Форумно FIFA 08 първенство XXIV [Шампион Crazysasho]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

ДОбре де кажи нещо как беше :)
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Лудница беше ЛУДНИЦА 50 000 и бях премазан от хора направо мн гъчканяк чакахме я от 7 до 9 да пее преди нея бяха Каризма Румънеца и Енчев , Део и Лео и после 40 минути нищо смао седиме и я чакаме да излезне да пее.И накрая излезна и стана яко последната песен беше ъмбрела.Иначе и аз съм вир вода и всичко ме боли ...

Яко беше , веднъж ше я видиш :P
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Бате яко беше ам,а тея шибаняци от бТВ заради тех я чакахме от 7 до 9 за да им почне записа ... деа и мърсолите гадни , са немоа говора , ако се разболея нема да се очуда щото тоя дужд беше горе долу като тоя дето валя на БГ-Холандия самоче тоя път нямах качулка :cry: :cry:

Иначе добре беше ... Аз не съм фен на нея ама мн добър хаус пускаха докато излезе и докато никой не пееше
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

Хаха, ние си тръгнахме в 7 и полвина къде ше я чакам тая на дъжда после да не мога да излезна до 11 в тая гъчканица :lol: :lol: Ше си я гледам църната по БТВ-то в неделя :shock: :)
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Larsson написа:Хаха, ние си тръгнахме в 7 и полвина къде ше я чакам тая на дъжда после да не мога да излезна до 11 в тая гъчканица :lol: :lol: Ше си я гледам църната по БТВ-то в неделя :shock: :)
На кого му е притрябвало да слуша хвани ме за моя чадър - ър - ър :lol: :lol:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Букмейкара 3-0 Феликс

Честно казано най-малкото с което се отърва. :wink:
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Букмейкара 3-0 Феликс
Изображение
ми що годе това което казва Георги е така но аз никога не искам да се съгласявам с това твърдение където и да е :lol:
определено не съм в цветуща форма и не виждам изход от тунела поне тука. то аз кат играя онлайн съвсем друго и настроение имам и незнам си кво, проблема е че никой не адмирира такава игра нито пък няма да се адмирира и на квалификациите за ВЦГ... :cry: пътя който винаги съм мечтал да извървя
и така явно ще трябва нещо още да променя, този стил на бавене е много хубав, но той не ми дава положенията пред вратата който аз искам, ще поработя тия дни и ще видя какво може да се направи, успех иначе на жоро :wink:
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

довечера може да играя вече :lol:
em1nem4o
В момента играе: Cs i pak Cs :D
Обратна връзка:

Мнение от em1nem4o »

tanasi 2-2 em1nem4o

Чудна игра. До 60 мин. ме водеше с 2-0 след една поредна атака последва удар с Eto и влезе първия гол. Няколко минути по-късно влезе и втория гол на Henry. Имаше супер много пропуски от моя и от негова страна.
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

tanasi - eminem4o 2:2
tanasi - Larsson 3:0
Мързи ме да коментирам, само ще кажа че Ларсон повече заслужаваше да ми вземе точка :)

PS: Bulgarian Football School League 91` Финал 91 НЕГ - 73то СОУ 8) :)
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Krissan 1:0 Felix

1` Villa

За мача ще кажа само че победата ми е заслужена напълно с огглед на бъгавата игра която показа феликс.Не съм го очаквал от него но игра страшно бъгаво.След като видях че така ще ми играе почнах и аз да правя мръсотийки а на края бавех и играта .Омръзна ми срещу мен да играят по най-гадния начин а аз да играя красиво.Тоя мач ми доказа че мога да играя и грозно но да победя.Имах 3 много сериозни пропуски.

