Така е, френд,
с гяволо ортак НИКАК НЕ ставам,
е, поне не не разумно,
щото,
оня "обичливият" сатана е ебати изкусителят,
и ние (аз и ти )
твърде често ние му служим несъзнато!
Много си умно, момиче, и ако си немаше приятел, щях да те споходяIceQueen написа:Трупо, знаеш ли ---
тоо па кво си видел ти освен масури и анимета бе..Varggoth написа:Остави го ти него, Киро - облъскал го е животът здравата и бая нещица е видял. Ние докато видим и една малка част от това, което той е видял до този момент, ще трябва бая хлебец да изядем. То това са жени, пари, коли, банкети, коктейли, балове с маски... хайлайф ти казвам. Нема 'лабаво там, от мене да знаеш.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Точно в това е проблемът, че в повечето случаи хората казват - майната му, какво ще седя и ще размишлявам върху въпроси, на които не мога да намеря отговор.. Всеки си живее живота (няма нищо лошо в това), но вече колко хиляди години съществуваме и интелектуалното ни ниво колко се е покачило за това време? Принципно човек като се сблъска с нещо на което няма решение как да го преудолее, той бяга. И ако погледнем реално в днешно време по-голямата част от хората се опитват да минат по-лесният начин, пренебрегват много неща и казват едно майната му. Всичко е хубаво, но в определена нормаIceQueen написа:И до утре можеме да си водим спор, този спор се води от има нема вече много хиляди години и ще се води има нема, поне 3-4 пъти повече хиляди години. Какво се занимавате с глупости, както каза Сириус, я грабвайте якетата и марш на вън на по бира, времето е толкова хубаво и приятно, няма смисъл да се занимаваме с глупости, които не може да решим.
Тоя пък, умникът, пак дойде да сее смут... Де само да знаеше колко си несведущ...Random Idiot написа: тоо па кво си видел ти освен масури и анимета бе..
| | \деа тва го бех пуснал преди два часа .. тъпа ралта с тея цитати
нали от 3 години ти чета постовете с измисленото наркоманско самочувствие е такаVarggoth написа: Тоя пък, умникът, пак дойде да сее смут... Де само да знаеше колко си несведущ...
ПП
За да не те оставям в неведение - какви анимета бе? Още колко поста, в които парадирам с това, че анимета не гледам, трябва да напиша? Гледал съм само няколко заглавия, нито едно от тях до край, ако трябва да съм честен. Чета манга. ;р
ПП2
А всъщност ти въобще какво знаеш (или си чувал) за мен, че си правиш такива заключения? о.О
И постовете ми всъщност пресъздават всичко, което ми се случва в реалния свят, нали? Ахаха, 'деба и дребното мислене 'деба... И доста одран, какъвто съм сега, пак мога да видя, че т'ва 'дето го пишеш са няк'ви мега елементарни и повърхностни съждения, камо ли като ми е прясна... ;рRandom Idiot написа:нали от 3 години ти чета постовете с измисленото наркоманско самочувствие е така
некво не ти ли писва
боли ме дали гледаш анимета , чесно....а и анимета манга се ми е там - не ги следа нещата , просто не вървеше да е само една дума - масури .. въпреки че май и тя те описва напълно
според гледната точка на даден човек по некви въпроси мое се съди за него , сеш , одран ..Varggoth написа:И постовете ми всъщност пресъздават всичко, което ми се случва в реалния свят, нали? Ахаха, 'деба и дребното мислене 'деба... И доста одран, какъвто съм сега, пак мога да видя, че т'ва 'дето го пишеш са няк'ви мега елементарни и повърхностни съждения, камо ли като ми е прясна... ;р
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Да, ако си някакъв гол и бос в социален аспект типаж може и да вярваш, че можеш да съдиш хората според гледищата им по дадени въпроси. Ама трябва да си доста вдетинен де.Random Idiot написа:според гледната точка на даден човек по некви въпроси мое се съди за него , сеш , одран ..
примерно тва , че в секи втори си пост пишеш колко си одран винаги ми е било мега смешно
тва е като тея дето кат се напият пишат тема в форум "пиян съмммкасдъ" с много букви коит не са си на местото
некво мега позата.
кат се боцкаш и зимаш 13 вида гъби трее ли да ми дреме :Д
:Д отрепкаVarggoth написа:Да, ако си някакъв гол и бос в социален аспект типаж може и да вярваш, че можеш да съдиш хората според гледищата им по дадени въпроси. Ама трябва да си доста вдетинен де.
Пък за позите и тез' истории - па мисли си каквото щеш бе, произволен идиот от тълпата такъв. На мене трябва ли да ми дреме, че тебе не те интересували тея работи? Ама съвсем през хобота ми е. Въпросът е дали трябваше да си губя времето с теб сега? Поне време имам бол точно сега, та не е болка за умиране.
Varggoth написа:шестаче - по-добре отколкото да съм мишка като тебе. ;р
заблудена раотаVarggoth написа:Па като те гледам какъв си вдетинен и какви тинейджърски съждения пускаш, мога да си представя какъв си наб на дота. Това е малко по твоята логика с гледището по някои въпроси, между другото.
Пич, по някаква причина доста ти се смесват нещата, да ти кажа. Не разбрах само къде съм свързал това, че си няк'в зациклил с наркотиците, ама както и да е. ;р
ПП
За това с напушването и блек метъла - ако беше ми чел постовете, както по-рано каза, 'щеше да знаеш, че няма такова нещо като "вчера колко много се надрахме", ахахахах... То 'щото е мега голямо събитие, че вчера сме се надрали, при все че пуша всеки ден поне по 2 пъти от вече страшно много време. Па нека аз да съм отрепка бе, шестаче - по-добре отколкото да съм мишка като тебе. ;р