crazysasho написа:
WAN | Georgi немога да разбера ти като какъв се явяваш ? Всяко твое мнение е нещо като плюене или по пача или по-форума ... Всеки , който играе тука е играл и във Ф-Г и знае , че пача там е задължителен не си мисли , че даваш някаква нова информация , верно , че си нов ама няма нужда от мазенене !
Пич няма да се карам с теб най-вече тук но аз съм в този форум от 2003 Ноември, след проблема с форума трябваше да си направя пак акаунта. Провери стария ми Georgi в който не мога да вляза поради някаква причина...
А и не плюя пача просто казвам че не ми харесва, няма да го слагам поне за сега дори и да знам че е задължителен във ф-г и просто пача освен че има БГ отбори изглежда като боза. Пак ти казвам не ми харесва тревата и радара просто много зле сте ги направили. Ако измислите конвертор 100% ще го сложа.
Това което имах предвид под предишния ми пост е че във вашия форум щете не щете трябва да играете с този пач колкото и кофти да е направен (лично мнение). Не обиждам ф-г, много ми харесва да играя там но пак повтарям пача е много зле в момента, дано да подобрат лага тревата и радара във фикса но това съм сигурен че няма да стане
Колкото до темата днес ще почна да ви търся момчета
Като гледам другите форуми рано и ли късно ще трябва да го сложа пача но просто не ми се прави това сега.