Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Ами ако утре умреш ?
Публикувано на: 02 Мар 2008 15:36

Varggoth: "Ти, от друга страна, явно не си толкова толерантен и подхождащ с разбиране, за колкото се представяш."

Така е, френд,
с гяволо ортак НИКАК НЕ ставам,
е, поне не не разумно,
щото,
оня "обичливият" сатана е ебати изкусителят,
и ние (аз и ти )
твърде често ние му служим несъзнато! :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2008 15:54

IceQueen написа:
Трупо, знаеш ли ---

Много си умно, момиче, и ако си немаше приятел, щях да те споходя :D

Но прекалено разсъждаваш върху всизвестн ФАКТИ.

Е,

заслужи си вниманието ми, но как да ти дам отговар верен, като друг те ползва?!

----------

Майтапа се.
Приеми ведро.

Питаш банални неща, но не би ги питала, ако ги знаеше,
тоест,
щото си ми супер симпатчна, ще ти отговоря догодина. :oops:

Не бързай да ме упрекваш, 3
щото
въпросът ВЕЧЕ съм го отговорил няколко пъти!

Профил

Публикувано на: 02 Мар 2008 16:12

Varggoth написа:
Остави го ти него, Киро - облъскал го е животът здравата и бая нещица е видял. Ние докато видим и една малка част от това, което той е видял до този момент, ще трябва бая хлебец да изядем. То това са жени, пари, коли, банкети, коктейли, балове с маски... хайлайф ти казвам. Нема 'лабаво там, от мене да знаеш.

тоо па кво си видел ти освен масури и анимета бе..
| | \деа тва го бех пуснал преди два часа .. тъпа ралта с тея цитати

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 02 Мар 2008 16:33

Много въпроси станаха, половината ги изпозабравих..

Ако умра утре ще открия нещо ново.
Да, изгарям от желание да видя какво има след смъртта, понякога толкова много, че ми иде да се самоубия за едното любопитство, но в крайна сметка всичко с времето си . Би било глупаво да прекъсна живота си и да изпусна толкова много възможности и варианти , които са можели да ми се случат по време на него. Живота ни е даден, нека го изживеем както ние сметнем за добре наш е все пак, по дяволите. Просто всеки си носи последствията ( или така би трябвало ) , ама все пак това е живота, а той е нечестен. :)

Не мисля, че " ще се пържа в Ада " . :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2008 16:36

IceQueen написа:
И до утре можеме да си водим спор, този спор се води от има нема вече много хиляди години и ще се води има нема, поне 3-4 пъти повече хиляди години. Какво се занимавате с глупости, както каза Сириус, я грабвайте якетата и марш на вън на по бира, времето е толкова хубаво и приятно, няма смисъл да се занимаваме с глупости, които не може да решим.

Точно в това е проблемът, че в повечето случаи хората казват - майната му, какво ще седя и ще размишлявам върху въпроси, на които не мога да намеря отговор.. Всеки си живее живота (няма нищо лошо в това), но вече колко хиляди години съществуваме и интелектуалното ни ниво колко се е покачило за това време? Принципно човек като се сблъска с нещо на което няма решение как да го преудолее, той бяга. И ако погледнем реално в днешно време по-голямата част от хората се опитват да минат по-лесният начин, пренебрегват много неща и казват едно майната му. Всичко е хубаво, но в определена норма :). Главният проблем е точно в това, че всеки човек има различно виждане и според него това е правилното, но в редки случай той може да се съгласи с дадена теза по даден въпрос изказана от еди кой си..... Точно и това е показател за това колко сме дръпнали интелектуално ...... Всеки има гледна точка и тази гледна точка не е правилна на 100%, но определено във всяка гледна точка има доста истина.
На мен ми е лесно да кажа, какво ми пука, та за какво да седя и да се тормозя с такива глупости. Мен лично си ме е старх от смърта и според мен всеки човек го има този страх и точно този страх по някъкав начин те предпазва от самата нея :D. Има хора, които живеят ден за ден (общо взето какво ми пука, ако умра утре, важното е да си изкарам перфектно днес), това за мен е глупаво. Има и хора, които живеят с бъдещето(след 20 години ще съм еди какъв си, утре ще правя еди какво си, в петък еди що си, след месец ще съм в Аржентина и т.н.) и това за мен е глупаво. И пак ще се върна на това всичко е хубаво, но си има граници. Страхът е точно една от тези граници. Ако я преминеш, дано да си късметлия (1:1 000 000). Всеки или по-голяма част от хората по някъкав начин се опитва да бъде различен от другите или да бъде нещо по. Но ако седнете примерно (ако сте софианец/ка) някъде в София, където има изглед към Витоша ще разберете всъщност колко сте малки.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2008 16:41

