусне в батъл.нет), трябва да си свалиш от някъде ъпдейта като файлче, което да стартираш отделно (върши същата работа). Вече е отделен въпрос, че пак ти трябват ключове за да влезеш в батъл.нет. Ама да ви кажа, не е чак такава болка за умиране това. Играя там и бих казал, че рядко можеш да направиш наистина хубави игри (поне на по-масовите карти като Дота например), защото почти винаги някой излиза (волно или неволно). А пък има най-различни други сървъри, в които съм чувал, че се събират по-яките геймъри и правят кланови игри и т.н., т.е. игри, в които няма да има лийвъри. Така че пробвайте да си намерите някой такъв (че са и безплатни). Например GGClient май беше един такъв. Лично все още си цъкам в батъл.нет, ама съм на път да се откажа от това, защото взе да ми писва.