Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Любима Марка GSM

LG    2%  2%  [ 1 ]
 Nokia    38%  38%  [ 25 ]
 Sony Ericsson    32%  32%  [ 21 ]
 Samsung    6%  6%  [ 4 ]
 Siemens    6%  6%  [ 4 ]
 Panasonic    0%  0%  [ 0 ]
 Motorola    9%  9%  [ 6 ]
 Alcatel    0%  0%  [ 0 ]
 Benq-Siemens    2%  2%  [ 1 ]
 Sagem    0%  0%  [ 0 ]
 Нямам Любим    2%  2%  [ 1 ]
 Нямам GSM(Аз съм лъжльо)    3%  3%  [ 2 ]
Общо гласове : 65
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Кой с Какъв GSM е
Публикувано на: 11 Мар 2008 00:16

Aз съм с Nokia 6630, но напоследък си мечтая да го сменя с нещо по-малко, по-леко и по-черно :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 00:17

Highroller написа:
Даже незнаеш 'средния' какъв е нали? :lol: Непонятен за теб, дори не си виждал такъв. :lol:

А ти незнаеш как да пишеш на български :lol: Иначе да - знам го и не - не съм виждал. Нямам достатъчно богати приятелки, които да го имат :lol:

Млади момко, знам че не ти е минавало през ума, но се замисли че има и по-богати хора от теб в тоя форум, само че живота им не се състои в това да се хвалят в нета с неща, които се различават от по-евтините си варианти само по нулите на цената :o

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 00:19

Existence написа:
Мдаа в крайна сметка that's all that matters :)

Много ми е било забавно като се замисля - и да си фрашкан с пари, и да познаваш тузарите на града, и да имаш три телефона, да караш джип или да имаш великото самочувствие... Много малко ти трябва за да се прекършиш. Никакви връзки не могат да те спасят от това да те пречукат от бой двама здравеняци, да ти заврат трите телефона в задника успоредно и да те оставят да се гърчиш в мазалото си.

Просто... какъвто и да си.

Amusing, no?

П.п. Средния ми харесва :D

Да бе, то къв е смисъла да имаш пари и да се изкарват, като пак могат да те пречукат двама здравеняци? :lol:
Извод: Стойте си в къщи и не работете, то е се тая.

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 11 Мар 2008 00:34

Highroller написа:

ха-ха

И как сложил кръстчето...мани,гъзар.
Хуйroller,защо не вземеш да се скриеш някъде?Това,че сега мама и тати ги има,за да ти дават пари не значи,че ще ги има вечно.Или ти разсъждаваш като малките деца-"Те ако умрат аз ще им се сърдя,затова няма да мрат."?
Хващам бас,че след 15 години ВСЕКИ от този форум ще е по-богат и по-успял в живота от теб.
Сега да ти дан един съвет-спри да се ядеш с хората в интернет,ами хвани си гледай уроците и се фукай по-малко.И пробвай някой път да пестиш пари.А и чети книги,може да ти се отрази добре.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 11 Мар 2008 08:20

Highroller написа:
Да бе, то къв е смисъла да имаш пари и да се изкарват, като пак могат да те пречукат двама здравеняци? :lol:
Извод: Стойте си в къщи и не работете, то е се тая.

Знаеш ли за кое друго ми става забавно, като се замисля? Колко си глупав :)

Освен ако не живееш в някакъв друг свят, в който random здравеняци бият хората в името на Бог.

Да го обясня като за дете - няма да изнервиш никого до момента, в който би искал да ти стори нещо лошо, ако се държиш като нормално човешко същество. Колкото повече пари - толкова по-хубаво, ама ти направо си просиш да те чакат случайни здравеняци всеки ден и да ти ги взимат. Пък ти иди ги разпознавай после в полицията. Само че ако и на тях започнеш с "вие не си вършите работата, майка ви да умре с член в устата, знаете ли колко ми струваха телефоните, ВИЕ ТОЛКОВА ПАРИ НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ НА КУП" никой няма да ти помогне. Хората мразят надутите типове, повярвай ми. Още повече тези, които не са го заслужили...

Това ми беше съвсем-не-скрития замисъл на предишния пост. Радвам се, че го разбра от първия прочит :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 09:58

Имам си два. ;]

Профил

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Публикувано на: 11 Мар 2008 10:01

Браво на момчето с трите телефона - отново показа на всички колко си голям - и в реалният живот и в мечтите си. Самото споделяне на това което имаш пред толкова много хора е един невъобразим акт на "coolness" и извисяване над другите... Вече почвам да си мисля че ти си направо нещо като полу-божество - забулено в митове и легенди и надсмиващо се на онези под него от своя въображаем Олимп... Ще пораснеш - макар и трудно, и ще разбереш много неща - но няма да ти правя услуга и да те "светвам", ти с твоят невероятно развит мозък ще проумееш всички чудеса на Вселената само с едно натискане на "Menu" от Vertu-то... Честно казано жал ми е за такива като теб, но това едва ли ще ти направи впечатление - ти просто си над тези неща :) Продължавай в същия дух...

P.S. Момчета, не го насърчавайте да продължава да си избива комплексите - нека да си издухва носа в кърпички "Armani" и да се държи за атрибута на тати и гърдите на мама като удавник за сламка - никой не е вечен... Всеки умира...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 15:29

Само аз ли си мисля, че Highroller се ебава и си прави ташак с вас злобарите...

