Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

УоУ гилдия ?

Да, нахъсан съм! ( и съм пич )    52%  52%  [ 27 ]
 Не, не искам да стана зомби, на което му тече кръв през анала ;О ( не съм пич )    48%  48%  [ 25 ]
Общо гласове : 52
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: World of Warcraft PCM Guild ?
Публикувано на: 06 Дек 2007 23:25

Драги съфорумци , и аз не мога да повярвам , че създавам тази тема, но ето :

УоУ.

Изтеглих си саундтрака и ето ме на,
на компа ми има още 1 инсталната игра! :lol:

Идеята ми е всички зарибени ПЦМ УоУ-аджии да се сберем в един реалм и да свормираме ПЦМ гилдия.. :) Знам, че ще има някои незарибени, други сървъри / прекалено развити герои и т.н., и т.н. , но все пак се надявам да се сберем няква си бройка за гилдия :> ( нз, просто идеята да сме 25-30 70 лвл брутове, които изнасят сами град ме надъхва некво :Д )

Може да давате идеи за сървъри ? Име / линк / бройка хора на сървъра , ала бала :) Да решим на кой да сме в крайна сметка.. вермик спомена един , ако даде повече инфо тук ще е много добре.

Другия въпрос е, че едните ще искаме Хорда , другите Алайънс.. Не мисля , че това ще е проблем, тъй като имаме достатъчно въобръжение , за да си направим кефа :) Може да изберем някое пусто сървърче " само за нас си " , където да се мелим :Д Знам ли :) ( като казвам пусто нямам предвид буквално само за нас , разбира се.. просто да можем да се достигаме без да са ни убили 500 70лвл-а по пътя, лол )

Може би забравям нещо сега, но с дискусията ще се стигне и до него сигурен съм.. :)

П.п. Тези , които нямат интерес към включване в общата игра , може спокойно да подминат темата без да пускат офтопик/хейт пост. ;)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 06 Дек 2007 23:31

Blizzard или?

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 06 Дек 2007 23:31

Моята идея.

http://mmorpg4free.com/news.php

The server is now running patch 2.3.0.

Welcome to mmorpg4free, the best free WoW server around.
We have two realms operational at the moment:

Burning Blade (3x rates)

Frozen Skull (30x rates)

And occasionally a test realm where you start with T6/level 70

To register: http://www.mmorpg4free.com/registration/
To upgrade to TBC: http://www.mmorpg4free.com/registration/upgrade.php
Ето го и статус пейджа
http://status.mmorpg4free.com/

Има много играчи няма да е някакъв пуст.Краш не съм видял.Лага е много добър даже го няма(имаго само когато нета се преебе :Д)

Това е моето предложение дано ви хареса.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Дек 2007 23:33

Krieg написа:
Blizzard или?

Ако сме на близард ще играем няколко човека, не цялото пцм, лол :lol: Пък и наистина май не си струва на Близз.. като има сървъри като него ама безплатни.. :)

П.п. А , да.. може да сформираме едно Скайп Чатче, че да е по-удобно.. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 06 Дек 2007 23:36

Хами умри :)...К'ви пусти сървари бе...сървар с под 400 души онлайн СЪКС...Аз ти казах още преди месец...dragonfire-bg rlzz :-)...Гилд лесно ще се направи там стига всички да сте интилигентни и да играете али ест :)(орда лапа)...

http://dragonfire-bg.net/

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Дек 2007 23:40

The Chameleon написа:
не си струва на Близз.. като има сървъри като него ама безплатни.. :)

Ти чу ли се какво каза? :)
Нито един пиратски сървър не е и приблизително подобен на офи сървър. Това важи за всичките мморпг. Просто не се играе същата игра.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 06 Дек 2007 23:47

The Chameleon написа:

Ако сме на близард ще играем няколко човека, не цялото пцм, лол :lol: Пък и наистина май не си струва на Близз.. като има сървъри като него ама безплатни.. :)

П.п. А , да.. може да сформираме едно Скайп Чатче, че да е по-удобно.. :)

Ох, супер, търсех си начин да НЕ си плащам ВоВ-а, понеже нито пари, нито време имам.

Krieg

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Дек 2007 23:51

Гипо написа:
Ти чу ли се какво каза? :)
Нито един пиратски сървър не е и приблизително подобен на офи сървър. Това важи за всичките мморпг. Просто не се играе същата игра.

Еми от думите на Вермик така съдя, като нищо може да съм сбъркал... :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 00:03

Лош тайминг. :Д
Преди два дена го затрих WoW-а защото иснталирах Resident Evil 4.

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 00:05

Бе аз имам чувството , че тайминга ми е лош с годината :Д , ама карай... квот стане, ако не стане - здраве да е.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 01:05

Навит съм, само трябва да ме научите как се играе :lol: Че играх няколко дена trial на Blizz преди много време, и няква пиратка ама и тя за малко.Бе не ме грабна играта, ама и без това няма какво да правя - само казвайте сървър, кой пач и идвам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 01:31

Вuddy написа:
Навит съм, само трябва да ме научите как се играе :lol: Че играх няколко дена trial на Blizz преди много време, и няква пиратка ама и тя за малко.Бе не ме грабна играта, ама и без това няма какво да правя - само казвайте сървър, кой пач и идвам.

http://www.dragonfire-bg.net/reg/index.php :P :P :P

Pach 2.3.0

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 03:21

Айде и аз съм навит, да се разберем на кой сървър.

