Advent написа:
Вече преминаваме и във названия. Малоумието е едностранно мъжки. Идеята е ,че думата си я измисли сега. професионализма ти се изразява в нищо повече от малко фантазия и две бити аверчета от съседния блок. Бъде мощен поздрав с Галин Релефа имате нещо общо.
Почваш да говориш несвързано, пий един Беналгин и лягай да спиш. То май твоето е по-скоро фантазия. ;р
Иначе - да, в стратегиите ми има доста фантазия, стига ти да не беше толкова малоумен за да си помислиш, че съм просто няк'во си там поредното "ръшърче", както му викаш. Това, че играеш бавно, не означава, че хората, 'дето я играят наистина сериозно и на скорост са "ръшъри". Както казах вече 100 пъти - в тая игра няма такова нещо като "ръш", явно наистина не си играл достатъчно, за да разбереш, че за да играеш наистина ефективно трябва всичко да се играе на скорост, да си разпределяш всичко много добре във времето, което имаш; да контролираш много внимателно всяка група от единици, които си си настроил и, разбира се, много внимателно да подбереш групите от единици; да следиш играта внимателно и да не оставаш в информационно затъмнение, както често някои млади изследователи правят; да издебнеш врага си и да го поразиш в най-слабото му място (което след един бърз поглед със
Шпионския Сателит обикновено си проличава мигновено), изменяйки възможно най-подходящо стратегията си. Има няколко основни подхода, които могат да се изберат за да се стори това, но няма защо да продължавам с обясненията. Ако разбираше малко повече, щеше да знаеш, че няма такова нещо като "ръш". Има "гъвкава стратегия" и "внимателно следене на играта", както и "микроконтрол", "игра на адски висока скорост", но "ръш"? Не мисля, че наистина съществува. Мисля, че ти липсва разчупено мислене относно тази игра, а и явно не гледаш достатъчно сериозно на тактиката в тая игра. ;р
Важно е да се търси иновативността и, разбира се, неочаквания развой на събитията. Приятно е както си засипвал с войници, акомпанирани от
BFs с 4
Guardians и
Sniper,
Grizzlies и 1-2
Prisms и си прочиствал пътя, през новоизградената пролука да се натика едно камионче с инжинери, те да си свършат работата и да се продължи с офанзивата, ако се налага. ;р