Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 03:38

TroY Gonzo написа:
ахахах пич и ти си тъп не виждаш ли колко страници с мачове са се играли на толкова малумен ли се праиш или просто си си тъпичък ... :wink:

Абе, дете малОумно, вземи си трай и не се излагай, а?
То като ти види човек ника и аватара и му става ясно с какъв дебил си има работа ама дай все пак да се позанимавам
Ще седна да гледам на 27 страници к'ви простотии сте си писали?
Или аре хубаво, ясно че са се играли мачове, вписани са в първия пост
Откъде да знае човек че не може да започне с нула точки и да наваксва пасива както може? Или да се запише като резерва? Няма откъде
И вземи се научи да прочиташ поста на човека отсреща преди да се напъваш да се правиш на интересен че не обичам да се повтарям

@феликс

Ако ме хванеш на ФИФА ще биеш център тамън 10 пъти :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 10:16

Пич какво си седнал да се дърлиш :idea: То е супер логично ,че щом на заглавието на темата пише 1ви полусезон и аджеба видиш ,че има 25 страници писане да ти стане ясно ,че сме започнали турнира.Какво има да се дискутира повече ? Грешката си е изцяло негова.Има си правила ,ако беше седнал да ги прочете щеше да види ,че има изиграни мачове и нови хора не се приемат.

И не виждам никакъв смисал да се слага надпис "Турнира е започнал и не се приемат записващи се" понеже трябва да си супер заспал,уморен,прост и т.н да не го разбереш.Все едно до тоалетната чиния да сложиш надпис "свали гащи и седни" :wink: Кой каква музика слуша,кой какъв човек е и т.н първо не му е мястото да го дискутираш тука или още повече във форум за игри.Като си супер перфектен младеж,намери си работа и хубава женица ,направи си деца и си вади много пари и ни остави нас всичките дебили да се мъчим.Престанете да се правите на философи в един обикновен турнир на фифа :x Също така се замисли дали един работодател ще наеме човек ,който не е запознат с изискванията за работа и не им обърнал внимание ,а просто си е подал документите за работа ,дали ще го наеме ?

До пичовете в турнира ............. дайте малко по-бързо щото вие този срок го взехте за мезе ,а на повечето ви остават по 2-3 мача :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 11:33

Notorious™ брат жал ми е за тебе ... Всеки индианец само като погледне за какво става дума а именно : четен брой участници за да стане първенство , списък с изиграни мачове би трябвало да се сетиш . че сме почнали , но ... Айде лек ти ден !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 11:34

А иначе аз си чакам : Марин,Феликс,Ред_Мастъра и if4u !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 12:44

crazysasho написа:
А иначе аз си чакам : Марин,Феликс,Ред_Мастъра и if4u !!!

Имаш мач с мене също

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 13:59

Wayne_Rooney написа:

Имаш мач с мене също

и ти с мен

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 15:22

ЕМ май ми остана с Марин , Танаси . Раим и еминемчо ... :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 15:44

TroY Gonzo написа:

аре довечера да играем аз ще ти пиша ако искаш :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 19:15

Notorious™ ти или си супер голям "хейтър" или тоя индианец дето се записа по средата на турнира ти е някъв роднина или близък :wink: или не разсъждаваш трезво и не виждаш нормалните хора как се записват в турнир :wink:

Но както и да е не ща да се трепя повече по тая тема да приказвам , играйте си мачовете че края на дадения срок наближава :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 19:18

Романс за мене е най-несериозния играч на фифа !!!

Пигси също го гони щото имаме да доиграваме минути а той се крие м а пише у форума гледам ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 19:24

crazysasho написа:
Романс за мене е най-несериозния играч на фифа !!!

Пигси също го гони щото имаме да доиграваме минути а той се крие м а пише у форума гледам ...

Не съм ти писал , знаеш ли защо ? От седмица сънувам кошмари колко много ме биеш на ФИФА... :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 19:26

Kriss написа:
Notorious™ ти или си супер голям "хейтър" или тоя индианец дето се записа по средата на турнира ти е някъв роднина или близък :wink: или не разсъждаваш трезво и не виждаш нормалните хора как се записват в турнир :wink:

Но както и да е не ща да се трепя повече по тая тема да приказвам , играйте си мачовете че края на дадения срок наближава :P

Аз не съм казал "евала пич" или нещо в тоя стил
Просто се подразних че веднага се нахвърлихте да го храните и да му обяснявате колко е тъп че не гледа първия пост при положение че в първия пост няма точна информация а всичко е на принципа "сеш' ли се"

