Вuddy написа:С катана.
Аз па направо с готическата брадва се бръсна :Р После 3 месеца не се бръсна, докато не ми израстне отново кожата. Голяма оферта е.
Omir написа:Бих искал да ти кажа нещо.Вземи едно учебниче по български език на 1-2-3-4 клас който си избереш.
Omir написа:вапрос
балгарски
сас
брасна
штото
разпенвам
ОМГ ти си неграмотен бе.Не влизах повече в фитнес защото ти се отразило много зле.Забравил си как се пише от тъпите ти тренировки
Omir написа:вапрос
балгарски
сас
брасна
штото
разпенвам
ОМГ ти си неграмотен бе.Не влизах повече в фитнес защото ти се отразило много зле.Забравил си как се пише от тъпите ти тренировки
Галин Релефа написа:
Ае ти ше кажеш! Не ас сам тапия а ти! Завиждаш ми штото сам се посветил на нешто и си ли4и 4е сам го постигнал! Да стана релефен! А ти ште си останеш салбак! Тряаше да си пиша само в бг тунинга,за ко ми тряаше да се регистрирам тука!
Куц Пръч написа:
Край, пич. Форумово не прощава. Форумово>Фитнеса. След 1 седмица ще разбереш,
че си по-увиснал от шимпанзе и че сметката за тока е повече пари от дневната ти доза химии.
Галин Релефа написа:
Ае мум4е! Аз мога и без фитнес е ! Знам упражнениа дето и американските воиници не ги знаят и пак ше стана корав! пак ти бес тос форум не моиш! После на мене ше ми вика 4е сам зависим от химиити! Ае еееей Каде си ти каде сам ас!
Penny написа:ave isus e pokemon ve