Random Idiot написа:
тоо па кво си видел ти освен масури и анимета бе..
| | \деа тва го бех пуснал преди два часа .. тъпа ралта с тея цитати

Тоя пък, умникът, пак дойде да сее смут... Де само да знаеше колко си несведущ...

ПП
За да не те оставям в неведение - какви анимета бе? Още колко поста, в които парадирам с това, че анимета не гледам, трябва да напиша? Гледал съм само няколко заглавия, нито едно от тях до край, ако трябва да съм честен. Чета манга. ;р

ПП2
А всъщност ти въобще какво знаеш (или си чувал) за мен, че си правиш такива заключения? о.О

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 02 Мар 2008 17:04

Couldn't care less. От смъртта не ме е страх, по-скоро ме притеснява евентуалната възможност от бавна и болезнена такава :oops:

Интересно ми е обаче кому би му домъчняло за мен. Кой ли ще пророни сълзи, освен роднини и семейство, разбира се?

ПП
ще съжалявам само, че не съм видял МВ сериала, но мисля, че с нищо не съм заслужил да попадна в ада ( :oops: ) та да се надяваме, че в рая телевизия има! :omfgomfg:

Профил WWW

Публикувано на: 02 Мар 2008 17:25

Varggoth написа:
Тоя пък, умникът, пак дойде да сее смут... Де само да знаеше колко си несведущ...

ПП
За да не те оставям в неведение - какви анимета бе? Още колко поста, в които парадирам с това, че анимета не гледам, трябва да напиша? Гледал съм само няколко заглавия, нито едно от тях до край, ако трябва да съм честен. Чета манга. ;р

ПП2
А всъщност ти въобще какво знаеш (или си чувал) за мен, че си правиш такива заключения? о.О

нали от 3 години ти чета постовете с измисленото наркоманско самочувствие е така
некво не ти ли писва

боли ме дали гледаш анимета , чесно....а и анимета манга се ми е там - не ги следа нещата , просто не вървеше да е само една дума - масури .. въпреки че май и тя те описва напълно

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 02 Мар 2008 17:59

@Wings_West,
Не съм казала, че е лошо да те е страх, всъщност е много хубаво, защото точно той те пази от това да извършиш велика простотия.
Казах само, че е глупаво да седнеш и да се тормозиш от мисълта " Ами ако умра утре", защото ще изпуснеш много хубави моменти днес. Както и че е глупаво да си насаждаш и да убеждаваш другите, че това в което Ти вярваш е правилно.
Явно обаче, е много трудно да се разбере какво се опитвам да кажа? Или не искате ми четете първите 3 думи от всеки ред и си вадите изводите?

Колкото до това, да от София съм, От стаята ми се вижда Витоша, а от хола - Стара планина, но знаеш ли кога се чуствам малка и незначителна? Всеки път когато видя някоя река или морето. Защото просто обичам силата на водата.

Колкото до това, замислете се, ако го нямаше средновековието, дали нямаше да сме по-развити? Все пак около 800 години, всякаква наука се е смятала за Ерес и са ги правели на шиш кебапш, ади сега се замисли за колко малко години научно открихме толкова много неща, като технология, лекарства... Хайде сега се замисли, ако бехме почнали по-рано, колко по-на пред евентуално щяхме да бъдем?