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 16:30

Те сами си правят ташак със себе си,като с постовете си очевидно показват колко му завиждат

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 19:42

Nokia 3110

Профил Skype WWW

Публикувано на: 11 Мар 2008 20:45

Още ли бе жив тоя?

aka Arcatraz

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 21:35

Jorix написа:
Те сами си правят ташак със себе си,като с постовете си очевидно показват колко му завиждат

Просвети ме, мило момче. За какво точно му завиждам? :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2008 08:19

Не бе, Jorix, дразнещо е. Техните имат яко кинти - т'ва е много хубаво, няма да го лишат от нищо. Има яко много обувки, телефони, ризки и т.н. - негова си работа. Щом го кефи - да има. АМА ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГИ ВРЕ В ЛИЦЕТО НА ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА, МИСЛЕЙКИ СИ, ЧЕ НА НЯКОЙ МУ ДРЕМЕ НА ПИШУРАТА?

Аз съм със Sony Ericsson K310i. Дърво е, ама аз и без това ползвам телефоните за говорене.

No CNN or media now ...

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 12 Мар 2008 11:37

Aheron написа:
Имам телефон за 40 лева. И не ми пука. Върши по-добра работа от колкота вашите за 400 със супер мега пикселова камера 20w усилватели и опция за подкарване на невероятни игри :Д 100 пъти предпочитам да дам парите си за книги примерно :)
Have fun.

А сега ми кажи защо твоят 40 левов телефон, да върши работа по-добре от моя за 500(примерно)?

Ае разбрахме колко сте true всички с евтините телефони...Ама да ми кажеш, че телефон за 40 лв върши по-добра работа от тея за 400?Т'ва си е смешно вече...

А и да допълня, да не ме помислтие за Хайролер :D.Телефон нямам...Изгубих го преди три месеца и честно казано ми е доста добре така...Иначе последно бях със SE k750i

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2008 11:49

@Aheron - Няма да е зле да четеш повече, поне няма да пишеш все едно си видял клавиатура преди 2 дена.

Пени, прав е и пича по-горе. Границата телефон - компютър (ония от типа pocketpc) стана адски тънка.
Няма смисъл да навират 1000 функции технологии и нам-кво още в тях. Една мижава камера, WAP, и един Bluetooth. Тва е.

От друга страна, тая еволюция в технологиите 51238912 в 1 не е зле, но понякога стават твърде сложни нещата. Операционни системи, нам-кво, и вируси почнаха да се пишат за телефони...

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 12 Мар 2008 11:52

Имам такъв на 2 години:

И такъв на 5 години:

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 12 Мар 2008 13:35

Disturbed написа:
Не бе, Jorix, дразнещо е. Техните имат яко кинти - т'ва е много хубаво, няма да го лишат от нищо. Има яко много обувки, телефони, ризки и т.н. - негова си работа. Щом го кефи - да има. АМА ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГИ ВРЕ В ЛИЦЕТО НА ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА, МИСЛЕЙКИ СИ, ЧЕ НА НЯКОЙ МУ ДРЕМЕ НА ПИШУРАТА?

Какъв очакваш да е постът му в тема "какъв gsm имате" - такъв GSM има, пуска снимка на него и изведнъж всички му се нахвърлят.Щом четат тая тема хората, значи им пука кой къф гсм има ( или както мен, просто убиват време с нея ) но забележи - той щом е значи си вре телефона в лицата на всички.Ай стига вече глупости, половината постове са чисто заяждане и завист.Щели да го пречукват от бой здравеняци, щото това заслужавал с тея пари.Ами много комплексарско мислене е това, като е богат и се фука - на бесилото.Да, той не си е изкарал сам парите, ама всеки от нас, който не си ги е изкарал сам е на същия хал.Кфо ся, всички да ни бият здравеняци щото сме харчели изкараните пари на мама и тате ли? Едните харчат повече, другите по-малко, ама всички сме като едни пиявици, така че вземете стига сте се заяждали с него - има пари сега, кефи им се, вие се кефите на телефони за 40лв щот вършат раота или на телефони с 74385 джаджи вътре и "навирате мнението си на всички" а всъщност на никой не му дреме.

Аз пък ще поздравя ролера за добрият избор на телефони, а не като повечето "гъзари" с една играчка опищваща се да имитира компютър, фотоапарат, и даже да бъде телефон...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 12 Мар 2008 19:13

с некъв самсунг ама дори незнам какъв модел е ! :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2008 20:40

Aheron написа:
Днеска всички си оставиха телефоните в съблекалнята. И малоумната ни госпожа забравила да заключи. Каква ирония. Трите телефона за по 500 кинта всички гепани, само моя си седи в чантата. Много им се хилих :lol:

И за кво трябва да им се хилиш? Това, че на тебе не ти трябва телефон за 500 лева не означава, че и другите не им трябва. Ако на тебе ти откраднат нещо, което ти е скъпо и струва 500 лева и ти се изхилят дали ще ти е приятно? Какво лошо има в това човек да има телефон за 500 лева?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2008 20:41

LG 'TILL 2012!!!!

P.S.: LG Chocolate (стария, много по-добър от новия е, мое скромно мнение), много си го обичам. <3

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com