slim_k написа:
Ама продължаваш да си същия повърхностен балък де ... Лошо няма, нека аз да съм селяндура. А това че не си свикнал на разговорен език, може би показва че не излизаш от вкъщи. Това че си пиша някоя друга такава "дума", не значи че не знам други. Тази година съм кандидатствал с литература, есето ми беше в първите 10 най-добри на Журналистика-писмен в УНСС. И да - много искам да те еба ( не бе, сериозно )
Мадафакър :
1.Не помага
2.Не ме интересува откъде е взимана, казвам ти че преводите имат грешки и то не 1 или 2
3.Ми аре щото има новини само за него, за тва изглежа постен ... Само не говори за на тупакмания форума, щото тва е най-основното по което ви бият. Погледнете си "посещаемостта" на вашия или после на техния ... Техния е сигурно 2рия най-посещаем БГ Рап форум, вашия не е и в първата 10тка. Замълчи поне за него.
4.ЧОВЕК НЯМАМ ПРЕДУБЕДЕНОСТ ... Не съм никакъв в ТупакМания. Не бях влизал от 6 месеца сигурно. Като видях темата тук, се сетих да го пусна него за сравнение. ТАКА МИСЛЯ АЗ - техния сайт е по-добър. Кво толко те дразни, че един човек не е харесал страницата ви и мисли че тяхната е по добра ? Нали уж сте толкова добри, че всички мислят обратното. Или сигурно не е така и затова толко се дразниш ?
5.Кво ме боли кой е Дон Макиавели и що да спра да говоря на тая тема ?! Сайтовете са пред мене, не мога ли да преценя кой е по добър и ако не знам кой е Дон`Макиавели ?
Реристрирах се в този форум за да дисс-на your sorry ass.Инфото съм го превеждал аз,от сайтове,които не са български ,така,че не ми говори,че съм направил провописни грешки,писал съм го на ръка.Това е едно на въпрос,друго на въпрос е че твоя "Хоуми" Сашо още държи мои преводи в "сайта си"...Да си говорим за форума ли искаш??Като не знаеш защо се правиш на интересен ,бе шейди,в форума на ТупакБг са регистрирани минимум 50 до 80 чуждестранни фенове на Тупак - от САЩ,Германия,Турция, и оше 800 от България и това само за 1 година и т.н ,мисля,че няма как ТупакМаниа да ни бие по популярност,не само в Бг ,но и по света.Стараницата била постна,ми ако искаш ще те насоля,за да не си ми постен, и като за последно един съвет - СПРИ ДА ХЕЙТВАШ.Ако един човек без да има каквито и да било отновения с който и да било от двата сайта ,влезне в ТупакБГ И ТупакМаниа ,съм сигурен,че ще предпочите да посещава Тупакбг,ти си някъв познат на Сашо и за тва дрънкаш за неща,от който си нямаш представа.