Новия брой PC Mania въпрос....

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
weibao

Новия брой PC Mania въпрос....

Мнение от weibao »

В новия брой ще има ли плакати защото гледам сте пуснали една снимчица на корицата и най горе в дясно където пише за плакати има ICQ,SKYPE нещо... Аз че ще си го взема ще го взема ама за плакати искам да попитам :clap: не за друго просто да знам дали да си освободявам място на стената :lol:
Изображение
Аватар
Dumbaldor

Re: Новия брой PC Mania въпрос....

Мнение от Dumbaldor »

PCMania + плакат = мечтиииии. Плакати пускат само от време на време, не е като преди и тази отвратителна рубрика за конзоли сигурно още си стои, въпреки оплювките на хиляди фенове. Не е хубаво когато едно списание не се вслушва в съветите на феновете, ами си знае своето. Пък сега май и за игри за gsm има ревюта. УЖАС !!! Има 1000 по-интересни неща които могат да се сложат навместо тези страници. Примерно една рубрика за филми би била страхотна, или пък повечко hardware. И по-големи статии на известните игри. Вместо 4 примерно да правят статии за мегахитовето по 6-8 страници. Направо ще е невероятно ама ... Хубаво поне че има компании като Blizzard, които доста си слушкат феновете и ги радват с най-доброто. Политика на фирмата - предлагат каквото се търси, а не мен това ме кефи дай така да го направя, пък дали на някой ще му хареса к'во ми пука.
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Dumbaldor написа:PCMania + плакат = мечтиииии. Плакати пускат само от време на време, не е като преди и тази отвратителна рубрика за конзоли сигурно още си стои, въпреки оплювките на хиляди фенове. Не е хубаво когато едно списание не се вслушва в съветите на феновете, ами си знае своето. Пък сега май и за игри за gsm има ревюта. УЖАС !!! Има 1000 по-интересни неща които могат да се сложат навместо тези страници. Примерно една рубрика за филми би била страхотна, или пък повечко hardware. И по-големи статии на известните игри. Вместо 4 примерно да правят статии за мегахитовето по 6-8 страници. Направо ще е невероятно ама ... Хубаво поне че има компании като Blizzard, които доста си слушкат феновете и ги радват с най-доброто. Политика на фирмата - предлагат каквото се търси, а не мен това ме кефи дай така да го направя, пък дали на някой ще му хареса к'во ми пука.
Плакати вече май има във всеки брой.
Аватар
demona
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Обратна връзка:

Мнение от demona »

Dumbaldor написа:PCMania + плакат = мечтиииии. Плакати пускат само от време на време, не е като преди и тази отвратителна рубрика за конзоли сигурно още си стои, въпреки оплювките на хиляди фенове. Не е хубаво когато едно списание не се вслушва в съветите на феновете, ами си знае своето. Пък сега май и за игри за gsm има ревюта. УЖАС !!! Има 1000 по-интересни неща които могат да се сложат навместо тези страници. Примерно една рубрика за филми би била страхотна, или пък повечко hardware. И по-големи статии на известните игри. Вместо 4 примерно да правят статии за мегахитовето по 6-8 страници. Направо ще е невероятно ама ... Хубаво поне че има компании като Blizzard, които доста си слушкат феновете и ги радват с най-доброто. Политика на фирмата - предлагат каквото се търси, а не мен това ме кефи дай така да го направя, пък дали на някой ще му хареса к'во ми пука.
ами да има и за GSM игри и за конзоли.... ама к'во ся те и конзолите са game платформи все пак.......
DEATH IS ONLY THE BEGINING
Аватар
weibao

Мнение от weibao »

Последно?? Ще има ли плакат!?!
Изображение
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

От миналата година вече във всеки брой има тапети :roll:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
weibao

Мнение от weibao »

А защо се забави броя? (PC Mania плюс цяла игра - от сряда на пазара!) Днес обиколих града още го няма :( а и не е сложено на мястото на нов брой където пише...
Изображение
Аватар
Forza

Мнение от Forza »

Как защо се забави.. за да ти сложат тапетче... :wink: да се надяваме че утре ще е на линия
Аватар
Crys1s

Мнение от Crys1s »

Напълно съм съгласен с Dumbaldor.На мястото на тези Java игри може да слжат нещо което ще е от полза на читателя.ТОВА СЕ ПАК Е СПИСАНИЕ ЗА КОМПЮТРИ И НЕГОВОТО ИМЕ ГО ДОКАЗВА ''PC MANIA''.Така че ще е добре екипа на списанието да направи нещо по въпроса.
TPEBOnPOBOD
Обратна връзка:

Мнение от TPEBOnPOBOD »

абе аз чакам да излезе цялата Кингдум ъндър фаяр,на демо ше я има ли ?
Ако знаеш как те мразя как искам да те видя в краката ми да лазиш ;)
Аватар
weibao

Мнение от weibao »

Излезеееееееее :clap: :19: няма плакат но най сетне доиде много е добро!
Изображение
Публикувай отговор