Ше налагам от сега нататъка срещу такава игра "катеначо". :wink:

Успех му пожелавам с другите и дано си намери истинския стил а не да играе по този начин , знам го че може да играе много много по хубаво и добре :wink:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Kriss 1:0 FELIX
Изображение
не исках да говоря но ще говоря! От една надежда на България се превърнах в най-изцедения играч, нямам вече нищо изгубих всичко каквото направих. някой беше казал не играй ПЕС (мисля Марин беше) и май наистина имаше някаква истина в думите му, ако това трябва да ми е оправдание...
така когато има зацикляне трябва да има някакъв изход, ще пробвам промяни в стила и насам натам дано излезна от изкопа :cry:
Успех на Крис, мислех че ще ме победи с повече, но той не пожела
BG-GeorGi

Мнение от BG-GeorGi »

Пробвай няколко дни (даже седмица-две) да не играеш фифа изобщо.

Повярвай ми после като почнеш пак много скоро ще ти се върне формата ;)
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Бих искал да ви питам Може ли да се включа към турнира.Днеска си дръпнах FIFA 08
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

@FELIX Ти си си виновен , преди пак ей така все се захващаш с някви небъдни цели , за какво ти беше тоя ПЕС , само си провали работата , точно ти показах къде да влизаш да играеш с истинските играчи , там се обиграваш мен ми прави впечатление че като играя там после като играя с някой друг и ми е много лесно.
Гледай си фифата за какво я взехем да играем пес ли , ще ти се върне формата , като играеш и аз съм бил в много таквиа дупку. Ето преди няколко дни като го взех тоя пад бях трагичен играя играя много зле бият ме с по 3-4 гола пробвам с клавиатура същатата работа , бях се отчаял . Но винаги след нещо лошо идва нещо хубаво.Стегни се по играй малко онлайн там е съвсем различно атмосферата е като цяло друга , нека не се обиждат другите но там е истината.Аз затова играя само там и в този тур , който няма как да не играя , понеже всички знаят защо. Така че без такива мисли , не унивай . Играта му е работата , тея който разправят че 2 седмици да не играеш фифа и после ще си във върхова форма не ги слушай. Я играй 1 ден после 2 седмици да не играеш , сякаш играеш друга игра :wink:
Изображение
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Ще ме накарате и аз да си я взема оригиналка :roll: Даже почнах да се замислям , само ако не е късно вече :?
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Взимай я няма да съжаляваш за 55 лева може да я вземеш. Другите играчи имат отбор играят срещу други еврпоейски кланове , лудница е . Ти 80 лева за пад пък 55 лева за фифа няма да дадеш :)
Изображение
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

То и аз имам желания да си я взема.
Но, маи ще се ходи до мола. В Перник никъде я няма, а на това писмо така и не получих отговор.
.
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Аз получих на следващия ден след като си я взех да звънна на някой телефон там да си кажа имента. Иначе я има в техномаркет и текнополис имат щанд на пулсар аз от там я взех също и в германос . В сайта на пулсар има всички техни представители. Пиши има пак, може да са те пропуснали на мен ми отговориха след седмица и нещо , макар че феликс каза до 1 ден е сигурно за София.
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

абе трудно ще я оставя, играя още е са почвам, впрочем е са повреме на дербито Милан юве ще пробвам да играя интерактивните лиги после ще разправям :D
но не може такива пропуски, имам чувството че заради бавната ми игра някак пропускам положенията си, трябва ми мощ с която преди разчиствах пътя си, нямам я, много съм слаб мале боже, как се оплаквам аз, трябва си работа наистина!

Ей до всички който не са от София-мисля че Пулсар някъде казаха че за поръчки извън София доставката е БЕЗПЛАТНА... за мене 56 лв са ми адски адски много дни на пълен разкош, в момента нямат покритие тези пари, но вярвам че колкото повече хора си я взимат толкова повече ще са радости и съм сигурен че тези пари ще ви се върнат рано или късно или пък под друга форма :)
мале надъхах се, край на секви цс мс, ала бала дрън дрън :twisted:
22:45. поне 5-6 мача до края на деня, ще стоя поне до 2-3 часа и се надявам да счупя каръка

джералдино :lol:
Публикувай отговор