Highroller написа:Еми да, това е малко тъпото по хаус клубовете, че клиантелата повечето са убитаци, но кво да се прави.

Зат'ва в син и най клуб си е друго.

"малко" тъпо? В ялта ходих с една проста овца от курса си. Вечерта преди да излезем вкарах някаква хубава блузка на теранова, стилни черни дънки и едни хубави кожени обувки, за които не съм сигурен каква марка са, но засенчват скъпите боклуци, които демонстрираш в първия си пост. Влизаме ние вътре, аз си мисля, край, тука всички ще са пичове, та пичове и девойчето ще ми избяга при някакъв шибан фешън. Та, влизаме ние - едни УБИТАЦИ 20 години макс с дрехите от илиянци или секънд хенд, няколко изрусени типа, един педал, който свенливо ми се усмихна, но като видя, че съм с момиче, се отказа да ме сваля, няколко прости пачи като тая, дето бях с нея... Сядаме, пристигат приятелите на тая моята, и те УБИТАЦИ. До алкохол не се стигна, тея не пиеха, за сметка на това се поздравяваха цяла вечер с АТБ и рандъм female vocal транс. В резултат на което аз примрях от скука, а след като нямаше как да си взема една водка и да ги отеба всичките, понеже нали се разбрахме, че тя не пиеше и считаше алкохола за пропаднящина, цяла вечер смуках някакъв капи вишна и прикрепях девойчето, излегнало се върху мен. Онея бели канапенца ме убиха окончателно, 2 дни след това още имах болки в кръста ... Така че, да, ялта Е скапано.
Червило - няма да коментирам педали педали педали, фешъни, педали, некво същество, което изглеждаше мн миловидно и бих го чукал, ма се оказа от мъжки пол и 2 момичета. Едното от които с хммммм... пищни форми, другото направо ... ориенталски тип.
За син и най не мога да кажа нищо, не съм ходил там от много време, но предполагам, че ще си е все същата селяния и надпревара кой ще извади по-дебелия ланец и по-тънкия gsm. Иначе минавам покрай най всеки ден, гледам, "звездите" канят - преслава, анелия, константин ... демек uber-злетата. а син сити го тачех само заради sinners-a и mistral.
и все пак, да ви го сложа на всичките фешън заведения - има хиляди по-добри местенца из София, в които човек може да си прекара велико и далеч по-евтино. И най-важното, няма нужда да слушам разни пайнер лиготии или там хаусове трансове, защото винаги мога да отида до бармана и да му кажа "(името), пусни малко джаз, лек дръм'н'бейс, алтърнатив" и да знам, че той ще го пусне, защото се кефи на музиката, защото аз го кефя, защото с тея хора съм сядал на по чашка и съм се убедил колко земни и свестни са, за разлика от измислените ви звезди и "fuck me I'm famous" синдрома. Да бе, вие фешъните подминавате тези заведения, дори може би не знаете, че съществуват. Но губите много. Защото и там има мацки. И то много сгодни и като мислене, и като визия. Ама хайде да не се впускам в такива неща, че нали си казах да не пиша в темата на Squiz...