Но това е тема "Ако утре умрете?' , а Не "Вярвате ли в Бог, друг живот и тем подобни други шитни" както на последък обръщате нещата. Като толкова ви се спори, па направете си една такава и си спорете, стига сте го завирали тоя Бог на всякъде, той стана като курва , ебаси.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2008 21:22

Random Idiot написа:
нали от 3 години ти чета постовете с измисленото наркоманско самочувствие е така
некво не ти ли писва

боли ме дали гледаш анимета , чесно....а и анимета манга се ми е там - не ги следа нещата , просто не вървеше да е само една дума - масури .. въпреки че май и тя те описва напълно

И постовете ми всъщност пресъздават всичко, което ми се случва в реалния свят, нали? Ахаха, 'деба и дребното мислене 'деба... И доста одран, какъвто съм сега, пак мога да видя, че т'ва 'дето го пишеш са няк'ви мега елементарни и повърхностни съждения, камо ли като ми е прясна... ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 02 Мар 2008 21:34

Varggoth написа:
И постовете ми всъщност пресъздават всичко, което ми се случва в реалния свят, нали? Ахаха, 'деба и дребното мислене 'деба... И доста одран, какъвто съм сега, пак мога да видя, че т'ва 'дето го пишеш са няк'ви мега елементарни и повърхностни съждения, камо ли като ми е прясна... ;р

според гледната точка на даден човек по некви въпроси мое се съди за него , сеш , одран ..
примерно тва , че в секи втори си пост пишеш колко си одран винаги ми е било мега смешно
тва е като тея дето кат се напият пишат тема в форум "пиян съмммкасдъ" с много букви коит не са си на местото
некво мега позата.
кат се боцкаш и зимаш 13 вида гъби трее ли да ми дреме :Д

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2008 21:36

Съмнявам се, че човек, който се е запознал със източните философии и будизма, може да каже нещо лошо за тях.
Без богове, пропаганди, разделение. Без алогични чудеса и съмнителни истории. Единствено житейска мъдрост и спокойствие на духа. Буда не е бог или пророк, а титла.
Съмнявам се, че някои православни люде, са се запознали отблизо с тях, затова не е уместно да говорят хули против тях. Не смятам, че Средна и Източна Азия е владение на дявола, а място, с древна и изключителна резвита история, кутлура и бит, най-малкото, че в последно време се оказва, че тяхната цивилизация изпреварва Европейската по всякакви показатели. И най-малкото, защото нашият произход е оттам. :roll:
По темата - самата смърт сама по себе си би била неповторимо преживяване. Ще я поканя да се запознаем, когато реша, че ми е омръзнало тук. А това въобще няма да е скоро, надявам се.

П.С. Римският форум (Forum Romanum, но римляните са го наричали по-често Forum Magnum или просто Forum) е бил центърът, около който Древният Рим се е развивал. Бил е средище на търговията, религията, проституцията, съдебната система..

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2008 21:45

Random Idiot написа:
според гледната точка на даден човек по некви въпроси мое се съди за него , сеш , одран ..
примерно тва , че в секи втори си пост пишеш колко си одран винаги ми е било мега смешно
тва е като тея дето кат се напият пишат тема в форум "пиян съмммкасдъ" с много букви коит не са си на местото
некво мега позата.
кат се боцкаш и зимаш 13 вида гъби трее ли да ми дреме :Д

Да, ако си някакъв гол и бос в социален аспект типаж може и да вярваш, че можеш да съдиш хората според гледищата им по дадени въпроси. Ама трябва да си доста вдетинен де.

Пък за позите и тез' истории - па мисли си каквото щеш бе, произволен идиот от тълпата такъв. На мене трябва ли да ми дреме, че тебе не те интересували тея работи? Ама съвсем през хобота ми е. Въпросът е дали трябваше да си губя времето с теб сега? Поне време имам бол точно сега, та не е болка за умиране.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 02 Мар 2008 21:55

Varggoth написа:
Да, ако си някакъв гол и бос в социален аспект типаж може и да вярваш, че можеш да съдиш хората според гледищата им по дадени въпроси. Ама трябва да си доста вдетинен де.

Пък за позите и тез' истории - па мисли си каквото щеш бе, произволен идиот от тълпата такъв. На мене трябва ли да ми дреме, че тебе не те интересували тея работи? Ама съвсем през хобота ми е. Въпросът е дали трябваше да си губя времето с теб сега? Поне време имам бол точно сега, та не е болка за умиране.

