Значи по твойта идея ето аз какво предлагам :
2 полусезона с 20 отбора , който завърши първи 4 точки , втори 3 трети 2 и четвърти 1.Като разбира се както миналия път когато имахме първенство първите четирима на следващия тур ще са поставени първи в групите ,а 5,6,7,8 ще са поставени втори .Последните четирима в турнира ще трябва да играят квалификаций ако искат да участват в следващия турнир примерно по следващия турнир записваме 24 човека и ако в тях са последните четирима от миналия турнир те играят с последните записали се квалификаций кой да участва за да стане бройката до 20.Така ще има повече желание за игра и борба да не си от последните.
По този начин мисля че ще се стимулира повече желанието за игра а не половината да се откажат като видят че нямат шанс за първо място.Също смятам че 24 е много голяма бройка и за това по добре 20
И както реван предложи първия полусезон да е с клубни втория с национални.Като аз предлагам клубните да се повтарят само по 2 пъти а националните по 3 за да има повече силни отбори втория сезон и така да има повече интрига на края.
Другото което предлагам е при записването да се казва отбор смао за първия полусезон и като свърши той да почне ново казване кой с кой национален отбор ще играе втория сезон , така има голям шанс някой който първия сезон е бил с хубав отбор втория сезон да е с много слаб и обратното .Ако се съгласите на това ми предложение горното ще отпадне и всички отбори ще се повтарят по 2 пъти само
Ако имате проблем с това че организаторите могат да вземат всички хубави отбори ще направим така че Деник като пуска темата да няма никой записал се и ние да се записваме заедно с вас