Processor AMD 2800+ 2.0 Gh
Asrock K7NF2-RAID
RAM 1.0 GB
Сьс Биос сьм малко скаран така , че ако може малко по подробно

10х предварително
Fire Eagle написа:какъв е модела на процесора отключен ли е
Вuddy написа:Хардуера не се измъчва от овърклок о.О
Вuddy написа:Хардуера не се измъчва от овърклок о.О
ivanatora написа:В космическите совалки не използват Пентиум4 или АМД, а 8086 - последния процесор, който се знае как работи.
Vicious. написа:Адски ми е интересно как стигна до това заключение.
Пробвай да им сложиш по-хлабавите (по-високите) тайминги на тази, която има по-високи - примерно едната е 2.0-3-3-11, а другата е 2.5-3-4-12 или нещо подобно. Сложи им примерно 2.5-3-3-11. На такива времена не би трябвало да има проблеми. Почисти си димм-овете също така, да не е зацапан единия. Иначе можеш да им пуснеш едни 2.8 волта - всичко това става от БИОСа. Но първо пробвай без напрежение....Dumbaldor написа:Хммм виждам че има хора дето са на ти с оверклока. Имам едно въпросче и ще се радвам ако отговорите:
До скоро бях с V DATA на 333 Mhz, 512 MB. Реших да я махна и да си купя A Data 512 MB, само че на 400 Mhz. Дотук всичко е наред. Да обаче реших да си взема още една А Data 512 MB на 400 Мhz. Обаче ... като сложа втората плочка и дам през биоса да работят и 2-те на 400 Mhz и Windows-а не ще да се стартира. Прави рестарт след рестарт, докато настроя паметите да бачкам на 333 Mhz. Иначе само едната плочка си бачка без проблем на 400 ама двете заедно не искат. Можете ли да ми кажете от какво може да се получава това. Сигурен съм че ще попитате за дъното затова съм се подготвил: http://www.geeks.com/details.asp?InvtId ... R&cpc=SUGG
Сега ми хрумна че ако подам повече волтаж на рама и пак се пробвам?? Дали ще стане и как точно се подава волтажа?? И от какво може да е наистина ??
P.S. Пише че имам 2 USB слота отзад. Това е така. А имам и още 4 които са достапни чрез някакъв Header. Какво е това ?