Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2007 23:28

ДОбре де кажи нещо как беше :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2007 23:43

Лудница беше ЛУДНИЦА 50 000 и бях премазан от хора направо мн гъчканяк чакахме я от 7 до 9 да пее преди нея бяха Каризма Румънеца и Енчев , Део и Лео и после 40 минути нищо смао седиме и я чакаме да излезне да пее.И накрая излезна и стана яко последната песен беше ъмбрела.Иначе и аз съм вир вода и всичко ме боли ...

Яко беше , веднъж ше я видиш :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2007 23:55

Бате яко беше ам,а тея шибаняци от бТВ заради тех я чакахме от 7 до 9 за да им почне записа ... деа и мърсолите гадни , са немоа говора , ако се разболея нема да се очуда щото тоя дужд беше горе долу като тоя дето валя на БГ-Холандия самоче тоя път нямах качулка :cry: :cry:

Иначе добре беше ... Аз не съм фен на нея ама мн добър хаус пускаха докато излезе и докато никой не пееше

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 00:03

Хаха, ние си тръгнахме в 7 и полвина къде ше я чакам тая на дъжда после да не мога да излезна до 11 в тая гъчканица :lol: :lol: Ше си я гледам църната по БТВ-то в неделя :shock: :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 12:20

Larsson написа:
Хаха, ние си тръгнахме в 7 и полвина къде ше я чакам тая на дъжда после да не мога да излезна до 11 в тая гъчканица :lol: :lol: Ше си я гледам църната по БТВ-то в неделя :shock: :)

На кого му е притрябвало да слуша хвани ме за моя чадър - ър - ър :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 12:26

Букмейкара 3-0 Феликс

Честно казано най-малкото с което се отърва. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 12:33

Букмейкара 3-0 Феликс

ми що годе това което казва Георги е така но аз никога не искам да се съгласявам с това твърдение където и да е :lol:
определено не съм в цветуща форма и не виждам изход от тунела поне тука. то аз кат играя онлайн съвсем друго и настроение имам и незнам си кво, проблема е че никой не адмирира такава игра нито пък няма да се адмирира и на квалификациите за ВЦГ... :cry: пътя който винаги съм мечтал да извървя
и така явно ще трябва нещо още да променя, този стил на бавене е много хубав, но той не ми дава положенията пред вратата който аз искам, ще поработя тия дни и ще видя какво може да се направи, успех иначе на жоро :wink:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 15:19

довечера може да играя вече :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 19:59

tanasi 2-2 em1nem4o

Чудна игра. До 60 мин. ме водеше с 2-0 след една поредна атака последва удар с Eto и влезе първия гол. Няколко минути по-късно влезе и втория гол на Henry. Имаше супер много пропуски от моя и от негова страна.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 20:25

tanasi - eminem4o 2:2
tanasi - Larsson 3:0
Мързи ме да коментирам, само ще кажа че Ларсон повече заслужаваше да ми вземе точка :)

PS: Bulgarian Football School League 91` Финал 91 НЕГ - 73то СОУ 8) :)

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 20:48

Krissan 1:0 Felix

1` Villa

За мача ще кажа само че победата ми е заслужена напълно с огглед на бъгавата игра която показа феликс.Не съм го очаквал от него но игра страшно бъгаво.След като видях че така ще ми играе почнах и аз да правя мръсотийки а на края бавех и играта .Омръзна ми срещу мен да играят по най-гадния начин а аз да играя красиво.Тоя мач ми доказа че мога да играя и грозно но да победя.Имах 3 много сериозни пропуски.

Ше налагам от сега нататъка срещу такава игра "катеначо". :wink:

Успех му пожелавам с другите и дано си намери истинския стил а не да играе по този начин , знам го че може да играе много много по хубаво и добре :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 20:48

Kriss 1:0 FELIX

не исках да говоря но ще говоря! От една надежда на България се превърнах в най-изцедения играч, нямам вече нищо изгубих всичко каквото направих. някой беше казал не играй ПЕС (мисля Марин беше) и май наистина имаше някаква истина в думите му, ако това трябва да ми е оправдание...
така когато има зацикляне трябва да има някакъв изход, ще пробвам промяни в стила и насам натам дано излезна от изкопа :cry:
Успех на Крис, мислех че ще ме победи с повече, но той не пожела

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 20:54

Пробвай няколко дни (даже седмица-две) да не играеш фифа изобщо.

Повярвай ми после като почнеш пак много скоро ще ти се върне формата ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 20:55

Бих искал да ви питам Може ли да се включа към турнира.Днеска си дръпнах FIFA 08

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 21:17

@FELIX Ти си си виновен , преди пак ей така все се захващаш с някви небъдни цели , за какво ти беше тоя ПЕС , само си провали работата , точно ти показах къде да влизаш да играеш с истинските играчи , там се обиграваш мен ми прави впечатление че като играя там после като играя с някой друг и ми е много лесно.
Гледай си фифата за какво я взехем да играем пес ли , ще ти се върне формата , като играеш и аз съм бил в много таквиа дупку. Ето преди няколко дни като го взех тоя пад бях трагичен играя играя много зле бият ме с по 3-4 гола пробвам с клавиатура същатата работа , бях се отчаял . Но винаги след нещо лошо идва нещо хубаво.Стегни се по играй малко онлайн там е съвсем различно атмосферата е като цяло друга , нека не се обиждат другите но там е истината.Аз затова играя само там и в този тур , който няма как да не играя , понеже всички знаят защо. Така че без такива мисли , не унивай . Играта му е работата , тея който разправят че 2 седмици да не играеш фифа и после ще си във върхова форма не ги слушай. Я играй 1 ден после 2 седмици да не играеш , сякаш играеш друга игра :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 22:03

Ще ме накарате и аз да си я взема оригиналка :roll: Даже почнах да се замислям , само ако не е късно вече :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 22:16

Взимай я няма да съжаляваш за 55 лева може да я вземеш. Другите играчи имат отбор играят срещу други еврпоейски кланове , лудница е . Ти 80 лева за пад пък 55 лева за фифа няма да дадеш :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 22:21

То и аз имам желания да си я взема.
Но, маи ще се ходи до мола. В Перник никъде я няма, а на това писмо така и не получих отговор.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 22:24

Аз получих на следващия ден след като си я взех да звънна на някой телефон там да си кажа имента. Иначе я има в техномаркет и текнополис имат щанд на пулсар аз от там я взех също и в германос . В сайта на пулсар има всички техни представители. Пиши има пак, може да са те пропуснали на мен ми отговориха след седмица и нещо , макар че феликс каза до 1 ден е сигурно за София.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 22:45

абе трудно ще я оставя, играя още е са почвам, впрочем е са повреме на дербито Милан юве ще пробвам да играя интерактивните лиги после ще разправям :D
но не може такива пропуски, имам чувството че заради бавната ми игра някак пропускам положенията си, трябва ми мощ с която преди разчиствах пътя си, нямам я, много съм слаб мале боже, как се оплаквам аз, трябва си работа наистина!

Ей до всички който не са от София-мисля че Пулсар някъде казаха че за поръчки извън София доставката е БЕЗПЛАТНА... за мене 56 лв са ми адски адски много дни на пълен разкош, в момента нямат покритие тези пари, но вярвам че колкото повече хора си я взимат толкова повече ще са радости и съм сигурен че тези пари ще ви се върнат рано или късно или пък под друга форма :)
мале надъхах се, край на секви цс мс, ала бала дрън дрън :twisted:
22:45. поне 5-6 мача до края на деня, ще стоя поне до 2-3 часа и се надявам да счупя каръка

джералдино :lol:

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com