Новия брой PC Mania въпрос....
Новия брой PC Mania въпрос....
В новия брой ще има ли плакати защото гледам сте пуснали една снимчица на корицата и най горе в дясно където пише за плакати има ICQ,SKYPE нещо... Аз че ще си го взема ще го взема ама за плакати искам да попитам
не за друго просто да знам дали да си освободявам място на стената 

Re: Новия брой PC Mania въпрос....
PCMania + плакат = мечтиииии. Плакати пускат само от време на време, не е като преди и тази отвратителна рубрика за конзоли сигурно още си стои, въпреки оплювките на хиляди фенове. Не е хубаво когато едно списание не се вслушва в съветите на феновете, ами си знае своето. Пък сега май и за игри за gsm има ревюта. УЖАС !!! Има 1000 по-интересни неща които могат да се сложат навместо тези страници. Примерно една рубрика за филми би била страхотна, или пък повечко hardware. И по-големи статии на известните игри. Вместо 4 примерно да правят статии за мегахитовето по 6-8 страници. Направо ще е невероятно ама ... Хубаво поне че има компании като Blizzard, които доста си слушкат феновете и ги радват с най-доброто. Политика на фирмата - предлагат каквото се търси, а не мен това ме кефи дай така да го направя, пък дали на някой ще му хареса к'во ми пука.
Плакати вече май има във всеки брой.Dumbaldor написа:PCMania + плакат = мечтиииии. Плакати пускат само от време на време, не е като преди и тази отвратителна рубрика за конзоли сигурно още си стои, въпреки оплювките на хиляди фенове. Не е хубаво когато едно списание не се вслушва в съветите на феновете, ами си знае своето. Пък сега май и за игри за gsm има ревюта. УЖАС !!! Има 1000 по-интересни неща които могат да се сложат навместо тези страници. Примерно една рубрика за филми би била страхотна, или пък повечко hardware. И по-големи статии на известните игри. Вместо 4 примерно да правят статии за мегахитовето по 6-8 страници. Направо ще е невероятно ама ... Хубаво поне че има компании като Blizzard, които доста си слушкат феновете и ги радват с най-доброто. Политика на фирмата - предлагат каквото се търси, а не мен това ме кефи дай така да го направя, пък дали на някой ще му хареса к'во ми пука.
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
ами да има и за GSM игри и за конзоли.... ама к'во ся те и конзолите са game платформи все пак.......Dumbaldor написа:PCMania + плакат = мечтиииии. Плакати пускат само от време на време, не е като преди и тази отвратителна рубрика за конзоли сигурно още си стои, въпреки оплювките на хиляди фенове. Не е хубаво когато едно списание не се вслушва в съветите на феновете, ами си знае своето. Пък сега май и за игри за gsm има ревюта. УЖАС !!! Има 1000 по-интересни неща които могат да се сложат навместо тези страници. Примерно една рубрика за филми би била страхотна, или пък повечко hardware. И по-големи статии на известните игри. Вместо 4 примерно да правят статии за мегахитовето по 6-8 страници. Направо ще е невероятно ама ... Хубаво поне че има компании като Blizzard, които доста си слушкат феновете и ги радват с най-доброто. Политика на фирмата - предлагат каквото се търси, а не мен това ме кефи дай така да го направя, пък дали на някой ще му хареса к'во ми пука.
DEATH IS ONLY THE BEGINING
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
От миналата година вече във всеки брой има тапети ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
А защо се забави броя? (PC Mania плюс цяла игра - от сряда на пазара!) Днес обиколих града още го няма
а и не е сложено на мястото на нов брой където пише...

Как защо се забави.. за да ти сложат тапетче...
да се надяваме че утре ще е на линия
Напълно съм съгласен с Dumbaldor.На мястото на тези Java игри може да слжат нещо което ще е от полза на читателя.ТОВА СЕ ПАК Е СПИСАНИЕ ЗА КОМПЮТРИ И НЕГОВОТО ИМЕ ГО ДОКАЗВА ''PC MANIA''.Така че ще е добре екипа на списанието да направи нещо по въпроса.
-
TPEBOnPOBOD
- Обратна връзка:
абе аз чакам да излезе цялата Кингдум ъндър фаяр,на демо ше я има ли ?
Ако знаеш как те мразя как искам да те видя в краката ми да лазиш