Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесват ли ви моите 3D модели?

Да, много    70%  70%  [ 93 ]
 Горе-Долу    19%  19%  [ 25 ]
 Не    2%  2%  [ 3 ]
 Баба ми прави по-хубави    9%  9%  [ 12 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2007 23:19

Xayzer

Ортанк се казва кулата ;) Станала е страхотна бих искал да видя още твой модели по средната земя :) БТВ с каква програма ги правиш и според твоето компетентно мнение на човек колко интелект му трябва за да работи горе долу добре :)

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2007 23:24

[quote="Xayzer"][/quote]

Къде видя конкуренция?

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2007 13:28

Vermic написа:
Xayzer
Ортанк се казва кулата ;)

Така де, аз какво съм написал? :)

Vermic написа:
Станала е страхотна бих искал да видя още твой модели по средната земя :)

Благодаря ти. Ами след като я завърша (още е само на 20-30 процента) ще видим :)

Vermic написа:
БТВ с каква програма ги правиш и според твоето компетентно мнение на човек колко интелект му трябва за да работи горе долу добре :)

Програмата, която използвам се казва SketchUp (Изтегли я от тук) и е изключително лесна за ползване. За да се научиш да я използваш ти трябва само желание. Препоръчвам ти да я пробваш. Като инсталираш програмата и я стартираш, кликни на Help - Self paced tutorials - Introduction за да получиш един кратък, интуитивен и интерактивен урок по използването на главните функции. Ако имаш някакви въпроси или нужда от помощ можеш да ме намериш по Скайп (Search: Xayzer) и ако съм на линия ще ти помогна с каквото мога.

Sеbastian написа:
Къде видя конкуренция?

Нали :lol:

До сега водя с 55 процента преднина :)

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2007 22:56

Xayzer,можеш ли да направиш модел на това,тоест на този ето тук http://uk.gizmodo.com/halo-2.jpeg :) .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2007 23:08

Tmac написа:
Xayzer,можеш ли да направиш модел на това,тоест на този ето тук http://uk.gizmodo.com/halo-2.jpeg :) .

Ааааа,ако направи Master Chief равен няма да има!!!1!
P.S HALO rlzzzzz!!!

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2007 23:09

Tmac написа:

Предполагам, че мога, въпреки че би отнело доста време и усилия. Но въобще не съм фен на Хейлоу, а и със Скетчъп до сега са правени много модели по тази тема:

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... &scoring=t

Или просто отиди на sketchup.google.com/3dwarehouse и търси Halo или Master Chief.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: 3D. Нови модели (Стр. 20)
Публикувано на: 08 Яну 2008 12:41

Ето още един часовник от мен. Този път не е направен по чужд пример, а си е лично мой дизайн. За това си го харесвам повече от Ролекса, но дали наистина е по-добър, вие ще решите:

Кликнете тук за линк към модела. Там можете да дадете една оценка, ако имате време и желание.

Дано да ви е харесал. А сега работя по това:

Не обръщайте внимание на текстурата, нахвърлил съм я временно, защото още не съм избрал истинските (но и така си ме кефи). Може би си спомняте, че преди бях направил един Терминатор, но тогава той беше много над нивото на моите умения и не се получи много добре. Сега мисля, че съм готов да го направя като хората, но само времето ще покаже.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2008 16:53

Новия часовник е страхотен! Но трябва да призная, че златния Ролекс ми харесва повече. What can I do, I'm a Rolex kind of guy :)

Иначе на стария Терминатор не знам какво не му е било в ред, но този също изглежда невероятно, та дори и ръждясал :P

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2008 00:02

Бах, не мога да си редактирам мнението.

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: 3D модели. Очаквайте скоро (Стр. 22)
Публикувано на: 24 Яну 2008 19:09

Един малък тийзър на предстоящ модел:

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: 3D модели. Очаквайте скоро (Стр. 22)
Публикувано на: 03 Фев 2008 23:44

Ето го и новия ми модел, който смятам за най-добрия ми до сега. Може би повечето от вас няма да разберат моя ентусиазъм, но съвсем скромно мога да заяви, че подобно нещо НЕ е правено до сега с тази програма (Sketchup), имайки в предвид сложността на някой от компонентите (най-вече черепа и ръцете). Както можете да видите сами от отзивите за модела, той се счита за един от най-добрите правени до сега със Скетчъп.

Хайде стига съм се ви занимавал с празни приказки, направо вижте сами за какво става въпрос:

Линк към страницата на модела(Ако оставите по един рейтинг и/или коментар на този линк, ще съм много благодарен):
Click

Видео презентация в Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=y7q2aMt_nQQ
Изгледайте клипчето, много си се гордея с него, мисля, че добре се получи.

Рендери:

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: Най-добрия ми 3D модел до сега (Стр. 22)
Публикувано на: 04 Фев 2008 00:24

Цитат:
That settles it, I am announcing a new Regime, and I am appointing Xayzer as my Secretary of Military Developement. Together, we shall take over Iraq in a week!

Well, that says alot :lol:

Иначе в клипчето си можел да сложиш малко повече въртене на камерата около модела, ама както сам си каза - добре се е получило. Модела също, перфектен е. В извадените до твоя клип "подобно" клипчета видях модела от филма и мога да кажа, че доста добре си пипнал. Имаш моя глас, който иначе рядко давам :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 00:43

Shady написа:
...

