Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Windows Vista and Windows Xp
Публикувано на: 08 Фев 2008 14:48

Пичове още съм с Xp-то ама имам Vista на DVD и мисля да си я кача.Проблема е, че искам да си запазя Xp-to на C: дяла на твърдия диск и да кача Vista-та на другия дял (D:).Искам да запазя Xp-то, защото не ми вървят много работи на Vista все още.Ако я кача Vista-та на D-то възможно ли е двете ОС да си пречат и да ми прецакат твърдия диск или не??? :) :?: Пишете...

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Windows Vista and Windows Xp
Публикувано на: 08 Фев 2008 14:50

Не че това ,което ще кажа е отговор на въпроса ти ,но не си инсталирай Вистата.Нема смисъл-Тя е бъгава а на всичко отгоре почти нема неща за Виста.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 08 Фев 2008 14:52

По принцип не би трябвало да си пречат. Аз навремето имах 3 Уин-а на компа на 3 различни дяла и нямах проблем 8)

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2008 15:53

bgcomando написа:
Не че това ,което ще кажа е отговор на въпроса ти ,но не си инсталирай Вистата.Нема смисъл-Тя е бъгава а на всичко отгоре почти нема неща за Виста.
Смех, смех...

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2008 16:59

слагай я на D: няма да има проблеми никакви, само имай напредвид, че после ако решиш да я махаш ще видиш зор...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2008 21:59

Трябва да забършеш целия диск и да го преформатираш на Ц и Д пак щото остават записи... Бе мазало...

Ако имаш възможност с Norton Partition Magic се цепни една 10-15 от Дто и си прасни там Вистата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2008 12:11

Бе, аз съм с Виста от половин година и досега не е имало случай да не си намеря нещо. То навремето и за XP така говореха хората ама... :wink:

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2008 12:22

bgcomando написа:

Almi Shut the fuck up.
ОН-Пич не си слагай Виста въобще не си заслужава.Пълен боклук е

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2008 13:02

Deadly Guy написа:
ОН-Пич не си слагай Виста въобще не си заслужава.Пълен боклук е
Ей го поредния смешник дето не знае защо Vista е боклук, ама е чул по разваления телефон от приятеля му разбирач преди година, че не става и нека се трупат постове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2008 13:06

Ей го поредния смешник дето не знае защо Vista е боклук, ама е чул по разваления телефон от приятеля му разбирач преди година, че не става и нека се трупат постове.[/quote]

Ами аз мисля, че си заслужава заради Директ Хикс 10, за това, че има много притрупани работи чичо Бил си е виновен.Обаче дизайна кърти яко без забележки......

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2008 13:29

To DirectX10 все още не се използва на кой знае какво ниво в игрите, не е толкова задължителен...Пък и е маркетингов ход на чичо Били да си продава операционната система, като го направи ексклузивно за Vista.

Но на дизайн определено Vista е много добра, гали окото.С последни ъпдейти и с поддръжка и грижи за системата Vista е изключително стабилна, няма крашове и работи като пушка, много скоро се задава и SP1 който ще я направи още по-стабилна.А и 64-битовата версия е без никакви забележки и откъм софтуерна съвместимост и откъм поддръжка от страна на Microsoft, не е като 64 bit-овият XP който не става за нищо и е пълен с бъгове.

Но някои хора още са си като развален грамофон и повтарят едни и същи неща от когато Vista си беше кажи-речи alfa, ама не помнят едно време в началото с XP каква беше работата и всеки пищеше и си седеше на 98.Или пък другите които реват, че Vista гълтала много рам и системни ресурси - е не може с машина отпреди 6 години да подкарваш операционна система на една година, пък и като 2GB DDR2 памет в момента е без пари...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2008 14:02

Вuddy написа:
To DirectX10 все още не се използва на кой знае какво ниво в игрите, не е толкова задължителен...Пък и е маркетингов ход на чичо Били да си продава операционната система, като го направи ексклузивно за Vista.

Но на дизайн определено Vista е много добра, гали окото.С последни ъпдейти и с поддръжка и грижи за системата Vista е изключително стабилна, няма крашове и работи като пушка, много скоро се задава и SP1 който ще я направи още по-стабилна.А и 64-битовата версия е без никакви забележки и откъм софтуерна съвместимост и откъм поддръжка от страна на Microsoft, не е като 64 bit-овият XP който не става за нищо и е пълен с бъгове.

Но някои хора още са си като развален грамофон и повтарят едни и същи неща от когато Vista си беше кажи-речи alfa, ама не помнят едно време в началото с XP каква беше работата и всеки пищеше и си седеше на 98.Или пък другите които реват, че Vista гълтала много рам и системни ресурси - е не може с машина отпреди 6 години да подкарваш операционна система на една година, пък и като 2GB DDR2 памет в момента е без пари...

Прав си да.Затова всички трябва да си спомнят навремето, когато излезе XP какви бяха реакциите...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2008 16:44

carevicata написа:
Обаче дизайна кърти яко без забележки......

..., който е краден от МакОС или от квото беше там..

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2008 17:14

Дизайна няма нищо общо с mac, даже apple и microsoft са кажи-речи партньори някакви сега, уж нещо се говореше, че "прилича" на някаква Linux дистрибуция...Ама едва ли компания от типа на Microsoft би крала нещо, не е добре за репутацията просто (е да, вярно, че първото "творение" на Били е било крадено, ама...).

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2008 17:16

Вuddy написа:
Дизайна няма нищо общо с mac, даже apple и microsoft са кажи-речи партньори някакви сега, уж нещо се говореше, че "прилича" на някаква Linux дистрибуция...Ама едва ли компания от типа на Microsoft би крала нещо, не е добре за репутацията просто (е да, вярно, че първото "творение" на Били е било крадено, ама...).
Боли ги тях кой кво мисли... Монопол и това е... линукс, минукс... кво е тва...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2008 22:52

Sephiroth защо не отидеш да се гръмнеш!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Фев 2008 01:06

Според мен зиобщо работат хп и виста не е като хп и 98 просто микрософт се пробват да ни примамят по какъвто и да е възможен начин да си земем тази супер тежка система след това да си земем ново пц щото бави дх 10 само за виста тва го нямаше при 98 и хп хало 2 само за виста хаха ужким неставало за хп и след 1 месец собственоръчно играчите си го направиха за хп явно няма какво ново да предложат и затова измислят такива пошли примамки което ме кара да мисля че продуктат не струва

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 10 Фев 2008 11:23

iddqd написа:
Според мен зиобщо работат хп и виста не е като хп и 98 просто микрософт се пробват да ни примамят по какъвто и да е възможен начин да си земем тази супер тежка система след това да си земем ново пц щото бави дх 10 само за виста тва го нямаше при 98 и хп хало 2 само за виста хаха ужким неставало за хп и след 1 месец собственоръчно играчите си го направиха за хп явно няма какво ново да предложат и затова измислят такива пошли примамки което ме кара да мисля че продуктат не струва

Да, ама Хейло 2 мяза на гъз без DirectX 10 :?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Фев 2008 12:57

А с дх 10 на кво мяза на подмит гъз ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Фев 2008 13:41

Имаш ли две карти за да го гледаш на какво мяза с Дх10? Имаш дръжки.... Така че квото и да гледаш то се е гъз. Па ако си си го купил си и ти гъз... :mrgreen:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com