Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 13:43
ivanatora - аз лично се запознах с всички софиянци(от други градове също), които играят Л2 на хиндемит. Вече не играя л2, но продължаваме да се виждаме с тези хора всяка седмица. Едно ММОРПГ може да ти провали живота, само ако си предразположен към проваляне на живота .
WoW ми беше тъпо още от 1ви лвл, макар, че го играех с приятели. Л2 след първата година ми дотъпя доста, но го играех само заради приятелите. Табула Раса ми е адски интересна, макар, че я играя без абсолютно нито един приятел. Но разликата при ТР е, че дори да влезеш днес за 30 мин и да изпълниш един куест(придружен от някоя касапница) пак се чувстваш удовлетворен от играта.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 16:39
Абе мн зависи да ти кажа честно...в началото, когато ми подариха УоУ играта ми беше толкова тъпа и протива...направобезмислена и тн. Вдигах мн бавно лвл играех по 1-2 часа на ден. Да ама мина безплатния месец и после дойде време сам да си платя следващите 2...защо го направих- не знам. И така 2месеца след 2месеца се стигна до този момент, в който играя от почти 1 година и колкото и тъпа да изглежда играта от страни аз си я играя Е разбира се излизам с приятели насам-натам, особено когато и на училище ходя, се случва и почти да не играя...така че всичко е индивидуалнно според мене...
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо толкова хора от форума не харесват WoW? Публикувано на: 18 Ное 2007 16:40
Гиро мекицата написа: Я кажете защо толкова ви дразнят WoW играчите?
Кокгато ти говорят нон стоп за нея почваш да се дразниш и по едно време ти писва
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Gloria GAYnor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо толкова хора от форума не харесват WoW? Публикувано на: 18 Ное 2007 16:43
bgcomando написа: Кокгато ти говорят нон стоп за нея почваш да се дразниш и по едно време ти писва
Тва е абсолютно така. Ако си заобиколен от WoW гийкове, които ти плямпат нон-стоп, намразваш играта преди да си я играл >:Д
___________________________________ I will survive!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 16:47
Scar, а докато станеш тоз 70-ти лвл ? Говори ми като играч , който тепърва докосва играта, не като 70 лвл чул и видял всичко, моля те.
А много от хората са точно като мен - искат да изпитат Всичко от играта. Всеки един сайд куест да си го прочетат спокойно, да вникнат в света и какво ли още не.. Помня как веднъж в Ъндедската столица се зачетох в някакви книги в тамошната библиотека, ти правил ли си подобни неща? Сигурно не. ;р >>
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 16:52
The Chameleon написа: Scar, а докато станеш тоз 70-ти лвл ? Говори ми като играч , който тепърва докосва играта, не като 70 лвл чул и видял всичко, моля те. А много от хората са точно като мен - искат да изпитат Всичко от играта. Всеки един сайд куест да си го прочетат спокойно, да вникнат в света и какво ли още не.. Помня как веднъж в Ъндедската столица се зачетох в някакви книги в тамошната библиотека, ти правил ли си подобни неща? Сигурно не. ;р >>
Мнее ние с него яко гринд и пауърлевелинг до 70 и после яко арени и райдове...познааме се
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 17:12
Лол, еми за к'во иде реч тогава..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо толкова хора от форума не харесват WoW? Публикувано на: 18 Ное 2007 18:56
Историята с киселото грозде приятел. Нямаме кинти да я играем както трябва и ни е яд.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо толкова хора от форума не харесват WoW? Публикувано на: 18 Ное 2007 19:22
Dumbaldor написа: Историята с киселото грозде приятел. Нямаме кинти да я играем както трябва и ни е яд.
Говори в единствено число , пиратско ММОРПГ съм играл, само за да тествам нещо определено на герой, с който не съм играл.
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 19:42
crazysasho написа: Щото играта е супер тъпа !
Щото тва е твойто мнение?
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 19:46
Pileto написа: Щото тва е твойто мнение?
Ми да Той пита защо толкова хора и за отговарям защо на мене не ми харесва ... Играл съм я брат ми я играе в оригиналния сървър и ми е тъпа ...
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 19:47
И не само неговото
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 19:51
Гипо написа: И не само неговото
Съгласен съм, за всяко нещо има за и против
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 00:06
1. Ако не те кефи Warcraft 3 просто нема как да те кефи WoW
2. Ако те кефи Л2 просто нема как да те кефи WoW (с изключения)
3. Л2 гийковете приказват повече от колкото ВоВ
4. Хейтърите - като не ги кефи, да мрът. И мен не ме кефят много игри ама си трая
п.п. Тъпо ми беше затва пиша в тъпа тема
п.п2. Имам оригинална игра максимума на героя който съм развивал е 43 левъл
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
Wong Fei Hung
|
|
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 09:58
Доста показателни са резултатите от ТОР 10 на PCMania - вижда се че наистина тази игра е завладяла много народ, нека да играят, но на мен лично не ми е кеф когато започнат да ми натякват че тази игра е едва ли нещо което трябва да изиграеш през живота си за да го направиш пълноценен... Играя това което ми харесва, и честно казано от Diablo 2 насам не съм се впускал в развиване на герой и събиране на предмети за трепане на големите босове... WoW никога не успя да достигне до геймърските ми предпочитания, съжалявам...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 12:16
Krasen написа: 1. Ако не те кефи Warcraft 3 просто нема как да те кефи WoW
Аз все още харесвам War3, това не ми помогна никак да хареса WoW
|
|
|
|
|
DeadElf
|
|
В момента играе: 4f3e86016e8ef879989387
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 16:58
те просто я мразят защото така е модерно...А 50% от тези хора преди са били зарибени на тая игра и са я играли както всички нас.....Но Комент....
___________________________________ Where tHere is Light,There isdarkness..
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
|
|
|
|
|
Nimrod
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 18:26
Цитат: Krasen написа: 1. Ако не те кефи Warcraft 3 просто нема как да те кефи WoW
Аз все още харесвам War3, това не ми помогна никак да хареса WoW
Ех Вземи думите от устата
___________________________________ Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно! Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо толкова хора от форума не харесват WoW? Публикувано на: 19 Ное 2007 19:37
Не им се дразним бе! ;Д Те са от нашите - anti-life und so weiter. ;Д
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|