3D модели

Нещата от живота
Публикувай отговор

Харесват ли ви моите 3D модели?

Да, много
93
70%
Горе-Долу
25
19%
Не
3
2%
Баба ми прави по-хубави
12
9%

Общо гласове: 133

Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Xayzer

Ортанк се казва кулата ;) Станала е страхотна бих искал да видя още твой модели по средната земя :) БТВ с каква програма ги правиш и според твоето компетентно мнение на човек колко интелект му трябва за да работи горе долу добре :)
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

[quote="Xayzer"][/quote]

Къде видя конкуренция?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Vermic написа:Xayzer
Ортанк се казва кулата ;)
Така де, аз какво съм написал? :)
Vermic написа:Станала е страхотна бих искал да видя още твой модели по средната земя :)
Благодаря ти. Ами след като я завърша (още е само на 20-30 процента) ще видим :)

Vermic написа:БТВ с каква програма ги правиш и според твоето компетентно мнение на човек колко интелект му трябва за да работи горе долу добре :)
Програмата, която използвам се казва SketchUp (Изтегли я от тук) и е изключително лесна за ползване. За да се научиш да я използваш ти трябва само желание. Препоръчвам ти да я пробваш. Като инсталираш програмата и я стартираш, кликни на Help - Self paced tutorials - Introduction за да получиш един кратък, интуитивен и интерактивен урок по използването на главните функции. Ако имаш някакви въпроси или нужда от помощ можеш да ме намериш по Скайп (Search: Xayzer) и ако съм на линия ще ти помогна с каквото мога.
Sеbastian написа:Къде видя конкуренция?
Нали :lol:

До сега водя с 55 процента преднина :)
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Tmac

Мнение от Tmac »

Xayzer,можеш ли да направиш модел на това,тоест на този ето тук http://uk.gizmodo.com/halo-2.jpeg :) .
Go hard or go home.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Tmac написа:Xayzer,можеш ли да направиш модел на това,тоест на този ето тук http://uk.gizmodo.com/halo-2.jpeg :) .
Ааааа,ако направи Master Chief равен няма да има!!!1!
P.S HALO rlzzzzz!!!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Tmac написа:Xayzer,можеш ли да направиш модел на това,тоест на този ето тук http://uk.gizmodo.com/halo-2.jpeg :) .
Предполагам, че мога, въпреки че би отнело доста време и усилия. Но въобще не съм фен на Хейлоу, а и със Скетчъп до сега са правени много модели по тази тема:

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... &scoring=t

Или просто отиди на sketchup.google.com/3dwarehouse и търси Halo или Master Chief.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Xayzer
Обратна връзка:

Re: 3D. Нови модели (Стр. 20)

Мнение от Xayzer »

Ето още един часовник от мен. Този път не е направен по чужд пример, а си е лично мой дизайн. За това си го харесвам повече от Ролекса, но дали наистина е по-добър, вие ще решите:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Кликнете тук за линк към модела. Там можете да дадете една оценка, ако имате време и желание.

Дано да ви е харесал. А сега работя по това:
Изображение

Изображение

Не обръщайте внимание на текстурата, нахвърлил съм я временно, защото още не съм избрал истинските (но и така си ме кефи). Може би си спомняте, че преди бях направил един Терминатор, но тогава той беше много над нивото на моите умения и не се получи много добре. Сега мисля, че съм готов да го направя като хората, но само времето ще покаже.
Изображение

27B-6
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Новия часовник е страхотен! Но трябва да призная, че златния Ролекс ми харесва повече. What can I do, I'm a Rolex kind of guy :)

Иначе на стария Терминатор не знам какво не му е било в ред, но този също изглежда невероятно, та дори и ръждясал :P
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Бах, не мога да си редактирам мнението.
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Xayzer
Обратна връзка:

Re: 3D модели. Очаквайте скоро (Стр. 22)

Мнение от Xayzer »

Един малък тийзър на предстоящ модел:
Изображение
Изображение

27B-6
Xayzer
Обратна връзка:

Re: 3D модели. Очаквайте скоро (Стр. 22)

Мнение от Xayzer »

Ето го и новия ми модел, който смятам за най-добрия ми до сега. Може би повечето от вас няма да разберат моя ентусиазъм, но съвсем скромно мога да заяви, че подобно нещо НЕ е правено до сега с тази програма (Sketchup), имайки в предвид сложността на някой от компонентите (най-вече черепа и ръцете). Както можете да видите сами от отзивите за модела, той се счита за един от най-добрите правени до сега със Скетчъп.

Хайде стига съм се ви занимавал с празни приказки, направо вижте сами за какво става въпрос:

Линк към страницата на модела(Ако оставите по един рейтинг и/или коментар на този линк, ще съм много благодарен):
Click

Видео презентация в Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=y7q2aMt_nQQ
Изгледайте клипчето, много си се гордея с него, мисля, че добре се получи.

