опа са пиша понеже вчера станах веднага след мача
Ман Ю [crazysasho] - Челси [FELIX] 0:1
хе, определено не бях играл важни мачове от страшно много време на такова ниво, смисъл хем толкова важен хем силен съперник. Но просто... това за мене си беше първия мач срещу Сашо след този така прословут турнир за който още ми се върти в главата и просто не можех да се лигавя, пределна мобилизация, изключително отдаване за мача, никакъв лаг също ми помогна, просто много исках да покажа че мога и такива мачове да печеля. Да не говорим че аз поне малко исках да съм с леко по-кадърен отбор да вземем Милан, но хайде, тъй победата ми е още по-сладка, много сладка при това, мача си беше определено равностоен! Е така ако играя всеки мач рядко ще имам проблеми, проблема е че рядко са ми тези мачове а това трябва да се промени
е определено почвам да играя както от преди, само дето головете ми липсват ужасно много все още!
айде от мене чао засега благодаря на Сашо за коректното поведение, днес ще го питам освен пак да играем и отново мача ще е като заряд същия, за мене мача от вчера си беше нещо като... мини финал от турнира наистина въпреки че аз наистина си загубих истинския финал. Абе Сашо нема ли да си взимаш оригиналната бе, там нали нещо лафеше че ще видиш? ай направи квот можеш! Успех в турнира брат!
@Марин-абе тия копеленца ЕА неква ебаси защитата брат, вече май не може да се прехвърля от пиратската на оригинална без да си сложиш оригиналния диск! Вчера ми ставаше същото като с тебе, правя мач другия влиза и играта излиза
но нищо, аз значи онлайн ще играя с диск въпреки че леко забива а тука ще си я правя пиратска нямам проблеми с това поне!
значи при тебе проблема не е бил в УИНА са схванах!