Аз па направо с готическата брадва се бръсна :Р После 3 месеца не се бръсна, докато не ми израстне отново кожата. Голяма оферта е.Вuddy написа:С катана.
С какво се бръснете?
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
Галин Релефа
-
Галин Релефа
-
Галин Релефа
избирам вапрос за втори клас балгарски! хахаа затапих та! Айде стой в темата е! А сас каро не са брасна штото няям 4етка да го рапенвам!Omir написа:Бих искал да ти кажа нещо.Вземи едно учебниче по български език на 1-2-3-4 клас който си избереш.
Глеам ва 4и си4ки сте с коледни шапки та и аз да са запиша-http://zazz.bg/play:083c6a9e
Не усещаш ли, че толкова тъп човек не може да съществува (ОЧЕВАДНО иронизира).Omir написа:вапрос
балгарски
сас
брасна
штото
разпенвам
ОМГ ти си неграмотен бе.Не влизах повече в фитнес защото ти се отразило много зле.Забравил си как се пише от тъпите ти тренировки
Ако наистина тренираше така стабилно, нямаше да губи време пред компютъра, и то сърфирайки из Форумово
-
Галин Релефа
Ае ти ше кажеш! Не ас сам тапия а ти! Завиждаш ми штото сам се посветил на нешто и си ли4и 4е сам го постигнал! Да стана релефен! А ти ште си останеш салбак! Тряаше да си пиша само в бг тунинга,за ко ми тряаше да се регистрирам тука!Omir написа:вапрос
балгарски
сас
брасна
штото
разпенвам
ОМГ ти си неграмотен бе.Не влизах повече в фитнес защото ти се отразило много зле.Забравил си как се пише от тъпите ти тренировки
Глеам ва 4и си4ки сте с коледни шапки та и аз да са запиша-http://zazz.bg/play:083c6a9e
Край, пич. Форумово не прощава. Форумово>Фитнеса. След 1 седмица ще разбереш,Галин Релефа написа:
Ае ти ше кажеш! Не ас сам тапия а ти! Завиждаш ми штото сам се посветил на нешто и си ли4и 4е сам го постигнал! Да стана релефен! А ти ште си останеш салбак! Тряаше да си пиша само в бг тунинга,за ко ми тряаше да се регистрирам тука!
че си по-увиснал от шимпанзе и че сметката за тока е повече пари от дневната ти доза химии.
-
Галин Релефа
Ае мум4е! Аз мога и без фитнес е ! Знам упражнениа дето и американските воиници не ги знаят и пак ше стана корав! пак ти бес тос форум не моиш! После на мене ше ми вика 4е сам зависим от химиити! Ае еееей Каде си ти каде сам ас!Куц Пръч написа:
Край, пич. Форумово не прощава. Форумово>Фитнеса. След 1 седмица ще разбереш,
че си по-увиснал от шимпанзе и че сметката за тока е повече пари от дневната ти доза химии.
Направи се на голямата работа в един форум.Галин Релефа написа:
Ае мум4е! Аз мога и без фитнес е ! Знам упражнениа дето и американските воиници не ги знаят и пак ше стана корав! пак ти бес тос форум не моиш! После на мене ше ми вика 4е сам зависим от химиити! Ае еееей Каде си ти каде сам ас!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve