Автор |
Съобщение |
carevicata
|
|
|
|
Заглавие: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 08 Фев 2008 14:48
Пичове още съм с Xp-то ама имам Vista на DVD и мисля да си я кача.Проблема е, че искам да си запазя Xp-to на C: дяла на твърдия диск и да кача Vista-та на другия дял (D:).Искам да запазя Xp-то, защото не ми вървят много работи на Vista все още.Ако я кача Vista-та на D-то възможно ли е двете ОС да си пречат и да ми прецакат твърдия диск или не??? Пишете...
___________________________________ Hi!
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 08 Фев 2008 14:50
Не че това ,което ще кажа е отговор на въпроса ти ,но не си инсталирай Вистата.Нема смисъл-Тя е бъгава а на всичко отгоре почти нема неща за Виста.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 08 Фев 2008 14:52
По принцип не би трябвало да си пречат. Аз навремето имах 3 Уин-а на компа на 3 различни дяла и нямах проблем
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 08 Фев 2008 15:53
bgcomando написа: Не че това ,което ще кажа е отговор на въпроса ти ,но не си инсталирай Вистата.Нема смисъл-Тя е бъгава а на всичко отгоре почти нема неща за Виста. Смех, смех...
|
|
|
|
|
`soulfly`
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 08 Фев 2008 16:59
слагай я на D: няма да има проблеми никакви, само имай напредвид, че после ако решиш да я махаш ще видиш зор...
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 08 Фев 2008 21:59
Трябва да забършеш целия диск и да го преформатираш на Ц и Д пак щото остават записи... Бе мазало...
Ако имаш възможност с Norton Partition Magic се цепни една 10-15 от Дто и си прасни там Вистата.
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
amora
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 09 Фев 2008 12:11
Бе, аз съм с Виста от половин година и досега не е имало случай да не си намеря нещо. То навремето и за XP така говореха хората ама...
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 09 Фев 2008 12:22
bgcomando написа: Не че това ,което ще кажа е отговор на въпроса ти ,но не си инсталирай Вистата.Нема смисъл-Тя е бъгава а на всичко отгоре почти нема неща за Виста. Almi Shut the fuck up. ОН-Пич не си слагай Виста въобще не си заслужава.Пълен боклук е
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 09 Фев 2008 13:02
Deadly Guy написа: ОН-Пич не си слагай Виста въобще не си заслужава.Пълен боклук е Ей го поредния смешник дето не знае защо Vista е боклук, ама е чул по разваления телефон от приятеля му разбирач преди година, че не става и нека се трупат постове.
|
|
|
|
|
carevicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 09 Фев 2008 13:06
Ей го поредния смешник дето не знае защо Vista е боклук, ама е чул по разваления телефон от приятеля му разбирач преди година, че не става и нека се трупат постове.[/quote]
Ами аз мисля, че си заслужава заради Директ Хикс 10, за това, че има много притрупани работи чичо Бил си е виновен.Обаче дизайна кърти яко без забележки......
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 09 Фев 2008 13:29
To DirectX10 все още не се използва на кой знае какво ниво в игрите, не е толкова задължителен...Пък и е маркетингов ход на чичо Били да си продава операционната система, като го направи ексклузивно за Vista.
Но на дизайн определено Vista е много добра, гали окото.С последни ъпдейти и с поддръжка и грижи за системата Vista е изключително стабилна, няма крашове и работи като пушка, много скоро се задава и SP1 който ще я направи още по-стабилна.А и 64-битовата версия е без никакви забележки и откъм софтуерна съвместимост и откъм поддръжка от страна на Microsoft, не е като 64 bit-овият XP който не става за нищо и е пълен с бъгове.
