TupacBG.Net Единственият сайт на Тупак в България

Нещата от живота

Харесва ли ви сайта

Да
8
26%
Не
17
55%
Горе-долу
6
19%

Общо гласове: 31

Аватар
DirecteX

Мнение от DirecteX »

Тези които натрапват вкуса си в този форум са именно металите такаче стфу
Grubby Fan !
Die Moon !
O_U_T_L_A_W_Z

Мнение от O_U_T_L_A_W_Z »

slim_k написа:
Ама продължаваш да си същия повърхностен балък де ... Лошо няма, нека аз да съм селяндура. А това че не си свикнал на разговорен език, може би показва че не излизаш от вкъщи. Това че си пиша някоя друга такава "дума", не значи че не знам други. Тази година съм кандидатствал с литература, есето ми беше в първите 10 най-добри на Журналистика-писмен в УНСС. И да - много искам да те еба ( не бе, сериозно )

Мадафакър :

1.Не помага
2.Не ме интересува откъде е взимана, казвам ти че преводите имат грешки и то не 1 или 2
3.Ми аре щото има новини само за него, за тва изглежа постен ... Само не говори за на тупакмания форума, щото тва е най-основното по което ви бият. Погледнете си "посещаемостта" на вашия или после на техния ... Техния е сигурно 2рия най-посещаем БГ Рап форум, вашия не е и в първата 10тка. Замълчи поне за него.
4.ЧОВЕК НЯМАМ ПРЕДУБЕДЕНОСТ ... Не съм никакъв в ТупакМания. Не бях влизал от 6 месеца сигурно. Като видях темата тук, се сетих да го пусна него за сравнение. ТАКА МИСЛЯ АЗ - техния сайт е по-добър. Кво толко те дразни, че един човек не е харесал страницата ви и мисли че тяхната е по добра ? Нали уж сте толкова добри, че всички мислят обратното. Или сигурно не е така и затова толко се дразниш ?
5.Кво ме боли кой е Дон Макиавели и що да спра да говоря на тая тема ?! Сайтовете са пред мене, не мога ли да преценя кой е по добър и ако не знам кой е Дон`Макиавели ?

Реристрирах се в този форум за да дисс-на your sorry ass.Инфото съм го превеждал аз,от сайтове,които не са български ,така,че не ми говори,че съм направил провописни грешки,писал съм го на ръка.Това е едно на въпрос,друго на въпрос е че твоя "Хоуми" Сашо още държи мои преводи в "сайта си"...Да си говорим за форума ли искаш??Като не знаеш защо се правиш на интересен ,бе шейди,в форума на ТупакБг са регистрирани минимум 50 до 80 чуждестранни фенове на Тупак - от САЩ,Германия,Турция, и оше 800 от България и това само за 1 година и т.н ,мисля,че няма как ТупакМаниа да ни бие по популярност,не само в Бг ,но и по света.Стараницата била постна,ми ако искаш ще те насоля,за да не си ми постен, и като за последно един съвет - СПРИ ДА ХЕЙТВАШ.Ако един човек без да има каквито и да било отновения с който и да било от двата сайта ,влезне в ТупакБГ И ТупакМаниа ,съм сигурен,че ще предпочите да посещава Тупакбг,ти си някъв познат на Сашо и за тва дрънкаш за неща,от който си нямаш представа.
The Alternative

Мнение от The Alternative »

БОЙ! КРЪВ! Идиоти.
Аватар
slim_k

Re: TupacBG.Net Единственият сайт на Тупак в България

Мнение от slim_k »

Тоя па къв е ... Кво се месиш бе пишлеме ? Като не можеш да превеждаш кадърно, не превеждай ... Тфа е се едно аз да изснимам 500 снимки и да кажа - "аз съм велик фотограф, кво като снимките са зле, нали са 500" ... Аре яж ми кура.

За форума - неслучайно написах БГ Рап форум ... И освен това - видях ви форума. Трайкайте си най-накрая ... Имате 21.000 мнение, те имат 75000, къде се врете ?

Най-смешен ви е дизайна, с най-бездарните менюта и бутони които съм виждал ...

И пак ви повтарям - нали сте много големи бе ?! Кво ви интересува кво мисли един-единствен човек който дори не е кой знае къв фен на Тупак ?
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Пича с форума: тука и фен сайт за цици да рекламираш пак ще ти кажат, че "концепцията куца, бутоните са зле и циците не са това, което бяха". Кофти място да си показваш работата просто.
Пича с преводите: Вместо да се оправдаваш по-добре попитай къде са грешките и ги оправи; така после можеш да се хвалиш че хем си превеждал сам, хем няма грешки. По-гот е.
Слим-к: Градивна критика, бе момче, не затапване. Не бъди лош към своите, пък макар и да не си кой знае какъв Тупак фен.

Наскоро ми напомниха, че за 3 години във форума нямам свестно мнение, ето го. Сега пак мога да спамя без да си тревожа душата.
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Re:

Мнение от bgKommando »

The Alternative написа:БОЙ! КРЪВ! Идиоти.

+1
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Кой ви пита вас бе ?
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

slim_k написа:Кой ви пита вас бе ?

Не е нужно да се обръщаш към Мене с множествено число, макар и да съм бая над тЕБЕ в еволюционата стълбица. И никой да не ме пита, това е форум. Не съм се регнал за да ми расте пишката, а за да давам мнение. Та го дадох.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Не на тебе ... Сори, ама не съм свикнал с новата система, цитата да е отдолу, мислех че цитирам след теб момчето ...

ПС - Мери си приказките ...
Публикувай отговор