Рендери:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

27B-6
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Re: Най-добрия ми 3D модел до сега (Стр. 22)

Мнение от Shady »

That settles it, I am announcing a new Regime, and I am appointing Xayzer as my Secretary of Military Developement. Together, we shall take over Iraq in a week!
Well, that says alot :lol:

Иначе в клипчето си можел да сложиш малко повече въртене на камерата около модела, ама както сам си каза - добре се е получило. Модела също, перфектен е. В извадените до твоя клип "подобно" клипчета видях модела от филма и мога да кажа, че доста добре си пипнал. Имаш моя глас, който иначе рядко давам :)
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Shady написа:...
Благодаря ти :)

Но всъщност не ставаше въпрос за коментарите и оценките в Youtube за модела, а за линка където е качен:
Click
(Кликнете на "See ratings and reviews" за да видите оценките и "Rate this model" за да оставите оценка или коментар)

Иначе и аз исках да направя малко повече въртене в клипа, но това би отнело твърдо много време за обработка (тези няколко секунди, които се виждат в клипа, когато се върти отнеха на компа ми около 2 часа)
Изображение

27B-6
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Наистина мисля, че трябва да пробваш да се занимаваш професионално :wink: Ако успееш да се реализираш, а в теб има много хляб - то тогава ще работиш на система тип - четириядрен процесор, 16GB RAM, nVidia Quadro (а защо не и nVidia Tesla), dual monitors с която ще правиш дори по-удивителни неща за никакво време :wink: Имаш моите поздравления, и моя глас (само да се регистрирам).
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Вuddy написа:Наистина мисля, че трябва да пробваш да се занимаваш професионално :wink: Ако успееш да се реализираш, а в теб има много хляб - то тогава ще работиш на система тип - четириядрен процесор, 16GB RAM, nVidia Quadro (а защо не и nVidia Tesla), dual monitors с която ще правиш дори по-удивителни неща за никакво време :wink: Имаш моите поздравления, и моя глас (само да се регистрирам).
Много то благодаря :-)

А иначе с тази система, която спомена (особенно с Tesla), направо ще започна самостоятелно да правя анимации в стил Pixar :lol:
Изображение

27B-6
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Xayzer, браво, красив модел (:

Любим ми остава часовникът.
Поздравления за труда, който влагаш, продължавай да ни радваш.
.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Току-що получих и-мейл от хората от TerminatorFiles.com (най-голямия фен сайт за филмите по терминатора), които искат да отделят една страница с информация, снимки и видео за модела! :)
Романс написа:Xayzer, браво, красив модел (:
Благодаря :-)
Романс написа:Любим ми остава часовникът
Сигурно става въпрос за Ролекса? Да, той си е на второ място по популярност от всичките ми модели до сега.
Изображение

27B-6
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Човеко, честито за писмото! Всички виждаме, че имаш талант, що не се замислиш наистина сериозно да се занимаваш професионално с моделирането? Явно ти се отдава, като че ли имаш и времето да се занимаваш - какво те спира, бре ;-р

Новият модел пък чупи по всички параметри моделите от филмите. Три седмици работа на програмата на гугли и си постигнал такова чудовище - аниматорите на филмите издухаха супата ;-p. Съвсем сериозно - убер детайлно, убер красиво. Евала : - )

А, и някой в ютуб ти беше писал за анимация - защо наистина не се пробваш да анимираш и раздвижиш част от моделите? Тез' чудесийки просто си просят за това ^.^

ПП
В случай, че някого го интересува - моят фаворит е steam-punk влакчето :mrgreen:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Дади написа: Новият модел пък чупи по всички параметри моделите от филмите. Три седмици работа на програмата на гугли и си постигнал такова чудовище - аниматорите на филмите издухаха супата ;-p. Съвсем сериозно - убер детайлно, убер красиво. Евала : - )
Eee, ти направо ме вдигна в облаците :) Благодаря ти много за тез суперлативи.
Дади написа:Човеко, честито за писмото! Всички виждаме, че имаш талант, що не се замислиш наистина сериозно да се занимаваш професионално с моделирането? Явно ти се отдава, като че ли имаш и времето да се занимаваш - какво те спира, бре ;-р
Да си призная, не знам от къде да започна с такова начинание. А и аз знам да работя само със Скетчъп (както много пъти съм споменавал, професионалните 3Д програми не ми тръгват). А всички искат хора с опит я с 3D Max, я с Maya. Така че докато не ъпгрейдна компа и не се науча да използвам про софтуера, моделирането ще си остане само хоби.
Дади написа: А, и някой в ютуб ти беше писал за анимация - защо наистина не се пробваш да анимираш и раздвижиш част от моделите? Тез' чудесийки просто си просят за това ^.^
Нямаш представа колко много търсих програма за анимиране (специално за този модел), която да ми върви на ПС-то. Уви - не намерих. Много ми се искаше да му раздвижа крайниците на терми.
Дади написа: В случай, че някого го интересува - моят фаворит е steam-punk влакчето :mrgreen:
Радвам се, че ти харесва :) Аз лично също много си го обичам влакчето, получи се много по-добре отколкото очаквах. Отзивите за него също бяха много ласкателни. Някои от любимите са ми:

"This isn't just a great 3D model. This is ART!"

"Amazing imagination! This is awesome."

"What mind of man can concieve, mind of man can achieve. Congratullations"

И разбира се:

"omg.....dude....that is like the best train in the warehouse.THIS IS WORTH A 20 STAR RATING TO ME!"
Изображение

27B-6
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Гледам годишнината на темата чука на вратата - тогава го приемаше като хоби, а сега и писмо ти пратиха...Абе освен едно голямо БРАВО, друго не може да се каже. Продължавай все така да се усъвършенстваш и занапред :wink: Има хляб в 3D моделирането, пък и ти го правиш съвършено, така че keep it going, dude :)
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Публикувай отговор