Pentagram написа:
Бахти детинщината; мно'о тъпо. Загрозява форума, няма никаква нравствена прогресия, изпълнено с детски цинизми и въобще отсъства всякаква магия и някакво чувство, което стои вътре в комикса и чака да бъде открито. Направено единствено с целта да бъде индикатор, че авторът иска внимание и респект. И какво се кефите всички, сякаш сте в първи клас. Прочетете една руска класика и тогава пишете каквото и да било. Ебати дебилите сте, честно. То вече от нямане какво да оценявате - промили сте си сами мозъците и давате положителна оценка за подобни буламачи. Аре аман от лиготии, как няма кой да ви стисне за топките...
Комиксът го правя защото ми доставя някакво извратено удоволствие и фън един вид изразявам себе си и го правя за себе си,причината поряди която го поствам тук е че някой може да му е забавно и да се посмее,както аз съм се смял много пъти на други комикси,разкази и тн просто като видя Турски Бор или Прочета враг през прокстито ми оправя настоението монетално,реших че мойта простотия може да размее някой и го постнах.
Казваш няма"нравствена прогресия,отсъства всякаква магия и някакво чувство, което стои вътре в комикса и чака да бъде открито"имай в предвид че това е 1епизод койдо дори не е целия(остава още 2-3 сцени)цялата история и тн съм ги измислил като смятам да ги разкрия в няколко епизода,не казвам че ще има чувства и тн,но неказвам и че няма да има.
Казваш че не ти харесва еми хубаво,чети си руската класика,btw руска фантастика рулзз(Аркадий и Борис Стругатски)...