Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 22:34

Red DevilS|RooNeY написа:
сашо и в скайпа ти се извиних за това че те спанах но нямах време да играя имах гости и настояваха за разговор по скайпа ти сам видя че нито един пат не бях те спънал но ако искаш ми вярвай но така или иначе мачовете бяха мн добри поздравявам те особенно 3ретия 2-0 за мен 4-2 за теб обрат и 4-4 и в продължението 5-4 за мен и 5-5 евала но ти квото си искаш мисли за мене просто пак сори че те спънах не беше нарочно
Не било нарочно не ставай смешен !!! Аз и съм ти натиснал копчето ?! Или някак с мисълта си котката ми го е натиснала !!!

Както се казва след дъжд качулка !!! 0 си и такова ще си осатнеш !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 23:45

MaRiN_007 написа:
Тоя 3ти мач е ненужен , и бе това печелиш с гол на чужд терен :wink:

не сме се разбирали за кой е домакин и кой е гост а и по принцип аз забравих да му кажа че той е домакин първия но е моя грешка :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 05:16

Сички мачове май се изиграха пускайте следващата фаза 8) :P :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 10:01

Полуфиналите са готови и до неделя трябва да изиграете тях и финала.

Следващият турнир с Крис мислехме да е първенство .Моето предложение да бъде от 20 или 24 човека (при повече желаещи).Също така да го направим с реванши (единият полусезон с клубни отбори ,а другият с национални).Разбира се ще отнеме доста време около 2-3 месеца (някъде до февруари) ,но интригата ще и голяма и това може би ще бъде най-интересният и оспорван турнир.За ранглистата ще даваме 5 на първият,3 на вторият и 1 на третият.

Това е моето предложение и очаквам и другите да дадат мнение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 11:36

Значи по твойта идея ето аз какво предлагам :

2 полусезона с 20 отбора , който завърши първи 4 точки , втори 3 трети 2 и четвърти 1.Като разбира се както миналия път когато имахме първенство първите четирима на следващия тур ще са поставени първи в групите ,а 5,6,7,8 ще са поставени втори .Последните четирима в турнира ще трябва да играят квалификаций ако искат да участват в следващия турнир примерно по следващия турнир записваме 24 човека и ако в тях са последните четирима от миналия турнир те играят с последните записали се квалификаций кой да участва за да стане бройката до 20.Така ще има повече желание за игра и борба да не си от последните.

По този начин мисля че ще се стимулира повече желанието за игра а не половината да се откажат като видят че нямат шанс за първо място.Също смятам че 24 е много голяма бройка и за това по добре 20 :wink: И както реван предложи първия полусезон да е с клубни втория с национални.Като аз предлагам клубните да се повтарят само по 2 пъти а националните по 3 за да има повече силни отбори втория сезон и така да има повече интрига на края. :P

Другото което предлагам е при записването да се казва отбор смао за първия полусезон и като свърши той да почне ново казване кой с кой национален отбор ще играе втория сезон , така има голям шанс някой който първия сезон е бил с хубав отбор втория сезон да е с много слаб и обратното .Ако се съгласите на това ми предложение горното ще отпадне и всички отбори ще се повтарят по 2 пъти само :wink:

Ако имате проблем с това че организаторите могат да вземат всички хубави отбори ще направим така че Деник като пуска темата да няма никой записал се и ние да се записваме заедно с вас :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 13:29

еми аз съм сагласен

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 13:42

Wayne_Rooney написа:
еми аз съм сагласен

и аз :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 13:43

ох а как следя тази тема от страни вече сигурно 2 седмици и тъжа :cry:
но край и аз ще участвам! :lol:
и аз съм съгласен за тези правила, колкото по-дълго толкова по-добре-ще се види най-добрия на тази игра в нашия форум!!!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 14:15

ето моето предложение:
там 20-24 до 32 човека правим 2 групи от по равен брой хора и полувината от двете групи ако премерно 2 групи по 12 отбора първите 6 правят една група и играят всеки с/у всеки с реванши мисля че пак е добра идея а отборите там нз може да с еобмисли по хубаво да се направи де но мисля че това пак е добро :wink:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 15:13

дайте едно първенство с колкото и да е играчи и всеки преди мач да си избира любимия отбор по собствен избор

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 15:32

аз съм навит за идеята на ван

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 15:34

вярно първенството е интересно ами ако се появи човек който не се е записал а му се играе да чака 2 месеца тва е лошо имам и други предложение като на един минал турнир както се казва "Селска лига" до 2,5 звезди но това вероятно ще е за по нататък вие решете но мисля че първенството повече от 20 човека е изключително много и 2-3 месеца за 1 тур са много :cry:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 16:11

еми да се е зписал.първенството ще е много интересно стига с тея групи

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 17:59

Аз съм само за първенство, без групи!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 19:07

Хора объркали сте. Написали сте :

Marin 2-1 eminem40
eminem40 1-0 Marin

А трябва да е

Marin 1-0 eminem4о
eminem4о 2-1 Marin

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 19:16

И аз съм ЗА първенство с любимите отбори ;) Мисля , че няма много каталунци тука и ще е оспорвано :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 20:15

Btw не искам да защитавам тоя Рууни ли е къв е, и на мене не ми допада особено, ма тва което Сашо го описа не виждам кво му е чак толкова лошото ?! Мене без да ми пука много за тая Фифа и аз бих направил като него, всеки играе за победа и много ясно, че ще спънеш някой нападател в последните секунди пред това да загубиш?! Особено в такъв случай... :) Обаче е мн смешно след тва да казваш - аз имах гости, не знам си кво... :)

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 21:01

tanasi написа:
Btw не искам да защитавам тоя Рууни ли е къв е, и на мене не ми допада особено, ма тва което Сашо го описа не виждам кво му е чак толкова лошото ?! Мене без да ми пука много за тая Фифа и аз бих направил като него, всеки играе за победа и много ясно, че ще спънеш някой нападател в последните секунди пред това да загубиш?! Особено в такъв случай... :) Обаче е мн смешно след тва да казваш - аз имах гости, не знам си кво... :)

не бе спанах го само заради това че на главата ми се 5 човека и + това по скайпа ми званят от чужбина иначе нямаше да го спана но както и да е на мене ми харесаха 3рите мача които изиграх и не мислч че сам изгубил ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 21:08

абе хора не ви ли писна от FIFA

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2007 21:49

Аз нямам претенции как ще се проведе турнира.Само ако може полуфиналистите да изиграят мачовете по-бързо , че не ми се чака вече , много рано отпаднах. :lol:

crazysasho написа:
И аз съм ЗА първенство с любимите отбори ;) Мисля , че няма много каталунци тука и ще е оспорвано :)

Има , но аз с тях вече едва ли ще игря , че ебаси хейтърите сте тука :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com