Форумен FIFA турнир XXV [Шампион Vicen7e]
Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза]
ще се въвежда ли БФЛ в сл турнири ?????
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
-
levski1991
Porto (puhpat) - Blackburn ( hristo.penchev ) 1 : 4
Porto (puhpat) - Blackburn ( hristo.penchev ) 0 : 1
Porto (puhpat) - Blackburn ( hristo.penchev ) 0 : 1
- Wayne_Rooney
тоя пач е най излишния по добре без него
MaRiN_007 написа:Днеска още един от нашите познайници се сдоби с оригинална фифа това е пигси , да му е честита . Мисля че тука много хора от форума си я закупиха и няма да сбъркат. МОже да сформираме един отбор има официални клан турнири и сега на платения тур да им покажем
лоол, не говори бе, бааах, яко хора станахме, аре правиме отбор сега е времето!
това пък че яко хора си я купиха вече яко ме плаши, надали накрая да издържа на напрежението ако искам да играя на голям турнир
абе никъде още нищо не са казали за квалификациите на EPS-FIFA 08
на кфалификациите за Wcg не пускат без оригинална за тва ли ви е зора да си я купувате?? 
П.П. ахаха феликс ти колко искаш с 8 човека ли да се провеждат туровете

П.П. ахаха феликс ти колко искаш с 8 човека ли да се провеждат туровете
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
-
WAN|Стифлър
Alexander [ Man.City] 1:1 Стифлър [A.Villa]
Alexander [ Man.City] 3:1 Стифлър [A.Villa]
Два много яки мача.Първия той доминираше докато втория като ме поведе поех инициативата но просто не си вкарах положенията..Успех му желая напред
Alexander [ Man.City] 3:1 Стифлър [A.Villa]
Два много яки мача.Първия той доминираше докато втория като ме поведе поех инициативата но просто не си вкарах положенията..Успех му желая напред

Larsson написа:П.П. ахаха феликс ти колко искаш с 8 човека ли да се провеждат туровете![]()
там некъде... аз съм по нещата-кажи ми кой да убия и го правя... не съм по крупните убийства
абе са хубаво си е да сме си повече, хората ще видят че има интерес, ще има повече оффлайн турове да се надяваме!
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Larsson написа:на кфалификациите за Wcg не пускат без оригинална за тва ли ви е зора да си я купувате??
П.П. ахаха феликс ти колко искаш с 8 човека ли да се провеждат туровете![]()
Хах не е само за това , все пак ако си имал оригинална игра знаеш , нямаш никакви дертове . Играеш си по официалните форуми и сайтове за фифа и е много по яко. Тва е че не всеки може да даде 70 лева като повеечето от играчите нямат 16+
-
TroY Gonzo
Alan_Smith написа:Добре де, кой Ви е карал да го слагате тоя пач?
еми в нашия форум се играе с пач задължително ... а тука 50% са от нашия форум
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Еми така е този турнир го има от 3 години и много хора са се махнали много са останали турнира не се е променил той ще си го има без значение кой хора играят тука. Играчи се намират не се притеснявайте , а като гледам повечето вече са оригинал фифа , тай че едва ли някой ще вземе да слага някви пачове . Досега не се сещам винаги си е имало бфл пача да е било проблем попринцип преди се сменяха отборите наляво ли кво беше ще направят конвертор незнам и аз нека вие от ф-г кажете , ще направят ли конвертор ? Все пак мисля че е недопустимо да сложиш пач и да не можеш да го махнеш без преинстал или конвертор
-
TroY Gonzo
MaRiN_007 написа:Еми така е този турнир го има от 3 години и много хора са се махнали много са останали турнира не се е променил той ще си го има без значение кой хора играят тука. Играчи се намират не се притеснявайте , а като гледам повечето вече са оригинал фифа , тай че едва ли някой ще вземе да слага някви пачове . Досега не се сещам винаги си е имало бфл пача да е било проблем попринцип преди се сменяха отборите наляво ли кво беше ще направят конвертор незнам и аз нека вие от ф-г кажете , ще направят ли конвертор ? Все пак мисля че е недопустимо да сложиш пач и да не можеш да го махнеш без преинстал или конвертор
ем аз искам мн да играя тук вече съм свикнал ... и ми е готино при вас .. но ако не измислят конвертор
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
-
WAN | Georgi
Истината защо БФЛ пача е задължителен там?
вижте сами: http://football-games. bfl-team .com
БФЛ-теам
просто форума си е на този пач и искаме не искаме трябва да се слага
Пача не е добър (само менютата и песнита са добри).
А това че има бг отбори еми боли ме на...
Днес нямах нет ей сега дойде и не съм играл извинявам се ще наваксам тия дни ама чудно ми е какво става като имам мач срещу някой с пача?
вижте сами: http://football-games. bfl-team .com
БФЛ-теам
просто форума си е на този пач и искаме не искаме трябва да се слага
Пача не е добър (само менютата и песнита са добри).
А това че има бг отбори еми боли ме на...
Днес нямах нет ей сега дойде и не съм играл извинявам се ще наваксам тия дни ама чудно ми е какво става като имам мач срещу някой с пача?
-
crazysasho
WAN | Georgi немога да разбера ти като какъв се явяваш ? Всяко твое мнение е нещо като плюене или по пача или по-форума ... Всеки , който играе тука е играл и във Ф-Г и знае , че пача там е задължителен не си мисли , че даваш някаква нова информация , верно , че си нов ама няма нужда от мазенене !
-
WAN | Georgi
crazysasho написа:WAN | Georgi немога да разбера ти като какъв се явяваш ? Всяко твое мнение е нещо като плюене или по пача или по-форума ... Всеки , който играе тука е играл и във Ф-Г и знае , че пача там е задължителен не си мисли , че даваш някаква нова информация , верно , че си нов ама няма нужда от мазенене !
Пич няма да се карам с теб най-вече тук но аз съм в този форум от 2003 Ноември, след проблема с форума трябваше да си направя пак акаунта. Провери стария ми Georgi в който не мога да вляза поради някаква причина...
А и не плюя пача просто казвам че не ми харесва, няма да го слагам поне за сега дори и да знам че е задължителен във ф-г и просто пача освен че има БГ отбори изглежда като боза. Пак ти казвам не ми харесва тревата и радара просто много зле сте ги направили. Ако измислите конвертор 100% ще го сложа.
Това което имах предвид под предишния ми пост е че във вашия форум щете не щете трябва да играете с този пач колкото и кофти да е направен (лично мнение). Не обиждам ф-г, много ми харесва да играя там но пак повтарям пача е много зле в момента, дано да подобрат лага тревата и радара във фикса но това съм сигурен че няма да стане
Колкото до темата днес ще почна да ви търся момчета
Като гледам другите форуми рано и ли късно ще трябва да го сложа пача но просто не ми се прави това сега.
Ако имате желание да играете тук пача може да го треите и слагате тва според мен не е голям проблем лично аз така и ще правя 
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
PuhPat [Porto] skype: puhipat - Raichev [Tottenham] skype: raicho_89 2:0 3:3
-
MaTT PoKoRa
Група А:
L e v s k a r A[fiorentina] Vs levski1991 [Blackburn]-3:2/2:0
L e v s k a r A[fiorentina] Vs levski1991 [Blackburn]-3:2/2:0
Не че нещо,ама който иска да играе с пач просто да не играе тука
както някой по- нагоре беше казал - за тоя турнир играчи винаги ще има
В правилата си го пише ясно,чиста фифа без пачове,тия дето се оплакват че са го сложили вече ,тяхна си работа 
тва ми е мнението
тва ми е мнението