Драги съфорумци , и аз не мога да повярвам , че създавам тази тема, но ето :
УоУ.
Изтеглих си саундтрака и ето ме на,
на компа ми има още 1 инсталната игра!
Идеята ми е всички зарибени ПЦМ УоУ-аджии да се сберем в един реалм и да свормираме ПЦМ гилдия..

Знам, че ще има някои незарибени, други сървъри / прекалено развити герои и т.н., и т.н. , но все пак се надявам да се сберем няква си бройка за гилдия :> ( нз, просто идеята да сме 25-30 70 лвл брутове, които изнасят сами град ме надъхва некво :Д )
Може да давате идеи за сървъри ? Име / линк / бройка хора на сървъра , ала бала

Да решим на кой да сме в крайна сметка.. вермик спомена един , ако даде повече инфо тук ще е много добре.
Другия въпрос е, че едните ще искаме Хорда , другите Алайънс.. Не мисля , че това ще е проблем, тъй като имаме достатъчно въобръжение , за да си направим кефа

Може да изберем някое пусто сървърче " само за нас си " , където да се мелим :Д Знам ли

( като казвам пусто нямам предвид буквално само за нас , разбира се.. просто да можем да се достигаме без да са ни убили 500 70лвл-а по пътя, лол )
Може би забравям нещо сега, но с дискусията ще се стигне и до него сигурен съм..
П.п. Тези , които нямат интерес към включване в общата игра , може спокойно да подминат темата без да пускат офтопик/хейт пост.