Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Кой с какво е обут?
Публикувано на: 29 Яну 2008 11:55

Squiz написа:
Заеби, сигурно и Versace правят гадни дрехи :ROFLROFL:
Макар че честно да ти кажа, ботушите ти изобщо не ми харесват, но аз по принцип не харесвам ботуши.
А Ежедневките на Томи за кфа пара? щото аз търся нещо такова...И след час излизам ^^

Еми 320 или нещо такова бяха, виж в Саламандера на Витошка или в Мандарина в Мола, там продават Томи и сега има намаление. :wink:

П.С. Тиа Cavalli, Versace, Gucci, Ferre, Armani прават еб*ти и гадните и некачествени дрехи, повече никга няма да си зимам. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 11:56

Highroller написа:
Еми да, това е малко тъпото по хаус клубовете, че клиантелата повечето са убитаци, но кво да се прави. ;)
Зат'ва в син и най клуб си е друго. :lol:

"малко" тъпо? В ялта ходих с една проста овца от курса си. Вечерта преди да излезем вкарах някаква хубава блузка на теранова, стилни черни дънки и едни хубави кожени обувки, за които не съм сигурен каква марка са, но засенчват скъпите боклуци, които демонстрираш в първия си пост. Влизаме ние вътре, аз си мисля, край, тука всички ще са пичове, та пичове и девойчето ще ми избяга при някакъв шибан фешън. Та, влизаме ние - едни УБИТАЦИ 20 години макс с дрехите от илиянци или секънд хенд, няколко изрусени типа, един педал, който свенливо ми се усмихна, но като видя, че съм с момиче, се отказа да ме сваля, няколко прости пачи като тая, дето бях с нея... Сядаме, пристигат приятелите на тая моята, и те УБИТАЦИ. До алкохол не се стигна, тея не пиеха, за сметка на това се поздравяваха цяла вечер с АТБ и рандъм female vocal транс. В резултат на което аз примрях от скука, а след като нямаше как да си взема една водка и да ги отеба всичките, понеже нали се разбрахме, че тя не пиеше и считаше алкохола за пропаднящина, цяла вечер смуках някакъв капи вишна и прикрепях девойчето, излегнало се върху мен. Онея бели канапенца ме убиха окончателно, 2 дни след това още имах болки в кръста ... Така че, да, ялта Е скапано.
Червило - няма да коментирам педали педали педали, фешъни, педали, некво същество, което изглеждаше мн миловидно и бих го чукал, ма се оказа от мъжки пол и 2 момичета. Едното от които с хммммм... пищни форми, другото направо ... ориенталски тип.

За син и най не мога да кажа нищо, не съм ходил там от много време, но предполагам, че ще си е все същата селяния и надпревара кой ще извади по-дебелия ланец и по-тънкия gsm. Иначе минавам покрай най всеки ден, гледам, "звездите" канят - преслава, анелия, константин ... демек uber-злетата. а син сити го тачех само заради sinners-a и mistral.

и все пак, да ви го сложа на всичките фешън заведения - има хиляди по-добри местенца из София, в които човек може да си прекара велико и далеч по-евтино. И най-важното, няма нужда да слушам разни пайнер лиготии или там хаусове трансове, защото винаги мога да отида до бармана и да му кажа "(името), пусни малко джаз, лек дръм'н'бейс, алтърнатив" и да знам, че той ще го пусне, защото се кефи на музиката, защото аз го кефя, защото с тея хора съм сядал на по чашка и съм се убедил колко земни и свестни са, за разлика от измислените ви звезди и "fuck me I'm famous" синдрома. Да бе, вие фешъните подминавате тези заведения, дори може би не знаете, че съществуват. Но губите много. Защото и там има мацки. И то много сгодни и като мислене, и като визия. Ама хайде да не се впускам в такива неща, че нали си казах да не пиша в темата на Squiz...

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 12:02

коментара ми за тази тема- хахахахахахаха. Между другото син сити елитен клуб ли се води,тая чалгаджийска барака?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 13:10

Highroller написа:
Еми да, това е малко тъпото по хаус клубовете, че клиантелата повечето са убитаци, но кво да се прави. ;)
Зат'ва в син и най клуб си е друго. :lol:

Единственото хубаво нещо на син сити е, че се намира до Синърс. За най клуб дори и толкова не може да се каже.
Значи все пак съм бил прав, че си фйешънче и чалгарче. От тук нататък е безсмислено да се спори с теб, тъй като ти просто не разбираш и си заблуден.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 13:58

Има нещо крайно сбъркано в израстването на един човек, който на 17 години се възвишава от 5те си чифта обувки за 1000-1500лв и смята другите за прошляци, неразбрали идеалът на Kenzo, Botichelli и т.н. (don't care дали така се пишат).

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 14:02

Някой може ли да ми издаде цената на обувките от първа страница?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 14:44

Булдозер, Рънърес и Мания...каквото падне от тях (и не е прекалено крещящо)...аз съм бедно и просто копеле...
Фиешънът ми е последна грижа.
Важното е да ми е удобно на краката...мразя кубинки и още повече мразя, когато съм принуден да нося такива (примерно заради дъблок сняг).

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 14:49

NIKE FTW !!!

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 16:26

Олеле, т'ва Lord_Legolas ли било... еми преди беше малко пишлеме, сега е малко и надуто пишлеме. Нищо неочаквано.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 16:29

Lord_legolas?
O_o

Сега остава и muki да се върне :-D

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 16:30

Не. Това е дори по-лошо. 'Щото тоя е по-стара генерация.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 16:40

КЪДЕ Е СНИМКАТА НА ШПИЦАРИТЕ?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 16:42

Varggoth написа:
Не. Това е дори по-лошо. 'Щото тоя е по-стара генерация.

Много добре го помня ;)

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 29 Яну 2008 16:48

w00t, това било Леголас аххахахахаха nice ;)
Дюд, изгуби битката, и с обувките, и със заведенията май-май.

gg no re plz

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 17:46

пантофи 2 леа 3 чифта илиянци

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 18:03

Еми то обувките неса само зада ти са удобни ами и да изглеждаш добре с тях а не ултра грозните кецове които може и да са удобни ама мязат на 3 лаина едно вьрхо друго и не мога да разбера защо ограничените хора викат на хубавите кожени обувки терлици при положение че са 10 пьти по скьпи и добре изглеждащи имам опит в моя клас как някви миризливи металчета ми се ебаваха с обувките по скьпи от маикаим и бащаим

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 18:49

Чифт черни и чифт бели Spalding.

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 29 Яну 2008 18:52

Днес си взех това

От Mandarin в Mall of Sofia, намалено от някъде 270 ( не помня точно ) на 149 :)
Останаха даже пари за една блузка от Celio, която като видях се влюбих - на нея едно като счупено радио ( b/w всичко, никъф цвят, блузата мръснобяла/сива ) и пише TV killed the radio star.И като я видях се сетих за тази моя любима песен и вече просто мерех и купих :) Много съм доволен.

Между другото всички, които казват, че "има по-добро заведение от еди-кое си" - защо не ги кажат? Аз търся някое място, където да мога да се кефя на ретро.Ideas?

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 18:58

Squiz написа:
Аз търся някое място, където да мога да се кефя на ретро.Ideas?

Вкъщи.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 29 Яну 2008 19:00

Nocturno написа:
Вкъщи.

Да бе, и като го надуя в 11 и кфо да правя със съседите, да ги удрям с бутилката *кфото пия в момента* ли?

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com