А и бтв Пени, купих си нов хард :lol:

П.П.Аве тоя сървър ултра-мега-хай рейт ли е? :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 04:48

Count me in! Тъкмо да залъгвам глада с нещо, докато излезне WAR.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 08:29

Хамелеоне,тва че не си струвало на истински сървър да се играе понеже имало "като него" безплатни беше много смешно. Повярвай истинската игра е много по различна от тази на смотаните безплатни сървъри

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 09:24

http://www.wow.wnet.ua/

1700+ онлайн вечер,никъв лаг.

Версията е 2.0.5 .
Играя на тоя сървър от една седмица и мога да кажа че съм адски доволен.Винаги има с кого да правя някой куест,а дори и в най закътаните градчета има поне по 10 човека.
Сървъра е просто перфектен,само дето наскоро открих 3-4 липсващи куеста в Crossroads и не моа да си направя пауър левъла :/
Деба как ме дразнят тия куестове дето ги нема :x

Бтв,сървъра на Вермик съква.

Пак ви каам,1700+ онлайн и всичко бачка.Освен 3те куеста де,ама тва ше го опраат :D

Аре батки казвайте дали ще сме Орда или Алианс и да ходим да трепем наред и без причина :D

ЕДИТ:
Сървъра е близлайк,рейтовете са му като в Близард (лично съм проверил,щото съм играл там),дропа е като в Близард и въобще няма помен от някакви различия,освен 3те куеста в XR's ( :x ) .
Бтв,плс да сме алианс.Като в Саут Парк :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 10:57

Чукопад написа:
http://www.wow.wnet.ua/

1700+ онлайн вечер,никъв лаг.

Версията е 2.0.5 .
Играя на тоя сървър от една седмица и мога да кажа че съм адски доволен.Винаги има с кого да правя някой куест,а дори и в най закътаните градчета има поне по 10 човека.
Сървъра е просто перфектен,само дето наскоро открих 3-4 липсващи куеста в Crossroads и не моа да си направя пауър левъла :/
Деба как ме дразнят тия куестове дето ги нема :x

Бтв,сървъра на Вермик съква.

Пак ви каам,1700+ онлайн и всичко бачка.Освен 3те куеста де,ама тва ше го опраат :D

Аре батки казвайте дали ще сме Орда или Алианс и да ходим да трепем наред и без причина :D

ЕДИТ:
Сървъра е близлайк,рейтовете са му като в Близард (лично съм проверил,щото съм играл там),дропа е като в Близард и въобще няма помен от някакви различия,освен 3те куеста в XR's ( :x ) .
Бтв,плс да сме алианс.Като в Саут Парк :D

Преди играх там...но забога т'ва е 2.0.5!!!При положение, че другите сървари са с последни версий...А и ако не знаеш руски забрави да се справиш там...Дебилните руснаци и украинци си шляпат най-спокойно без да те ебават, че не го разбираш(при положение, че поне половината от играчите там не са рускоговорящи), а когато им кажеш "english pls" ти казват "me dont undarstand engelish"....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 12:30

Pennуwise написа:

Преди играх там...но забога т'ва е 2.0.5!!!При положение, че другите сървари са с последни версий...А и ако не знаеш руски забрави да се справиш там...Дебилните руснаци и украинци си шляпат най-спокойно без да те ебават, че не го разбираш(при положение, че поне половината от играчите там не са рускоговорящи), а когато им кажеш "english pls" ти казват "me dont undarstand engelish"....

Аз пък лично срещам много,които говорят английски,пък и не виждам къв е проблема,че версията е 2.0.5-след като хората са я избрали,значи е добра.Тва е най-якия безплатен сървър за уоу,ако намериш друг,покажи ми го.В драгонфайър лага е безбожно висок,пък и 300 човека на близлайк сървър...На някъв фън сървър е яко,ама не близлайк извинявай много при положение че има wnet.Яко хора и никъв лаг.Кво повече?
Пък и веднъж бях влезнал във форума на драгънфайър(глеам че сега е изключен),толкова бъгав беше сървъра,че хънтъра дори нямаше pet.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 12:43

Чукопад написа:
Аз пък лично срещам много,които говорят английски,пък и не виждам къв е проблема,че версията е 2.0.5-след като хората са я избрали,значи е добра.Тва е най-якия безплатен сървър за уоу,ако намериш друг,покажи ми го.В драгонфайър лага е безбожно висок,пък и 300 човека на близлайк сървър...На някъв фън сървър е яко,ама не близлайк извинявай много при положение че има wnet.Яко хора и никъв лаг.Кво повече?
Пък и веднъж бях влезнал във форума на драгънфайър(глеам че сега е изключен),толкова бъгав беше сървъра,че хънтъра дори нямаше pet.

OMFG...не те знам преди колко години си влизал в драгонфаяра, но мога да ти кажа, че вмомента сървара е един от най-добрите пиратски сървари...300 човека онлайн?Да ама или си погледнал 5 часа сутринта или си видял онлайн само алианса/ордата...В сървара почти винаги са поне 550-600 души онлайн...Но няма смисъл да ви казвам колко е добър сървара...който иска да влезе да провеи и ако му хареса да играе там :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2007 16:21

Гиро мекицата написа:
Хамелеоне,тва че не си струвало на истински сървър да се играе понеже имало "като него" безплатни беше много смешно. Повярвай истинската игра е много по различна от тази на смотаните безплатни сървъри

Meрси, че ме светна, човек ще каже, че не съм играл в Близз сървър, лол.

Чукопад, и аз не съм много зарибен на идея 2.0.5 :/

Досега изглежда единственото двоумене е между Драгън-а и ММО-то :roll:

Крисбето също е навит на ММО-то :)

А.. и Чукопад, обясни се относно , че ММО съква? :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com