Но някои хора още са си като развален грамофон и повтарят едни и същи неща от когато Vista си беше кажи-речи alfa, ама не помнят едно време в началото с XP каква беше работата и всеки пищеше и си седеше на 98.Или пък другите които реват, че Vista гълтала много рам и системни ресурси - е не може с машина отпреди 6 години да подкарваш операционна система на една година, пък и като 2GB DDR2 памет в момента е без пари...
|
|
|
|
|
carevicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 09 Фев 2008 14:02
Вuddy написа: To DirectX10 все още не се използва на кой знае какво ниво в игрите, не е толкова задължителен...Пък и е маркетингов ход на чичо Били да си продава операционната система, като го направи ексклузивно за Vista.
Но на дизайн определено Vista е много добра, гали окото.С последни ъпдейти и с поддръжка и грижи за системата Vista е изключително стабилна, няма крашове и работи като пушка, много скоро се задава и SP1 който ще я направи още по-стабилна.А и 64-битовата версия е без никакви забележки и откъм софтуерна съвместимост и откъм поддръжка от страна на Microsoft, не е като 64 bit-овият XP който не става за нищо и е пълен с бъгове.
Но някои хора още са си като развален грамофон и повтарят едни и същи неща от когато Vista си беше кажи-речи alfa, ама не помнят едно време в началото с XP каква беше работата и всеки пищеше и си седеше на 98.Или пък другите които реват, че Vista гълтала много рам и системни ресурси - е не може с машина отпреди 6 години да подкарваш операционна система на една година, пък и като 2GB DDR2 памет в момента е без пари... Прав си да.Затова всички трябва да си спомнят навремето, когато излезе XP какви бяха реакциите...
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 09 Фев 2008 16:44
carevicata написа: Обаче дизайна кърти яко без забележки...... ..., който е краден от МакОС или от квото беше там..
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 09 Фев 2008 17:14
Дизайна няма нищо общо с mac, даже apple и microsoft са кажи-речи партньори някакви сега, уж нещо се говореше, че "прилича" на някаква Linux дистрибуция...Ама едва ли компания от типа на Microsoft би крала нещо, не е добре за репутацията просто (е да, вярно, че първото "творение" на Били е било крадено, ама...).
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 09 Фев 2008 17:16
Вuddy написа: Дизайна няма нищо общо с mac, даже apple и microsoft са кажи-речи партньори някакви сега, уж нещо се говореше, че "прилича" на някаква Linux дистрибуция...Ама едва ли компания от типа на Microsoft би крала нещо, не е добре за репутацията просто (е да, вярно, че първото "творение" на Били е било крадено, ама...). Боли ги тях кой кво мисли... Монопол и това е... линукс, минукс... кво е тва...
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 09 Фев 2008 22:52
Sephiroth защо не отидеш да се гръмнеш!
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 10 Фев 2008 01:06
Според мен зиобщо работат хп и виста не е като хп и 98 просто микрософт се пробват да ни примамят по какъвто и да е възможен начин да си земем тази супер тежка система след това да си земем ново пц щото бави дх 10 само за виста тва го нямаше при 98 и хп хало 2 само за виста хаха ужким неставало за хп и след 1 месец собственоръчно играчите си го направиха за хп явно няма какво ново да предложат и затова измислят такива пошли примамки което ме кара да мисля че продуктат не струва
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 10 Фев 2008 11:23
iddqd написа: Според мен зиобщо работат хп и виста не е като хп и 98 просто микрософт се пробват да ни примамят по какъвто и да е възможен начин да си земем тази супер тежка система след това да си земем ново пц щото бави дх 10 само за виста тва го нямаше при 98 и хп хало 2 само за виста хаха ужким неставало за хп и след 1 месец собственоръчно играчите си го направиха за хп явно няма какво ново да предложат и затова измислят такива пошли примамки което ме кара да мисля че продуктат не струва Да, ама Хейло 2 мяза на гъз без DirectX 10
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 10 Фев 2008 12:57
А с дх 10 на кво мяза на подмит гъз ли?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp Публикувано на: 10 Фев 2008 13:41
Имаш ли две карти за да го гледаш на какво мяза с Дх10? Имаш дръжки.... Така че квото и да гледаш то се е гъз. Па ако си си го купил си и ти гъз...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|