:Д отрепка
офц , че според становището ти по дадена сериозна тема .. а ти си писал такива , мео се съди за тебе
вдетинен , защо не .. по добре от тва секи пост да се побира в следния патерн :
'копеле колко сме изпушили вчера е така блек метъл светоглед нереален аз > всички и т.н.'

живуркай си там и не се занимаай , куро ме боли и мене , честно
просто изпитах странната нужда да ти кажа колко си зле , е така , помежду дотите
за социалния аспект
мда брат аз и браточките не праим магистралки , деа колко социалнозле сме ПУ МАИКА МУ НАПРАО СЕ НЕРВА Е ТАКА С ГЛАВНИ БУКВИ ЩОМ ПИША СМММММЯТАЙ

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2008 22:12

Па като те гледам какъв си вдетинен и какви тинейджърски съждения пускаш, мога да си представя какъв си наб на дота. Това е малко по твоята логика с гледището по някои въпроси, между другото.

Пич, по някаква причина доста ти се смесват нещата, да ти кажа. Не разбрах само къде съм свързал това, че си няк'в зациклил с наркотиците, ама както и да е. ;р

ПП
За това с напушването и блек метъла - ако беше ми чел постовете, както по-рано каза, 'щеше да знаеш, че няма такова нещо като "вчера колко много се надрахме", ахахахах... То 'щото е мега голямо събитие, че вчера сме се надрали, при все че пуша всеки ден поне по 2 пъти от вече страшно много време. Па нека аз да съм отрепка бе, шестаче - по-добре отколкото да съм мишка като тебе. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 02 Мар 2008 22:25

Varggoth написа:
шестаче - по-добре отколкото да съм мишка като тебе. ;р

Азе съм шестаче :P Идоле!

Профил Skype

Публикувано на: 02 Мар 2008 23:13

Varggoth написа:
Па като те гледам какъв си вдетинен и какви тинейджърски съждения пускаш, мога да си представя какъв си наб на дота. Това е малко по твоята логика с гледището по някои въпроси, между другото.

Пич, по някаква причина доста ти се смесват нещата, да ти кажа. Не разбрах само къде съм свързал това, че си няк'в зациклил с наркотиците, ама както и да е. ;р

ПП
За това с напушването и блек метъла - ако беше ми чел постовете, както по-рано каза, 'щеше да знаеш, че няма такова нещо като "вчера колко много се надрахме", ахахахах... То 'щото е мега голямо събитие, че вчера сме се надрали, при все че пуша всеки ден поне по 2 пъти от вече страшно много време. Па нека аз да съм отрепка бе, шестаче - по-добре отколкото да съм мишка като тебе. ;р

заблудена раота
комплексите братле
:Д мишка , поече от 2 на ден..
на фройд шса прая , сърца ше вадя
както и да е
там
е така
земи едно партче да джитнеме едно рдомче и ще видиш зависимостта между сошъл скилза и дотата ми
пак ти каам кофти раота е че с братоците от клана по дота не шмъркаме бело кафево оранжево и други разцветки с цел да си напраим кефа шото иначе не можем , ама шанс
разбираш от сичко , а тва не е хуу , шото значи че не разбираш от нищо
смесват ми се нещата , тва зарад буйното детство и тийнейджърство и липсата на опиати
деиш кофти ралта

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2008 10:02

Ти хубаво, не си зарибен на саски, ама ми е много интересно като си такъв интелектуален тип, с какво аджаба си разнообразяваш времето, със спускане с шейнички или просто по цял ден си стоиш пред компа като едно добро "социално" същество.
А чакай не се сетих, може да обичаш, да сменяш броните на пластмасовият си човек-робот... ;>
Пп
Аман от "компетентни" мнения на хора, които отричат, без дори да са пробвали възможните варианти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2008 10:12

Ако утре умра, ще възкръсна след 3 дена и ще има ревенга!

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 03 Мар 2008 10:24

А сега ми се смени мирогледа.Ако умра утре то значи днес ще се живее като за последно.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com