Благодаря ти :)

Но всъщност не ставаше въпрос за коментарите и оценките в Youtube за модела, а за линка където е качен:
Click
(Кликнете на "See ratings and reviews" за да видите оценките и "Rate this model" за да оставите оценка или коментар)

Иначе и аз исках да направя малко повече въртене в клипа, но това би отнело твърдо много време за обработка (тези няколко секунди, които се виждат в клипа, когато се върти отнеха на компа ми около 2 часа)

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 07:12

Наистина мисля, че трябва да пробваш да се занимаваш професионално :wink: Ако успееш да се реализираш, а в теб има много хляб - то тогава ще работиш на система тип - четириядрен процесор, 16GB RAM, nVidia Quadro (а защо не и nVidia Tesla), dual monitors с която ще правиш дори по-удивителни неща за никакво време :wink: Имаш моите поздравления, и моя глас (само да се регистрирам).

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 11:31

Вuddy написа:
Наистина мисля, че трябва да пробваш да се занимаваш професионално :wink: Ако успееш да се реализираш, а в теб има много хляб - то тогава ще работиш на система тип - четириядрен процесор, 16GB RAM, nVidia Quadro (а защо не и nVidia Tesla), dual monitors с която ще правиш дори по-удивителни неща за никакво време :wink: Имаш моите поздравления, и моя глас (само да се регистрирам).

Много то благодаря :-)

А иначе с тази система, която спомена (особенно с Tesla), направо ще започна самостоятелно да правя анимации в стил Pixar :lol:

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 13:37

Xayzer, браво, красив модел (:

Любим ми остава часовникът.
Поздравления за труда, който влагаш, продължавай да ни радваш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 20:47

Току-що получих и-мейл от хората от TerminatorFiles.com (най-голямия фен сайт за филмите по терминатора), които искат да отделят една страница с информация, снимки и видео за модела! :)

Романс написа:
Xayzer, браво, красив модел (:

Благодаря :-)

Романс написа:
Любим ми остава часовникът

Сигурно става въпрос за Ролекса? Да, той си е на второ място по популярност от всичките ми модели до сега.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 04 Фев 2008 20:53

Човеко, честито за писмото! Всички виждаме, че имаш талант, що не се замислиш наистина сериозно да се занимаваш професионално с моделирането? Явно ти се отдава, като че ли имаш и времето да се занимаваш - какво те спира, бре ;-р

Новият модел пък чупи по всички параметри моделите от филмите. Три седмици работа на програмата на гугли и си постигнал такова чудовище - аниматорите на филмите издухаха супата ;-p. Съвсем сериозно - убер детайлно, убер красиво. Евала : - )

А, и някой в ютуб ти беше писал за анимация - защо наистина не се пробваш да анимираш и раздвижиш част от моделите? Тез' чудесийки просто си просят за това ^.^

ПП
В случай, че някого го интересува - моят фаворит е steam-punk влакчето :mrgreen:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 21:04

Дади написа:
Новият модел пък чупи по всички параметри моделите от филмите. Три седмици работа на програмата на гугли и си постигнал такова чудовище - аниматорите на филмите издухаха супата ;-p. Съвсем сериозно - убер детайлно, убер красиво. Евала : - )

Eee, ти направо ме вдигна в облаците :) Благодаря ти много за тез суперлативи.

Дади написа:
Човеко, честито за писмото! Всички виждаме, че имаш талант, що не се замислиш наистина сериозно да се занимаваш професионално с моделирането? Явно ти се отдава, като че ли имаш и времето да се занимаваш - какво те спира, бре ;-р

Да си призная, не знам от къде да започна с такова начинание. А и аз знам да работя само със Скетчъп (както много пъти съм споменавал, професионалните 3Д програми не ми тръгват). А всички искат хора с опит я с 3D Max, я с Maya. Така че докато не ъпгрейдна компа и не се науча да използвам про софтуера, моделирането ще си остане само хоби.

Дади написа:
А, и някой в ютуб ти беше писал за анимация - защо наистина не се пробваш да анимираш и раздвижиш част от моделите? Тез' чудесийки просто си просят за това ^.^

Нямаш представа колко много търсих програма за анимиране (специално за този модел), която да ми върви на ПС-то. Уви - не намерих. Много ми се искаше да му раздвижа крайниците на терми.

Дади написа:
В случай, че някого го интересува - моят фаворит е steam-punk влакчето :mrgreen:

Радвам се, че ти харесва :) Аз лично също много си го обичам влакчето, получи се много по-добре отколкото очаквах. Отзивите за него също бяха много ласкателни. Някои от любимите са ми:

"This isn't just a great 3D model. This is ART!"

"Amazing imagination! This is awesome."

"What mind of man can concieve, mind of man can achieve. Congratullations"

И разбира се:

"omg.....dude....that is like the best train in the warehouse.THIS IS WORTH A 20 STAR RATING TO ME!"

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 04 Фев 2008 21:28

Гледам годишнината на темата чука на вратата - тогава го приемаше като хоби, а сега и писмо ти пратиха...Абе освен едно голямо БРАВО, друго не може да се каже. Продължавай все така да се усъвършенстваш и занапред :wink: Има хляб в 3D моделирането, пък и ти го правиш съвършено, така че keep it going, dude :)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com