creator написа:
Като говорим за фонетика - тука ще се направя на тежък малко, ама има ли някой, дето да ме бие по бързо писане на
кирилица (а.к.а червените букви)? На латиница може и да издъхвам, но на кирилица въобще не поглеждам, като си щракам. Причината затова е заровена дълбока в детството ми - като по-малък нашите ми диктуваха веднъж всеки месец в продължение на 2 години огромни списъци с пациенти и техните заболявания, които трябваше да вкарвам (точно преди здравната реформа).
Не бързай да се величаеш, понеже съм сигурен, че тук има и много други хора, които също не гледат в клавиатурата, докато пишат. Аз лично съм един от тях. Бих казал, че също пиша доста бързо. Само дето отдавна не съм писал по форуми и чатове и съм изгубил малко тренинг.
Дръпни си игрицата Crimson Land (аркадна игрица, в която гледаш човечето си отгоре и стреляш разни гадинки)! В нея има един режим на игра type-o-shooter, в който човечето ти седи неподвижно в центъра на екрана и от ляво и дясно му изкачат гадове. Всяка гадинка си има име, което е изписано над нея. Ти можеш само да пишеш думички в едно малко поленце. Когато напишеш правилно името на някоя от гадинките на екрана, човечето ти се обръща към нея и я отвява с помпата си. Това е цялата игра, като гадинките стават все повече и с по-дълги имена с напредването на играта. Забавно е. Единственото тъпо нещо е, че имената на гадинките са 20-ина и се научават лесно (а и няма истинско разнообразие), като по-дългите имена се получават като се комбинират няколко имена в едно (като започнат да излизат гадинки с четири думички за име и полудяваш
).