Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 17:41

Струва ми се, че се опитваш да насадиш мнение.
Има хора, които са играли играта, вкусили са от геймплея / историята и тн... и си го казаха - играта не им харесва. Това важи с пълна сила за и мен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 18:03

Играта е силно пристрастима за по-мекушавите и податливи геймъри.

Точно те стават гийкове и развалят репутацията на играта, говорейки за нея нон стоп пред хора, които не са я играли.

По този начин те създават грешно впечатление у непробвалите я и така оформят голям процент от негативизъм, който се излива тук.

Аз самият я пробвах и не се поддадох. Защото не ми хареса :D

Партизаните
Партизаните 2

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 18:03

Да опитвам се да насадя мнение че играта си струва, има история , не е еднообразна и че не всички играчи са вманиачени без живот. Дал съм аргументи за това.
Не те карам да я харесваш, всеки има право да си избира какво му харесва, но ми омръзна да чета еднакви мнения на хора които не са я пробвали (не визирам теб Гипо или някой друг който я е пробвал). Затова моля всеки който има да каже нещо по темата да казва защо мисли това което е казал, а не да говори просто празни приказки.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 18:11

YamiRaziel написа:
Да опитвам се да насадя мнение че играта си струва...

Принципно ако играта беше това, което ти описваш щяхме да сме го оценили сами, без да е нужно да насаждаш каквото и да било. Но тя за нас не е това, което е за теб, това е.

ЕДИТ: имало е десетки дискусии на тема ММОРПГ. Десетки пъти съм изтъквал, как не е редно хората да съдят, ако не са играли играта(или пък са я играли на пиратски сървър, където съвсем не е същото). А за пристрастяването, което хората споменават - глупаво е да не харесвате WoW заради това, защото всяко ММОРПГ води до същото.
Какво не ми хареса:
- не ми хареса графиката, но това не е фактор, който определя дали една игра е добра или не.
- не усетих никаква тръпка или поне тя умря след 2 дни, когато премина "тръпката от новото"
- не харесах крайните цели в играта
- не харесах това, че човек би могъл от първи до последен левъл да играе сам, без да е казал едно "hi" на когото и да било
- опитах прословутите пвп'та, райдове... не, играта продължаваше да не ме влече
- освен WoW съм играл LOTRO, Lineage 2, Eve Online, Tabula Rasa, City of Villains - всяка една от тези игри ми донесе нещо, което WoW не направи - удоволствие

Когато говоря за някоя игра визирам само и единствено моето мнение, не мога да отговарям за мненията на другите.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 18:58

Няма интрига в това да убиеш някакъв юбер мощен бос, лидер на нещо дори цар и след малко пак да си е там. Искам факани дуели за престола, искам да мога да вляза в двореца, да цепя басмата на краля и да изнасиля жена му , а после, когато аз стана крал, някой да направи същото и отново да се боря за респект примерно. Какъв е смисълът да убиеш краля, ако не можеш да седнеш на трона и естествено, да ти се налага да си го защитаваш след това?! :D

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 20:14

Ами след няколко години може и такива ММО-та да има примерно. И аз искам нещо такова и се надявам скоро да излезе. Знам че ще излиза ММО по World of Darkness на white wolf към 2010-2011 и се надявам да е нещо такова каквото ти описа. А ако обичаш да четеш можеш да пробваш Песен за огън и лед ... много пасва с това което искаш от wow :P Макар че имам чувството че си я чел :P

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 21:49

Ще е интересно да има мморпг, което да не е базирано на класове. Имаш набор от скилове и учиш тези, които ти харесват. Така абсолютно всеки герой ще е уникален и различен. Няма да има небалансирани герои - примерно някой стрелец е много силен, айде всички да играем със стрелец...
А ако искаш да чукаш нечия щерка в мморпг, то определено трябва да чакаш мморпг по Fallout :lol:.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 22:12

щото е тотална боза откакто излези TBC-то

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 22:49

Гипо написа:

А ако искаш да чукаш нечия щерка в мморпг, то определено трябва да чакаш мморпг по Fallout.

