Аз имам само 2
Всекидневен-колкото да се обадя на нашите

NOKIA 1208
Този е за по-официални случай

Срещи,гости,партита
Моля не флуудете темата

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

O6im написа:авторе в друга тема правеще забележки колко пъти са пускани такива теми и как не ни изтересува ти сега правиш същото защото подобна тема е пускана няколко пъти малко бие на тая с обувките
Бах колко си зле, как може да имаш САМО 2 телефона? Ти сигур си неко клошар!The Moon написа:Аз имам само 2
А тия телефони с двете сим карти знаеш ли че са доста по скъпи от 100-200 лева? А и аз не познавам човек с два телефона, на когото и двата да струват повече от 300 лева... Верно може и да ги има такива дупета дето разнасят по няколко телефона с обща цена по голяма от тая на колата на баща ми, но те са доста малко. Та- да имаш два Gsma не е проява на гъзарщина в общия случай, просто найстина е по евтино, защото веднъж плащаш за нов тл, а месечната ти сметка си я плащаш няколко години докато не смениш картата, нали?И мен ме дразнят тея дет са с 2ри телефон с друг мобилен оператор...За да спестят 5-10 лева на месец от разговори си купуват апарат за 100-200...Тва от към финансова гледна точка не виждам да си на оферта според мен си е баш да се правят на тарикати с по 2 телефона...Комплексарщина,да не говорим че има устроиства които позволяват по 2 симкарти на 1 апарат
Аз съм също с 2 телефона, ама нали се сещаш че ше е гъзарско ако са 600+ лева? Не е ли така? Не виждам кое му е гъзарското на 2 олющени k750i и k700i. А и излиза по-изгодно, след като съм минал с единия на M-Tel Relax 500 да си говоря с приятели и си оставих стария глобулски номер на ваучер, щот нашите имат безплатни към мене. Погледнете го веднъж от практичната страна на нещата, не от "гъзарската".Jorix написа:И мен ме дразнят тея дет са с 2ри телефон с друг мобилен оператор...За да спестят 5-10 лева на месец от разговори си купуват апарат за 100-200...Тва от към финансова гледна точка не виждам да си на оферта според мен си е баш да се правят на тарикати с по 2 телефона...Комплексарщина,да не говорим че има устроиства които позволяват по 2 симкарти на 1 апарат
За състоянието на телефоните говори за твоето отношение към тях(ако си му го/ги причинил ти) К750 олющен не олющен си остава велик телефон.D33p 1ns1d3 написа: Аз съм също с 2 телефона, ама нали се сещаш че ше е гъзарско ако са 600+ лева? Не е ли така? Не виждам кое му е гъзарското на 2 олющени k750i и k700i. А и излиза по-изгодно, след като съм минал с единия на M-Tel Relax 500 да си говоря с приятели и си оставих стария глобулски номер на ваучер, щот нашите имат безплатни към мене. Погледнете го веднъж от практичната страна на нещата, не от "гъзарската".