Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3!
Публикувано на: 16 Фев 2008 21:52

Eyedea & Abilities Не съм те видял да си световен шампион на RA2 или Yuri's revenge така , че спри да се правиш на велик какъвто не си! :wink:

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2008 21:57

Не се вкарвай много смел. Виждал съм много по-добри ръшарчета от такива самопровъзгласени като теб и са влачили безмислени опити да се съпротвиляват. Явно е ,че не си играл тази игра много, много, но е добре да се въздържаш от страхотните коментари защото те излагат в очите на хора играли това преди да си знаел за него.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2008 22:09

Няма да споря с тебе , но от както излезе играта през 2000 година аз я играя(не всеки ден , но кат ми се прииграе играя) , второ нито си ме виждал нито нищо така , че те съветвам да съдиш за моите способности след като сме играли.Признавам си не съм ултра добър , но това не означава , че не мога да я играя добре.

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2008 22:15

Приятеля поста ми не беше насочен към теб. Явно си постнал преди мен. Сега виждам.

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2008 22:16

Кой от нас е по-малоумен - аз, който просто казвам, че съм много добър или вие двамата умници, 'дето просто гледате и от разстояние преценявате, че не съм, а? От разстояние преценявате и без да имате каквато и да е информация по въпроса преценявате, че познавате много по-добри играчи от мен? Ахахахахаха, това отива в бисерите. ;р

Още по-интересно ми е как си я играл играта преди аз да съм я чувал, при все че аз започнах да я играя откакто излезе (;р) просто защото бях играл и предната игра, както и предишните игри от тиберийната поредица. ;р

Наистина е доста явно, че не съм я играл тая игра много, много като не играя като тебе, нали? Страшен си фактор и ти обаче. ;р

ПП
Ооо, приятел, недей ми буча, моля ти се... ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2008 22:24

Вече преминаваме и във названия. Малоумието е едностранно мъжки. Идеята е ,че думата си я измисли сега. професионализма ти се изразява в нищо повече от малко фантазия и две бити аверчета от съседния блок. Бъде мощен поздрав с Галин Релефа имате нещо общо.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2008 22:28

я наесе караите!
Тая игра е много тупа :mrgreen:

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2008 22:40

iddqd написа:
я наесе караите!
Тая игра е много тупа :mrgreen:

Нека този комуто си позволява да скверни свещенната поредица на Westwood Command and Conquer да падне върхо него му всемогъщия БАН :mrgreen: (btw само се шегувах , но играта изобщо не е тъпа!!!)

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2008 22:46

Advent написа:
Вече преминаваме и във названия. Малоумието е едностранно мъжки. Идеята е ,че думата си я измисли сега. професионализма ти се изразява в нищо повече от малко фантазия и две бити аверчета от съседния блок. Бъде мощен поздрав с Галин Релефа имате нещо общо.

Почваш да говориш несвързано, пий един Беналгин и лягай да спиш. То май твоето е по-скоро фантазия. ;р

Иначе - да, в стратегиите ми има доста фантазия, стига ти да не беше толкова малоумен за да си помислиш, че съм просто няк'во си там поредното "ръшърче", както му викаш. Това, че играеш бавно, не означава, че хората, 'дето я играят наистина сериозно и на скорост са "ръшъри". Както казах вече 100 пъти - в тая игра няма такова нещо като "ръш", явно наистина не си играл достатъчно, за да разбереш, че за да играеш наистина ефективно трябва всичко да се играе на скорост, да си разпределяш всичко много добре във времето, което имаш; да контролираш много внимателно всяка група от единици, които си си настроил и, разбира се, много внимателно да подбереш групите от единици; да следиш играта внимателно и да не оставаш в информационно затъмнение, както често някои млади изследователи правят; да издебнеш врага си и да го поразиш в най-слабото му място (което след един бърз поглед със Шпионския Сателит обикновено си проличава мигновено), изменяйки възможно най-подходящо стратегията си. Има няколко основни подхода, които могат да се изберат за да се стори това, но няма защо да продължавам с обясненията. Ако разбираше малко повече, щеше да знаеш, че няма такова нещо като "ръш". Има "гъвкава стратегия" и "внимателно следене на играта", както и "микроконтрол", "игра на адски висока скорост", но "ръш"? Не мисля, че наистина съществува. Мисля, че ти липсва разчупено мислене относно тази игра, а и явно не гледаш достатъчно сериозно на тактиката в тая игра. ;р

Важно е да се търси иновативността и, разбира се, неочаквания развой на събитията. Приятно е както си засипвал с войници, акомпанирани от BFs с 4 Guardians и Sniper, Grizzlies и 1-2 Prisms и си прочиствал пътя, през новоизградената пролука да се натика едно камионче с инжинери, те да си свършат работата и да се продължи с офанзивата, ако се налага. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 17 Фев 2008 10:21

:disbelief: Отначало звучеше доста различно от колкото сега ;Р 5 минутна игра скочи на 10 после стана на гъвкава игра.

Няма да почвам да се хваля от кога имам комп :Д Тая игра съм се скъсал да я играя!Имах период в живота си когато исках да си я купя оригиналка но взех хироус 3 голд оригиналки.Просто това да киснеш цял ден у вас и да играеш една и съща игра не ми идваше в повече.

А и това с тактиката ти за изнасяне там онея пиклювци дето се заравят с чували и призма танкове така лесно се умазват за картата че не се виждат с либийското камионче.Или пък с паяците който ибават майката на всичко до което се доберът а тези войници мрът са кучета и то 10 кучета убиват 40 войника даже може да оцелее едно куче.

Нямам нищо против да се съберем РС манияци и да се смажем на едно голямо мулти ;З

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 17 Фев 2008 10:57

Vermic, очевидно говориш за неща, които не разбираш, така че по-добре замълчи. "Тея пикльовци, 'дето се заравят в чували" имат обичай да са много и да формират ужасно стабилен авангард за призмите и BF-то. Това либийско камионче когато го взривиш в задната (или съответно предната) част на базата си нали знаеш колко добър ефект има? Само отбелязвам. Също така само отбелязвам, че призмите имат достатъчно голям обхват, че да взривят камиончето докато е още между сградите ти, барем взриви това-онова, че и лъчението да не достига до пехотния авангард. А кучета и паяци пращай колкото щеш - и за двете си има BF. Петият човек в BF е решаващ понякога. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 17 Фев 2008 11:58

Виж така можем да си говорим до утре направо си мисля че в момента водим битка и то на думи.Всяко нещо си има контра важното е как ще контрираш атаката.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Фев 2008 12:15

Вие от тема за 3 тата игра направихте тема за 2 рата

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: