Комикс: ПСИХОДИСПАНСЕРА: Приключенията на Плазмодий ЪПДЕЙТ!!

Вашите разкази и истории
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

Pentagram написа:Бахти детинщината; мно'о тъпо. Загрозява форума, няма никаква нравствена прогресия, изпълнено с детски цинизми и въобще отсъства всякаква магия и някакво чувство, което стои вътре в комикса и чака да бъде открито. Направено единствено с целта да бъде индикатор, че авторът иска внимание и респект. И какво се кефите всички, сякаш сте в първи клас. Прочетете една руска класика и тогава пишете каквото и да било. Ебати дебилите сте, честно. То вече от нямане какво да оценявате - промили сте си сами мозъците и давате положителна оценка за подобни буламачи. Аре аман от лиготии, как няма кой да ви стисне за топките...
Комиксът го правя защото ми доставя някакво извратено удоволствие и фън един вид изразявам себе си и го правя за себе си,причината поряди която го поствам тук е че някой може да му е забавно и да се посмее,както аз съм се смял много пъти на други комикси,разкази и тн просто като видя Турски Бор или Прочета враг през прокстито ми оправя настоението монетално,реших че мойта простотия може да размее някой и го постнах.
Казваш няма"нравствена прогресия,отсъства всякаква магия и някакво чувство, което стои вътре в комикса и чака да бъде открито"имай в предвид че това е 1епизод койдо дори не е целия(остава още 2-3 сцени)цялата история и тн съм ги измислил като смятам да ги разкрия в няколко епизода,не казвам че ще има чувства и тн,но неказвам и че няма да има.
Казваш че не ти харесва еми хубаво,чети си руската класика,btw руска фантастика рулзз(Аркадий и Борис Стругатски)...
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Това, че ти доставя удоволствие, не означава, че не е глупост.
Интересно как след всички коментари, дето те фалиха дотук, нищо не каза, а сега аз ти дръпнах една безчестна литургия и ти реши да се направиш на (недостижим) творец. :D Само като видях съзвездието "Хуй" и си представих що за въображение притежаваш.

Какво ли се хабя - "творческият форум е празен, та нека да го запълня с комикс-форма на моята инфантилност", на този принцип се постват творби тук напоследък, а понеже няма какво да друго да се чете/гледа/слуша, форумците просто се "радват", защото сърце не им дава да си споделят (искрено) мнението. Пък така и така няма кой да се съгласи с мен, че комиксът е тотална изгъзица, "хубаво, ще си чета там руската класика". :D
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

А защо трябва всичко да е толкова сериозно :? Аз и сега като го чета и се хиля на простотиите, без вобще да се замислям има ли творчество или не.Да не би твоя творчески гений да е недостижим, о, велики :roll:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

R@Z0R написа:без вобще да се замислям има ли творчество или не
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

aXAXAXAXAXaxaxa толкова е дебилско, че чак кефи :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL: ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Frosty

Мнение от Frosty »

Мале и ас сиа ши вида прес прузорца дал няя видя съзвездието "Хуй"
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Аз мисля че подобни творения са неизменна част от чара на форума. Не съм съгласен че творческия е празен откъм стойностни произведения, даже напоследък има доста. Според мен има място за всички.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Публикувай отговор