Amen to that.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2007 00:35

Лол си е яка спомням си първия път когато се бях запознал с Азерот в близката игрална зала гледах с потекали лиги как един батко играеше фрозена на кампеинг с наит елфи и как килваше Нагите .Макар че тогава не се зарибих много дори не я бях пуснал защото знаех само ЦС и ГТА после сажелявах когато разбрах за ЛОЛ това да играеш с милиони играчи онлаин да намираш нови приятели и други просто бе одивително самата история и персонажи ме грабнаха повече от самата игра затова станах толкова голям фен на книгите(които са превазходни) от колкото на играта макар че играта отначало куцаше близард с пач след пач един след друг оправяха бъговете и вече мисля че това е една превазходна игра ако не броим че дроидите нямат емералд дриим (което е изклучително важно нещо) и Ундедите могат да бъдат приистове.Та лол си е супер игра която има над 9 милиона играча само в официалните сървати и мисля че са толкова и тези които играят в пиратските .Просто света и историята са толкова уникални че няма как да не се зарибиш нищо неможе да се сравни с това да видиш пещерите на времето или Илидан или синовете на Ценариус , или самата Джеина праудмуур или Тралл стоящ на трона , или патя на ундедите към Силвърмуун .Та лол ще си остане почти наи доброто ММОРПГ с прекрасен и очарователен свят и история .

ПП:ЕДитнете темата на "защо толкова хора по света се кефят на ЛОЛ".

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2007 04:18

WoW е създадена от негър.

Профил

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие: Re: Защо толкова хора от форума не харесват WoW?
Публикувано на: 26 Ное 2007 11:48

Гиро мекицата написа:
Я кажете защо толкова ви дразнят WoW играчите?

Мен не ме дразни напротив. Фен съм огромен. Лошото и че ми взема голяма част от времето :( То като седнеш и няма спиране. Но все пак. Не мога да давам оценки като не съм играл в Близард. Същото важи за повечето хора. Играйте я оригинал а после давайте мнение. Аз не мога.
П.П. Бих играл Stargate играта ама ще видим...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2007 11:55

Всеки може да я играе в оригиналния, като пробва седем дневната триал версия от официалния сайт. На мен лично ми беше интересна точно 2 дни. После ми затъпя доста. Същото стана с Гилд Уорс, един приятел ми я даде оригинална и я играх 1 ден... Виж Диабло си е друга работа :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2007 13:27

Гипо написа:
- освен WoW съм играл LOTRO, Lineage 2, Eve Online, Tabula Rasa, City of Villains - всяка една от тези игри ми донесе нещо, което WoW не направи - удоволствие

Когато говоря за някоя игра визирам само и единствено моето мнение, не мога да отговарям за мненията на другите.

Можеш ли да ми представиш свои мисли за City of Villains, както и информация за системата за плащане, тъй като ми се струва доста интересна.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2007 13:36

Плащане - обичайните карти на NC Soft, с които се играят Lineage2, Tabula Rasa... 60 дни - 53лв.

Играта предоставя най-невероятния избор за външен вид на героя. Толкова много облекла, цветове, лица, крайници... според мен са възможни стотици хиляди комбинации. Да срещнеш герой, който изглежда по същия начин е леко невъзможно. На мен лично ми отне 45минути да си създам героя.
Като графика играта не е кой знае колко красива, но поне е доста лека. Може да се каже, че това е Soft мморпг, не изисква много време за игра, много е опростено. Ако играеш много и имаш високи очаквания ще се разочароваш. Играта е непретенциозна и леко повърхностна. Имат добри идеи за развитието на героя и от начало е доста интересно. След това обаче куестовете стават твърде еднакви. Друг проблем е, че не я играят много хора, което до голяма степен убива удоволствието от мморпг'то.
Ако искаш игра за по 1 час дневно, става. В момента в който ти писне да си летиш, да трепаш гадове, да си лош... повече няма какво да правиш в играта :).

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2007 13:40

А самия игрален свят си е тип Lineage, нали? В смисъл, не е като GW, света да е уникален за теб и за партито ти.
И последния ми въпрос е няма ли PvP срещу City of Heroes или не са свързани игровите вселени?

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2007 13:59

Комбинирано е - трепеш се в град, заедно с всички останали, но имаш мисии, които са на базата на инстанции(като GW).
За ПвПто не знам нищо, не стигнах до достатъчно висок лвл, за да отида в териториите, в които се случват тия работи :).

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2007 15:07

Гипо написа:
Комбинирано е - трепеш се в град, заедно с всички останали, но имаш мисии, които са на базата на инстанции(като GW).
За ПвПто не знам нищо, не стигнах до достатъчно висок лвл, за да отида в териториите, в които се случват тия работи :).

Ми , че то това е играта бе . Как може да твърдиш , че е тъпа и прочие като не си се докоснал до нея ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2007 15:43

Би ли показал къде точно съм написал, че играта е тъпа?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2007 16:51

Nimrod написа:
Мразя я защото всички разправят,че била божествена игра.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com