едит:

Ако може ВСЕ ПАК някой да ми разясни дали за втория полусезон си има ново записване или си продължават тия от първия без последните четири защото наистина се обърках :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 19:45

Piggsy ™ брат мисля , че вместо да спамиме тука и да се лигавиме можеше вече да сме играли ;)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 23:39

Кога ще е втория полусезон ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2007 00:13

Notorious™ аз мисля че след 25 декември може да се запишеш защото както знам но не е сигурно Ред мастар може да се откаже но не е сигурно след 25 ще сам сигурен и ако модовете се сагласят да те пуснат може и да играеш 2рия полусезон :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2007 20:07

Ман Ю [crazysasho] - Red Master 3:0
[7:47:43 AM] ۝ ±Ťħ£_Ř£Đ_Đ£¥íﺎﮐ±|Ř£Đ_MÅﮐŤĚŘ ۝ says: pi6i si slujebna
[7:47:46 AM] ۝ ±Ťħ£_Ř£Đ_Đ£¥íﺎﮐ±|Ř£Đ_MÅﮐŤĚŘ ۝ says: kopni 4ata
[8:09:07 AM] (*)ЗВЕЗДАTA(*) says: omg
[8:09:13 AM] (*)ЗВЕЗДАTA(*) says: i az za tvali te tursa ot 2 sedmici
[8:09:19 AM] (*)ЗВЕЗДАTA(*) says: vika6e 4e nqkuv dist zapisva6 taka i ne mi pisa
[8:09:20 AM] (*)ЗВЕЗДАTA(*) says: bb

Ман Ю [crazysasho] - Челси [FELIX] 0:1

Мача си беше чист Х , можеше и да спечеля ако бях вкарал първия 2 положения защото бяха за мене но Саха неможа да прехвърли Чех , който беше излезнал на границата на нак поле и още 1 на Роналдо , който би в аут :( Малко гадно стана гола щото той би всички корнери по земя и му свикнах но в 86 минута неможах да си преместя играча щото тъпата фифа ми смени само на тея дето не трябваше :(

Иначе Феликс си взе реванша за Байт Експо , макар и мача да беше равносоен :) Честитя му победата и благодаря за мача беше успорван до края точно както обичам :)

Дрогба вкара за него :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 14:29

опа са пиша понеже вчера станах веднага след мача
Ман Ю [crazysasho] - Челси [FELIX] 0:1

хе, определено не бях играл важни мачове от страшно много време на такова ниво, смисъл хем толкова важен хем силен съперник. Но просто... това за мене си беше първия мач срещу Сашо след този така прословут турнир за който още ми се върти в главата и просто не можех да се лигавя, пределна мобилизация, изключително отдаване за мача, никакъв лаг също ми помогна, просто много исках да покажа че мога и такива мачове да печеля. Да не говорим че аз поне малко исках да съм с леко по-кадърен отбор да вземем Милан, но хайде, тъй победата ми е още по-сладка, много сладка при това, мача си беше определено равностоен! Е така ако играя всеки мач рядко ще имам проблеми, проблема е че рядко са ми тези мачове а това трябва да се промени :) е определено почвам да играя както от преди, само дето головете ми липсват ужасно много все още!
айде от мене чао засега благодаря на Сашо за коректното поведение, днес ще го питам освен пак да играем и отново мача ще е като заряд същия, за мене мача от вчера си беше нещо като... мини финал от турнира наистина въпреки че аз наистина си загубих истинския финал. Абе Сашо нема ли да си взимаш оригиналната бе, там нали нещо лафеше че ще видиш? ай направи квот можеш! Успех в турнира брат!

@Марин-абе тия копеленца ЕА неква ебаси защитата брат, вече май не може да се прехвърля от пиратската на оригинална без да си сложиш оригиналния диск! Вчера ми ставаше същото като с тебе, правя мач другия влиза и играта излиза :x
но нищо, аз значи онлайн ще играя с диск въпреки че леко забива а тука ще си я правя пиратска нямам проблеми с това поне!
значи при тебе проблема не е бил в УИНА са схванах! 8)

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 16:07

TroY Gonzo написа:

Писах им и на 4 ай да играем вече ... Писах и на пецата за в254325 път ама нямам никъв отговор от него от както е почнал тура ... земете някви мерки !!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 19:31

ime - holloww
otobr - Man City
skype - holloww223

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 19:32

oh sorry ne vidqh koga e sledva6tiq turnir ili polusezon ili trqbva da iz4akam i 2 riq da mine ?

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com