Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Заглавие: Re: Въпрос за WarCraft
Публикувано на: 22 Мар 2008 21:56

Оправих се имам една питанка свързана с картите.Почти всички карти в EpicWar са в .w3x версия а тя е някакъв TXT файл и не ми тръгва.Какво да правя има ли оправия защото само карти .w3m ми вървят

P.S.-Става дум и за двете игри

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2008 21:58

C:\Program Files\ Warcraft III\maps\download

воала

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2008 22:01

Чакай обясни като на абориген.Значи правя си папка Downloads където ми е папката с картите така ли

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 14:16

Ше ползвам темата да питам и аз нещо свързано с уаркрафт.Начи искам да играя в близард.Имам оригинални цд кейове ама нямам диск.Версията ми е 1.21б (тая мисля че е последната) и съм я кракнал и влизам в батъл.нет само че ми се сваля някав пач.Пача обаче не може да се инсталира шото екзе-то е кракнато.Ако сложа пък не-кракнато екзе не ми тръгва играта => нема как да се свали пача...Некои има ли идея кво мога да направя

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 14:21

Автора прилича на Никсъна от първите му месеци у форума.(чел съм темите-култ са :lol: )

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Публикувано на: 23 Мар 2008 16:21

Jorix написа:
Ше ползвам темата да питам и аз нещо свързано с уаркрафт.Начи искам да играя в близард.Имам оригинални цд кейове ама нямам диск.Версията ми е 1.21б (тая мисля че е последната) и съм я кракнал и влизам в батъл.нет само че ми се сваля някав пач.Пача обаче не може да се инсталира шото екзе-то е кракнато.Ако сложа пък не-кракнато екзе не ми тръгва играта => нема как да се свали пача...Некои има ли идея кво мога да направя

Въобще не ти трябва крак. С последната версия 1.21b играта не иска диск. Инсталирай играта наново, изтегли пач-а за Frozen Throne от http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=21224 и го пусни да се инсталира и веч можеш да пускаш играта и да влизаш в bnet без да се занимаваш с други глупости като кракове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 17:58

Верно?Баси офертата мерси много

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 19:35

И какво сега, всеки може да играе в бнет? Крак не иска, ок, ама СД кей все още ли си трябва? Я един по-дълъг пост с обяснено като за идиоти, моля.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 19:46

Ми тряят ти оригинални кейове.То винаги е било така само че преди ти трябваше и крак,са мое и без крак

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 24 Мар 2008 16:50

Jorix написа:
Ми тряят ти оригинални кейове.То винаги е било така само че преди ти трябваше и крак,са мое и без крак

Само да те поправя, че, доколкото знам, с кракнато .ехе никога не те е пускало в батъл.нет. За целта се ползваха разни имиджи на оригиналните дискове (последният беше много шик, понеже беше само няколко МВ-та и беше само СД-чека май :D ). С 1.21б това вече не ти трябва и можеш да играеш влезеш в играта и без диск (т.е. е махнат СД-чека), което означава, че и с напълно пиратски версии пак можеш да си пуснеш играта (само че за целта, понеже не можеш да подкараш ъпдейта чрез връзка към батъл.нет поради простата причина, че не можеш да подкараш самия Уор3 (без да кракваш, което пък ако го направиш, няма да те пусне в батъл.нет), трябва да си свалиш от някъде ъпдейта като файлче, което да стартираш отделно (върши същата работа). Вече е отделен въпрос, че пак ти трябват ключове за да влезеш в батъл.нет. Ама да ви кажа, не е чак такава болка за умиране това. Играя там и бих казал, че рядко можеш да направиш наистина хубави игри (поне на по-масовите карти като Дота например), защото почти винаги някой излиза (волно или неволно). А пък има най-различни други сървъри, в които съм чувал, че се събират по-яките геймъри и правят кланови игри и т.н., т.е. игри, в които няма да има лийвъри. Така че пробвайте да си намерите някой такъв (че са и безплатни). Например GGClient май беше един такъв. Лично все още си цъкам в батъл.нет, ама съм на път да се откажа от това, защото взе да ми писва.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2008 19:39

MetalGearRex написа:
Само да те поправя, че, доколкото знам, с кракнато .ехе никога не те е пускало в батъл.нет.
Не,преди си играех с обикновен крак в батъл.нет.Иначе в ГГ клиен много сече особено като играеш с европеици.А с българи мразя да играя шото имат адски селски манталитет.Като почне сичко живо да се псува и кат почнат да се заканват как ше се търсят по клубовете напрао ме фашта срам че съм българин.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2008 09:28

Някой ще ми отговори ли на въпроса защото просто не знам какво да ги правя тия карти

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 25 Мар 2008 16:22

Значи пич, картите на Уор-а са във формат .w3m (warcraft 3 map) и .w3x (warcraft 3 expansion). Когато се опиташ да свалиш карта през играта (например геймиш в някакъв сървър и влезеш в игра, чиято карта нямаш), автоматично всичко се слага в \maps\download Съответно, ако искаш да сложиш сам карта, ръгаш я в папката с картите и я намираш след това. Има само малката подробност, че ако искаш играта да ти разпознава карта, която не е от стандартните, трябва да си я сложиш в тази даунлоуд папка.
А иначе това, което те тормози, ми се струва е, че като се опиташ да свалиш дадена карта и браузъра ти не започва да я сваля като обикновен даунлоуд, а я отваря (съответно като текстов файл, което на теб не ти върши работа). Случвало ми се е доста често (например от http://www.getdota.com). За целта пробваш самият линк дали можеш да го свалиш (често целта на линка е директно файла, който ти трябва). Например виж каква е целта на линка (с Опера - поставяш мишката над линка и след малко се появява тултип с реалната цел на линка) - дали е някаква препратка (например .php нещо си) или е директно файла (в този случай ще бъде името му). Ако е второто, пробвай с десен бутон и там да сейваш файлчето на компа. След това местиш картата в съответната папка и си готов.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com